Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני רכבי יד 2:

1. סוזוקי סוויפט מנוע 1,500 שנת 2010 דגם GLX : שנמכרה בין השנים 2005 ועד 2010/11

יתרונות לפי המפרט: כוח סוס, סל"ד, מומנט, תאוצה מ 0-100

2. סוזוקי סוויפט החדשה מנוע 1,250 שנת 2011 דגם GLX : שנמכרת משנת 2011 ועד היום

יתרונות לפי המפרט: צריכת דלק, בטיחות, איבזור

=608&compare-version[]=7417"]כאן ניתן לראות השוואה בין שני הרכבים

לפעמים המפרט לא אומר הכל ולכן אשמח לשמוע מהנסיון שלכם איזה רכב עדיף.

אופי הנסיעה הוא 1-2 אנשים בדר''כ, נסיעות של 45 ק"מ ליום.

ההבדל במחיר הוא 3K בין השניים המוזכרים לעיל כך שאזניח זאת.

תודה רבה!

פורסם

יש עליות רציניות במסלול שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז קח את החדשה,היא נראית הרבה יותר מודרנית,בטיחות טובה יותר,כניראה שהיא תהיה מעט חלשה יותר,אבל לפי המסלול שלך היא צריכה להיות בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנתונים היבשים לא אומרים כלום לגביי השתיים האלה.

הדגם הישן מרגיש מסורבל וגם כבד יותר. היגוי פחות טוב גם כן.

גם הדגם החדש מעבר למנוע קיבל שלדה חדשה לחלוטין( לא סתם היא קלה יותר) הם נראות מעט דומות מבחוץ אבל החדשה רחבה וגם ארוכה יותר.

אני יכול להגיד שהתחושה בפנים בוגרת יותר ממיני אחרות וגם מהקודמת...

מרווח מאחור גדל וגם 7 כריות אוויר בדגם בסיסי.

המנוע לא מרגיש חלש במיוחד אם כי לא היה מזיק אם היו מפנקים בהילוך 5 כאן. כי היא יכולה לשייט ב 130 בלי הרבה מאמץ...

בגדול אני חושב שהחדשה לוקחת.

Alfa 159 TBi

פורסם (נערך)

מישהו חושש מכוחה של הסויפט החדשה בעליות? הזדמנות להפיג חששות, או לשבור מיתוס:

אצלי היא שמחה לטפס בכרמל על בסיס יום יומי. מטפס את פרויד, נחל גיבורים ופיקא בנתיב השמאלי מהסיבות הנכונות.

גם צריכת הדלק מצויינת - באופי השימוש שלי (כאמור - עירוני-פרברי בחיפה והקריות, מרבית הזמן לבד ברכב) - מדובר ב-13 קמ"ל. בנסיעה בין עירונית טהורה (הניסיון האחרון שלי היה מחיפה לצפון הבקעה וחזרה, כלומר כבישים לא איכותיים במיוחד, והפעם אשתי לידי) - 16.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...