Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף שטחים לרכב(קורולה 99 עם שטיחים מקוריים) שעברו לא מעט. עזבו שהם גם מכוערים עוד כשנולדו. השאלה שלי איזה שטיח איכותי נורמלי יש במחיר סביר של 100 שקלים שיחזיק ולא נפחד שהוא ייקרע מהר וכו'? והכי חשוב, שלא יפגע חלילה בדוושות.

תודה !

פורסם (נערך)

במחיר של מאה שקל יש אחלה מבצעים מדי פעם באוטודיפו.

אבל בעיקר הייתי ממליץ על מגה יש שם ריפודי בד שנראים טוב ,ואיכות גם נראת סבבה לא התנסתי בהם.

ויש גם בד עם פלסטיק ב100 אני חושב שנראים עוד יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי corolla 08

drive for life

פורסם

לא קיימים (כמעט) שום שטיחים לרכב גם היקרים ביותר שנראים טוב (רכשתי בשנים האחרונות כמה סטים יקרים)

לרוב הם גם קטנים,מחליקים ומאבדים כיוון.

הפתרון שאני מצאתי במהלך השנים למרות שזה מצריך חיפוש ארוך ומייגע- וגם יחסים טובים עם פירוקיות למיניהם

זה לחפש רכב יוקרתי חדש שהגיע לפירוק (לצערי לא חסרים כאלו עקב תרבות נהיגה) ולהוריד ממנו את השטיחים.

לרוב אתה מקבל שטיחים באיכות יצור וחומרים ברמה גבוה -וגם גדולים ויפים.

לשיקולך.

• תוכן חדש...