Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חדש בפורום....

החלטתי שאני מתחיל לשטוף את הרכב לבד שטיפה ידנית בכוחות עצמי ולא אחסוך במוצרי ובחומרי ניקיון/שטיפה איכותיים לרכב, ולכן אני מעוניין אם תוכלו לתת לי המלצה לחומרים איכותיים:

*תרסיס/ספריי לשטיפה חיצונית ללא מים?

*חומר/סבון/שמפו לשטיפה חיצונית עם מים?

**חומרי ניקוי/ספרי/תרסיס לניקוי פנימי של כיסאות הבד

וניקוי ההגה, דשבורד, פלסטיקה וכל זה ולא סקאי: משהוא שישמור מהשמש ומהחום של המזג אוויר

חוץ מזה, יש כאן מישהוא שמכיר או ששמע או התנסה עם חנות טובה ואמינה מחו"ל שאפשר לרכוש ממנה ברשת ואם יש חיה כזאת אשמח לקישור?

הבנתי שבארץ יש אוטוסטור וויקס, מישהו מכיר עוד משהוא ?

פורסם

1)אז ככה, בשטיפה ללא מים זה מתחלק. אתה לא יכול לנקות רכב שהוא מלוכלך מאוד.

יש לך את החומר המדהים ONR , שאתה יכול להשתמש בו בשיטת ה QD , ממליץ לך לחפש פה את המדריך הנפלא

שנכתב ע״י sChiPoPo לשיטת המטליות עם החומר הנ״ל. מדריך שמוסבר בצורה הטובה היותר שיכולה להיות.

2)לשמפו לשטיפה אני יכול להמליץ לך מניסיון על Citrus של Chemical Guys, שמפו מצויין שמפרק את הלכלוך בצורה מדהימה. ממליץ לך לקרוא עליו באתר של אוטוסטור/Vix.

3)אז תראה, בשלב הזה יש 2 שלבים. קודם כל אתה צריך חומר לניקוי המשטח על מנת לנקות את המשטח משומן ולכלוך שנדבק, ורק לאחר מכן למרוח חומר הגנה שיתן את הברק.

לחומר הניקוי יש כמה חומרים: Meguiars APC, שופרסל APC וChemical Guys AllClean+.

הכי זול זה החומר של שופרסל, לא יודע על התוצאות שלו לא התנסתי בו אבל משימושים אחרים של אנשים שהתנסו בו אני מבין שהוא עושה תעבודה.

אני משתמש ה Meguiars APC ואני יכול להגיד לך שהוא עושה את העבודה כמו שצריך , והוא פשוט חומר מדהים!

לפלסטיקה/דשבורד הרבה אנשים פה המליצו על Carplan FlashDash שהוא מצויין, ומהתמונות שראיתי שהעלו פה הוא גם עושה את העבודה וחומר מדהים.

אני אישית משתמש ב Silk Shine של Chemical Guys שמשאיר מראה מבריק ולא מותיר לאחר מכן מגע שומני.

בחול יש לך את האתר i4detailing.com , אתר אמין מאוד(המשלוח קצת יקר, ממליץ לך לקנות עם עוד אנשים כדי שהמשלוח יתחלק ויהיה זול יותר)

יש גם את cleanyourcar.com

בארץ יש לך חנות באשקלון (detailing.co.il) ויש עוד חנות שנקראת grand store משו כזה אם אני לא טועה.

מקווה שעזרתי לך. תשוטט קצת בפורום ותאמין לי שאתה תעשיר את הידע שלך בצורה שבלתי ניתנת לתאר, חיפוש זה הלימוד הכי טוב פה(למדתי את זה מהטובים ביותר).

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

וואייי תודה, אשמח לקבל המלצות וחוות דעת נוספות ואם אפשר לקבל קישורים לאתרי קניות נוספים מח"ל לחומרים וציוד לניקוי ושטיפת רכב (אתרים טובים אמינים ומחירים טובים ומומלצים ואם אפשר אז כמה שפחות עלות משלוח)

• תוכן חדש...