Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חדש כאן בפורום

לא מזמן קניתי קיה פיקנטו EX שחורה (בדיעבד אולי הייתי לוקח את הירוקה) חדשה מהמפעל.

הבנתי את הסכנות בקרני השמש לצבע במיוחד השחור. יש לי גרניק נגיש ועד היום הייתי שוטף עם Meguiars Ultimate Wash & Wax

כפפה של SheepSkin מEBAY פעם בשבועיים בפדנטיות, מנגב עם ג'ילדה של Meguiars וזהו.

רוצה להתחיל שימוש עם אוטם צבע מומלץ אבל לא מצאתי מדריך למתחילים בפורום ליישום אוטם צבע

מוצרים שהבנתי שאני צריך עד עכשיו

אוטם צבע, צריך המלצות ראיתי Finish Kare 1000P באיביי

http://www.ebay.com/itm/Finish-Kare-1000p-Hi-Temp-Paste-Wax-14-5oz-/251529095438?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item3a904d690e

פאד צהוב (?), אין לי מושג איך קוראים למוצר

פלסטלינה, גם אין לי מושג איזה בדיוק מתאימה לרכב

ומדריך פחות או יותר ליישום האוטם צבע.

תודה לעוזרים הסובלניים.

פורסם

אהלן וברוך הבא לפורום. לגבי דרך שימוש באוטם צבע, עם כל מוצר שתקנה יהיו הוראות ליישום. למשל, הוראות היישום של JETSEAL 109 הן ככה:

1. מריחת שכבה דקה של החומר על הרכב

2. המתנה של כ 20 דקות

3. הורדת החומר עם מטלית מיקרופייבר

4. במידה ורוצים עושים שכבה שניה

יכול להיות שבמוצרים אחרים ההוראות יהיו שונות.

לגבי הפדים למריחה, הנה לינק למוכר באיביי. לגבי פלסטלינה, הזולה ביותר היא בסדר גמור, הנה לינק.

לגבי סדר הדברים:

1. שטיפת הרכב

2. לחתוך את הפלסטלינה לחצי או לרבעים (אני אישית משתמש ברבע וזה מספיק), להשטיח אותה ולהתחיל לעבור על הפח של הרכב בתנועות ישרות, לא בתנועות מעגליות. בזמן שעוברים עם הפלסטלינה יש לוודא שהפח רטוב, ניתן להשפריץ מהסבון שהשתמשת בו לשטיפת הרכב (סבון חדש, לא מלוכלך) או נוזל סיכוך כמו ONR. להמשיך לעבור חלק חלק עד שמרגישים שהמעבר על הפח חלק ואין התנגדות, זה אומר שכל המזהמים ירדו. מדי פעם ללוש את הלפסטלינה כדי לחשוף צד נקי. במידה והפלסטלינה נפלה על המדרכה, לזרוק אותה, אם נדבקה אליה אבן אתה תשרוט את הרכב.

3. לייבש שוב את הרכב לאחר המעבר עם הפלסטלינה

3. בעזרת פד למרוח את אוטם הצבע בהתאם להוראות השימוש שלו

זה הכל, בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על ההסבר המהיר והמפורט, התחלתי להזמין חלק מהמוצרים בקרוב ניגש לעבודה.

כל כמה זמן בערך עושים את התהליך הזה?

עוד שאלה בשביל לא לפתוח נושא חדש, מה מומלץ למרוח בפנים הרכב (דשבורד, דלתות, הגה, וכל הפלסטיקה מסביב) על מנת לשמור ולנקות?

פורסם

פלסטלינה ואוטם צבע לא עושים נזק לצבע, אתה יכול לעשות גם פעם בשבוע אם יש לך כח :) ועכשיו ברצינות, אוטם צבע טוב יכול גם להחזיק שנה על הרכב, תלוי בכל מיני משתנים. אני אישית עושה פעמיים בשנה, פעם לפני הקיץ ופעם לפני החורף, בשבילי זה מספיק.

לגבי חומר לפלסטיקה, אני כרגע משתמש בחומר לפלסטיק של מגווירס שמגיע בשפריצר, שכחתי כרגע את שמו, אתה יכול למצוא אותו באוטודיפו, זה חומר עם ריח טוב, מסנני קרינה והוא לא משאיר את הפלסטיק שומני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחלה תודה על העזרה, אחרי היישום של האוטם צבע כמה זמן אסור לשטוף במים (אם בכלל)

ואם יש בעיה לשטוף את האוטו עם הסבונים השונים כמו של מגווריס wax&wash שיש לי?

פורסם

תן לאוטם 24 שעות כדי להקשר לצבע בצורה מקסימלית, אח"כ תשטוף חופשי.

לגבי השמפו, אין בעיה, רק תצמד להוראות יצרן בנוגע לדילול.

דילול גבוה יותר יכול להסיר או להחליש את ההגנה.

"יאללה בירי".

פורסם

אדידס שחכת לציין שטיפה חוזרת לפחות עם זרם של מים לפחות להורדה של לכלוך נוסף שהפלסטלינה הוציאה,שלב חשוב מאוד. ולאחר מכן מומלץ IPA להסרה מוחלטת של כל שאריות כאלה ואחרות.

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...