Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות, תודה על התגובות גם בהודעות פרטיות!

כרגע זה לא מניע בכלל, ואין לי כוח לעמוד שעתיים לנסות למשוך בכבל - בסופ"ש אפרק אותה. איך מרוקנים את השמן וכמה שמן יש שם? אני מניח שלא בריא להפוך אותה כי יש שם גם דלק.

השמן מנוע הזה בשימוש שנים, כל פעם אני מוסיף קצת כי המנוע שורף שמן. לגבי החנות בעפולה תודה רבה על ההמלצה, אם אני אסתבך אני אקח אותה. הבנתי שיש מישהו גם בטבעון.

פורסם

כדאי שתחליף גם את הדלק וגם את השמן בטריים. אין בעייה להשכיב את המכסחת.

כדי לרוקן את השמן לחלוטין אפשר לפתוח פקק בתחתית המנוע (איפה שהלהב נמצא). אם אני זוכר נכון יש כליטר שמן במנוע. המדיד נמצא בפתח המילוי. אל תמלא יותר מדי!

:turn-l:
פורסם

דווקה יש בעיה להפוך מכסחת, השמן נשפך דרך המסנן אוויר בגלל זה אמרתי לו להוציא את המסנן אוויר כי יש מצב שהוא כבר מלוכלך/מלא בשמן ובגלל זה הוא כבר לא מניע או נחנק ונכבה.

פורסם

השמן דרך מסנן האויר? אולי התכוונת לדלק (המצוף יהיה אנכי)? אגב - מתחת למיכל הדלק יש ברז קטן לסגרית הדלק אז הדלק גם לא ישפך.

:turn-l:
פורסם

אני לא מבין גדול בתיקון מכסחות אבל כשניתקע לי גרב בסכינים הרמתי את האחורה של המכסחת {למצב עמידה} והתחיל להישפך לי שמן ואז קרה לי מה שקרה לפותח השירשור ועשיתי מה שאמרתי לו והכול עובד כרגיל עכשיו.

• תוכן חדש...