Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאת רוב הקניות, אם לא את כולן, אנחנו מבצעים בשופרסל דיל אקסטרה, שבתל חנן. הבעיה, בחנות זו אין ממש מבחר מספק של בשר. אלא מכינים אותו מבעוד מועד ולכן, לרוב כשאנו באים לקניות במקום לא ממש נשאר מבחר מספק של בשר. אבקש מהחיפאים שכאן לקבל המלצה לאטליז שמוכר בשר איכותי וטוב ברחבי העיר.

פורסם

אם איכות הבשר מספקת אותך - פשוט לך לסופר שעה יותר מוקדם. וכמובן לא ביום א' שבו אין שחיטה.

או לך למגה שנמצא לידו, הרבה פחות לקוחות כך שיש סיכוי יותר טוב למצוא בשר. והרבה פעמים גם יותר זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם איכות הבשר מספקת אותך - פשוט לך לסופר שעה יותר מוקדם. וכמובן לא ביום א' שבו אין שחיטה.

או לך למגה שנמצא לידו, הרבה פחות לקוחות כך שיש סיכוי יותר טוב למצוא בשר. והרבה פעמים גם יותר זול.

במגה בתל חנן יש קצב זמין? או שגם שם אורזים הכל מבעוד מועד?

פורסם

בדרך כלל 2-3 קצבים מאחורי הדלפק. שירות אישי לפי מספרים (כמו בדואר). אפילו מנרים את הבשר לפני עיניך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בחיפה את אנגוס, במבינו, אייזן, מרסל ועוד, כל אחד עם מידת ה"כשרות" שלו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אטליז אבו שקארה בואדי ניסנס, בשר איכותי טרי וממש טעים, לקוח קבוע כבר מספר שנים, ממליץ בחום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם אין בעיית כשרות, אז ממליץ על אחים מרסל בתל חנן, ממש מול תחנת דלק טן.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לגבי אבו שקארה,

המון לקוחות שלי בלי בעיות ממון מאיזור קיסריה/זכרון וצפונה קונים ממנו וממליצים

זה מה שאני יודע עליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם