Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצא סילברדו 2500 בן שנה וחצי בארה''ב עם מנוע V8 בנזין עתיר מומנט ולא חושב על התקנת מערכת גפ''מ

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שיש כסף לקנות רכבים עתירי מנוע בימים אלה, מחיר הדלק היא הבעיה הכי קטנה שלו.

אם הדלק היה חינמי הייתי פשוט לוחץ על הדוושה הימנית חזק יותר משאני עושה עכשיו.

+1. בדיוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אותו רכב שהייתי קונה אם המחירי דלק היו כמו היום, רק שהייתי נוסע איתו בלי סוף לכל רחבי הארץ מבלי לחשוב על הדלק.

Miata ND2

פורסם (נערך)
כזה גיר רגיל עם מנוע שמונה ליטר .

[ATTACH=CONFIG]380452[/ATTACH]

גנב.

אבל בגלל שהלב שלי שבוי לאמריקאיות, כדאי לפתוח את התאבון אז הייתי קונה בלי לחשוב הרבה, אמריקאית V8 במצב נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

איזה שאלה..

4-2014-wrangler-rubicon-x-edition-granite.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

לדעתי, מתארגנים מפה כמה חבר'ה, ממלאים קודם כל כמה וכמה חביות ליום סגריר (הן ידוע כי אחרי זה מחיר הדלק יעלה פי כמה וכמה) ופותחים תחנת דלק (של הפורום - carsdelek או משהו כזה :-D).

אני גם ככה יש לי מטחנת דלק בבית, אז היא תקבל יותר דלק. שתשמין (היא עכשיו בדיאטה).

עריכה - אה, עכשיו נזכרתם שמחיר הדלק יירד לצמיתות ? :wink:

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריכת דלק זה בערך השיקול האחרון שלי ברכישת רכב. וממש לא בגלל שאני איזה אוליגרך חלילה.

אבל בשביל הקטע, אם רוצים לבזבז דלק בששון ובשמחה עם הכסף הזמין שיש לי כרגע, הייתי מחליף את הקרבורטור המסכן שיש לי ברכב בשניים רציניים יותר.

ככה כל השכונה תדע מתי אני יוצא וחוזר הביתה :lol:

photo-4.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

GTI/RS/ST/Cupra

אבל משתמש בה נכון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הייתי הולך על סבארבן עם מנוע ביג בלוק. עכשיו בגלל שהדלק יקר, אני נאלץ להסתפק במנוע קטן ביותר מ3 ליטר ממה שאני באמת צריך. :-(

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

במיוחד הדגם שיוצר עד 91'. חלום ילדות שאולי יתממש יום אחד...

פורסם

אותה! אין ספק בכלל...

עושה 4 ק"מ לליטר (בלי מזגן).

הייתה אחת למכירה לפני חודש מבחורה :cry:

o1_3_1_186301_20140305080333.jpg

o1_3_1_186301_20140305080333.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...