Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לצערי חבר הגיע למצב של טוטאלוס עם הסובארו אימפרזה שלו והחליט לתת לי את החלקים שלה.

כחלק מהחלקים שלה לקחתי את הפנסים האחוריים שהיו לו, שלדעתי מיוחדים יותר ממה שמורכב אצלי אבל הבעיה שהם לא במצב הכי טוב מכיוון ששכבו כמעט 3 חודשים במחסן.

החלטתי לנסות לקחת על עצמי את הפרוייקט ולשקם את הפנסים.

מצורפות תמונות של הפנסים ולהלן הבעיות:

1.מאחר והפנס מלוכלך מבפנים (מצורפת תמונה עם הלכלוך החום) האם יש אפשרות לפתוח את הפנס לצורך ניקוי פנימי מבלי לפגוע בפנס?

2. בפנסים (השמאלי בעיקר) הגומיה לא במצב הכי טוב (מצורפת תמונה) האם אפשר להשיג כזו גומייה או שכדי לתקן את הנוכחית? (היא לא יבשה היא פשוט לא יושבת הכי טוב במקום שלה)

3. בפנס השמאלי (מסומן בתמונה בעיגול אדום) חסר חלק מחתיכת פח שתופס את הפנס.

4. פנסים כאלו חדשים עולים 850 ש"ח , האם עבודה אצל בעל מקצוע תעלה פחות ממחיר של חדש?

5.האם יש המלצות לאיזה בעל מקצוע לפנות שיוכל לבצע את העבודה הנ"ל?

אשמח לעזרתכם כיצד להתחיל ולמי כדי לפנות לביצוע העבודות, בנוסף האם יש הערכת מחיר?

תודה :)

יערי.

ym0mzjzmdc2a.jpg

yyzh32jmjjme.jpg

qnjz0yjnmzcm.jpg

jymjwexnnmrz.jpg

imzcmmxy2mmy.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

1. מנסיוני עם החלפת פנסים/ראשי פנסים ב-VW הייתי ממליץ שתתחיל לחפש ברגים בחלק האחורי של כל היחידה, תצלם כל חלק לפני שאתה מפרק אותו על מנת שתוכל להחזיר בקלות אחר כך ותיראה לאן זה מוביל.

2. אני מניח שאת הגומיה יהיה אפשר להדביק בחזרה (אם היא באמת לא יבשה) עם דבק היפוקסי או סיליקון.

3, 4, 5. תתחיל מלבצע את העבודה בעצמך ורק אחרי שתיראה שאתה לא מסתדר תתחיל לבקש הצעות מחיר.

פורסם

תודה על התגובה, לצערי הברגים שנמצאים מאחורה הם ברגים דו כיוונים שאמורים גם לתפוס את הפנסים לרכב, לאחר הוצאה של הברגים לא קרה שום שינוי ונראה שהחזית של הפנס מודבקת עם דבק למסגרת, ועל פי יוטוב ניתן לחתוך עם סכין יפנית את המסגרת לאט ובזהירות ולאחר מכן אפשר להדביק את הכל חזרה עם דבק חם.

לכן אם יש מישהו שיש לו נסיון כלשהו בפירוק אשמח לשמוע חוות דעת, תודה בנתיים :)

פורסם

שלום יערי,

הפנסים המשומשים אותם אתה מעוניין לשפץ ולהרכיב הם תחליפיים.

מאיזה מרחק רואה אותם הנהג הנוסע מאחוריך?

עד כמה האור בהם בולט ביחס לפנס המקורי?

האם החומר ממנו הם עשויים עמיד כמו המקורי?

לשנינו (וגם לשאר הגולשים) אין תשובות לכך.

מציע לך להשתמש בפנסים מקוריים, כך שאם חס וחלילה יפגע ברכבך מישהו שלא בלם בזמן תוכל להיות בטוח שזה לא בגלל שהרכבת פנסים שלא עשו את עבודתם כראוי.

פורסם
שלום יערי,

הפנסים המשומשים אותם אתה מעוניין לשפץ ולהרכיב הם תחליפיים.

מאיזה מרחק רואה אותם הנהג הנוסע מאחוריך?

עד כמה האור בהם בולט ביחס לפנס המקורי?

האם החומר ממנו הם עשויים עמיד כמו המקורי?

לשנינו (וגם לשאר הגולשים) אין תשובות לכך.

מציע לך להשתמש בפנסים מקוריים, כך שאם חס וחלילה יפגע ברכבך מישהו שלא בלם בזמן תוכל להיות בטוח שזה לא בגלל שהרכבת פנסים שלא עשו את עבודתם כראוי.

הבנתי, תודה רבה אייל מסובארו :)

פורסם

יערי גם אני לא מתלהב ממראה הפנסים האלה,הורס את המראה של הרכב.

הפנסים הכי יפים לאימפרזות בשנתונים האלה הם המקוריים של האימפרזה טורבו, שנראים דומים למקור רק עם אור איתות שקוף:

http://www.ebay.com/itm/JDM-SUBARU-IMPREZA-SEDAN-GC8-KOUKI-TAIL-LIGHTS-OEM-/291082383507?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43c5dcb093&vxp=mtr

Miata ND2

פורסם

מסכים שהם נראים הרבה יותר טוב עם אור איתות שקוף, מאחר וזהו רכב שאני מתכוון להעמיד למכירה בקרוב אין לי כל צורך להשקיע בו סכומים כאלו.

בכל מקרה תודה אני נשאר כרגע עם הפנסים המקוריים :)

• תוכן חדש...