Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי התפוררות המושבים החלטתי לקחת את הרכב לטיפול קוסמטי במהלכו קניתי לדים לסלון ולתא המטען במקום המנורות ליבון שקיימות ואמורות להאיר אבל בעצם בקושי מאירה.

שמתי סמלים חדשים מאחר ואת המקוריים גנבו.

עכשיו ההתעסקות העיקרית שלי היא בגג שהוא התנתק לי כבר לפני שנים אבל עד שקיבלתי רשיון לאפחד לא היה אכפת כי כולם נמוכים ועכשיו אכפת לי כי אני מגרד אותו עם הראש כל הזמן,

אז היום החלטתי לפרק אותו והוצאתי אותו והוא שוכב לי בבית אני מחפש רפד או מישהו שמוכר בדים כי ידיים ישלי ונסיון צוברים בעבודה ולא בצפייה באנשים שעושים את זה (יצא לי הרבה לבקר במוסכים היות ודוד שלי הוא בעל מוסך ולראות ריפוד גגות אבל הבעייה שדוד שלי לא לוקח כסף וכבר כואב לי לבקש ממנו אפילו שטות הכי קטנה כמו יוניט ב30 שקל כי הוא אפעם לא גובה ממני כספים)

הגג מפורק ככה שאני לא רוצה לשלם על עבודת פירוק ותאמת שגם לנקות לבד אני יכול

הדבר היחיד שהיתי רוצה הוא לקנות בד בעיקרון אבל אם זה בא עם עבודה והיא לא יקרה אני גם אשמח

התקציב שלי עומד על כ300 שקל עם אפשרות חריגה מקסימום ל400...

אשמח אם תיעצו לי :)

• תוכן חדש...