Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי באיביי מברשת שנראית מאוד מעניינת ואני חושב שהמחיר יחסית טוב. זו למעשה כפפה לניקוי רק עם מוט אחיזה. אני מעוניין להחליף את הכפפה לניקוי שיש לי במשהו יותר נח כי עם הכפפה אני מתכופף הרבה וזה לא נח וגם קשה לי להגיע לגג בניקוי עם כפפה וזה ניראה כמו פיתרון טוב:

http://www.ebay.com/itm/Car-Brush-Duster-Stretch-Dust-Mop-Wax-Trailers-Drag-Telescopic-Cleaning-Supplies-/360707108878?hash=item53fbd1b00e&item=360707108878&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

זה די מסקרן נושא המברשות שמתחברות לצינור מים...אותו מגע יד אדם עם כפפה זה בטוח לא יעשה כי כשאתה נוגע ברכב בידייך, אתה "מרגיש" את הפח ויכול להגיע לכל נקודה ונקודה, אבל עם המברשת הזאת זה מעט פחות אפקטיבי כי חסר לך הטאץ' האנושי.

בחיפוש מאוד מהיר, ככה על רגל אחת, מצאתי גם את המוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/New-Car-Cleaning-Handle-Wash-Brush-Soft-Bristle-Water-Brush-/130944847932?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e7cebd03c

בעיה שצריך לחשוב עליה היא שאתה צריך שבכפפה/מברשת תהיה תערובת עם מי וסבון לרכב, לכן צינור מים נטו המחובר למברשת יעשה עבודה לא יעילה לעומת כפפה שאתה טובל אותה במי-סבון.

לאנשים עם בעיות רפואיות, שבאמת מתקשים להתכופף כל הזמן ולהרטיב את הכפפה, המוצר הזה אולי באמת יהווה פתרון בלית ברירה אבל כמובן שאפשר להניח את דלי המים/סבון על שרפרף קטן ואז הוא יהיה גבוה יותר ונגיש גם לבעלי מוגבלות מסוימת.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הייתה לי מברשת לדובלו,עם הכפפה או ספוג במיוחד הרבה יותר נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרקי, המברשת שבלינק שצירפת מזכירה את המטאטא ששוטפים איתו בשטיפת מכוניות.

אני חושב שאזמין את המברשת עם המוט וננסה אותה.

• תוכן חדש...