Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שקניתי את הרכב לפני כמה חודשיים מבן אדם מבוגר שלא שמר מי יודע מה על המראה של האוטו הצלחתי להביא אותו למצב טיפה יותר טוב ממה שהוא היה 8):roll:

זה הדברים שעשיתי חיצונית מבחינת קוסמטיקה

צביעה אצל פחח גג מכסה מנוע ותא מטען

חידוש פלסטיקים

ליטוש פנסים

השחרת חלונות

התקנת לדים

הוספת סופית לאגזוז

מגיני רוח

ועוד כול מיני נגיעות קטנות

עוד דברים לשפר/להוסיף/להוריד או רעיונות וחוות דעת יתקבלו בברכה

זה הרכב לאחר הקניה

f5516x.jpg

rw1fmc.jpg

אחרי

dey63d.jpg

2aahv1u.jpg

kda4ol.jpg

2eg40ns.jpg

15mbtwi.jpg

2zg4shk.jpg

מקווה שאהבתם :)

פורסם

חשבתי לצבוע את הגאנטים בשחור שיביא מראה יחודי כמו לא מעט ראיתי עושים בזמן האחרון..

האם זה יוסיף לדעתכם עם הגאנט הנוכיחי? או שלהשאיר ככה?

ואם מישהו יודע פוטושופ ויוכל לערוך לי תמונה עם גאנטים שחורים אני ישמח :)

פורסם

אני גם משאיר את הרכב ככה ולא מוסיף שום דבר כמו ניקלים ושטויות אחרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חשבתי לצבוע את הגאנטים בשחור שיביא מראה יחודי כמו לא מעט ראיתי עושים בזמן האחרון..

חשבת לצבוע בשחור בכדי לקבל מראה ייחודי ? כי ראית עוד הרבה אנשים שעושים את זה בזמן האחרון ?

אני מקווה שתבין את מה שכתבת.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
חשבת לצבוע בשחור בכדי לקבל מראה ייחודי ? כי ראית עוד הרבה אנשים שעושים את זה בזמן האחרון ?

אני מקווה שתבין את מה שכתבת.

חחח התכוונתי מראה שונה מכול שאר הלאנסרים שמסתובבות עם הסט גאנטים הזה כי הוא בא ככה מהחברה...

פורסם

מחיר בסדר גמור,יש הבדלי צבעים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר ממש זול אפילו אצל בני דודים שמעתי שצובעים במחיר טיפה יותר גבוה או זהה +-

וגם עוד שתי מקומות שניגשתי אליהם הציעו לי כול אחד סביבות ה 2500.

בעיקרון עשו עבודה טובה יש אולי הבדל ממש קל בגלל שהצבע המקורי בצדדים הספיק לדהות קצת אבל בוא נגיד זה לא משהו שבן אדם ישים לב אליו, אני מרוצה בכול אופן רק מקווה שלא יתחיל להתקלף שוב בעוד כמה שניים.

• תוכן חדש...