Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטוויטר שבק חיים. המלצה למקום שיודע לתקן

itamargs
שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

אחד הטוויטרים שלי הפסיק לעבוד בפתאומיות. אין לי מושג מה גרם לזה.

מבדיקה שטחית נראה שהסלילים מחוברים והאלמנט נראה תקין, אין ריח שרוף.

הסט שלי הוא Hertz 130 5.25' DSK שמוגבר ע"י מגבר (מן הסתם..) הדעות חלוקות האם כדאי להגביר את הסט הזה ואולי בגלל זה הטוויטר נשרף. בכל אופן עם הגברה הסט נשמע הרבה יותר טוב.

אני מחפש מישהו שיודע לתקן טוויטרים בירושלים או לחילופין במקרה הגרוע הפניה למקור שבו אני יכול לקנות טוויטר יחיד.

אשמח גם להמלצות על טוויטרים שיכולים להשתדך עם הסט שלי בעלות מינימאלית (אבל בלי ליפול באיכות מהטוויטרים המקוריים)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך בדקת שהטוויטר תקין ?

נתק את הקונקטור של הרמקול ובדוק על פני החיבורים של הרמקול התנגדות לזרם יישר. ההתנגדות צריכה להיות בקירוב גס להעכבה הנומינלית של הרמקול.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון עם רב מודד? בכל אופן אין לי ציוד למדוד את זה.

הבדיקה שעשיתי היא חיבור של הטוויטר ישירות למגבר ללא הקרוס. (לא שמעו כלום)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיקה טובה ובלתי תלויה בשאר רכיבי המערכת הינה חיבור הטוויטר לסוללה ו"תקתוק" לסירוגין.

אני לא מכיר מעבדה לתיקון רמקולים בירושלים, אך מניסיון עם הטוויטרים של הרץ- הם בנויים באופן שדי מקשה על הפתיחה, מה שמייקר את התיקון, ובמקרה של הטוויטר הבסיסי ביותר שלהם- יכול להיות שמשתלם יותר לרכוש טוויטר בודד או אולי אפילו להשתדרג לזוג נחמד יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אנסה עם הסוללה.

יש לי את הסט הישן

אם אתה מתכוון לבצע את הבדיקה בעזרת סוללה רצוי להשתמש בסוללה של 1.5 וולט ול-9 וולט.

למה ?

חיבור של רמקול בעל עכבה של 4 אוהם למקור מתח של 9 וולט עלול לגרום לזרימת זרם של יותר מ-500 מיליאמפר לעומת 250 מיליאמפר בחיבור של סוללה

של 1.5 וולט דרך הסליל של הרמקול דבר שבמקרים מסויימים עלול לגרום לשריפת הסליל במקרה של רמקולים להספק נמוך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיטה פשוטה.

יש לך פלאפון. יש שם סוללה של 5V לרוב.

זה מעולה.

סוללה 1.5V זה חלש מדיי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יודע איך הסט שלי ישתדך לטוויטרים Tw1 של מורל ? (אני חושב שאלה הטוויטרים של הטמפו) איך הם לעומת הטוויטרים של הרץ?

שוב תודה

עריכה אחרונה על ידי itamargs
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...