Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז לראשונה היום הייתי במוסכי צ'מפיון מסויים, פשוט רציתי רק שיכבו לי נורית מסויימת עם המחשב של הרכב.

עניין פעוט של לא יותר מ-5 דק', אתם יודעים מה, 10 דק'

לדבריו של הנציג שירות, הוא צריך להכניס את הרכב לאזור של המוסך, לתעדף אותי על פני אחרים ועוד כל מיני סיפורים.

וכל זה בשביל לבוא עם המחשב לאזור של החניה שנמצא מטר משם ולבדוק מה קורה.

עכשיו מילא זה, אבל החיוב שהוא רצה זה שעת מוסך, שעה, כלומר 60 דק'! והמחיר הוא 250 אחרי הנחה.

לא 5, לא 10, לא 20... 60! כלומר על מלוא הסכום שעל בדיקה כזו זה אולי 10 דק'.

בחישוב פשוט, אם הם היו הוגנים, הייתי משאיר להם שם 50 שקל וזהו, וזה לא שלא הצעתי - אבל הם בשלהם.

ישר אמרתי לו: "התקלחתי הבוקר, אין צורך לסבן אותי.. " ויצאתי משם...

מה הבעיה של המוסכים לחייב לפי מה שצריך באמת?

לא מספיק החלקים עולים ים של כסף, גם על שעת עבודה צריך לקחת מעבר?

למה תמיד לעשות מסחרה מהכל?

אני די בטוח שהנושא הזה נטחן עד דק אבל זה סוג של הוצאת קיטור.

ובנימה אופטימית זו, למי שיש כבל VAG-COM באזור ירושלים, אני אשמח לעזרה בכיבוי הנורית.

תודה.

Polo 2012

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעצבן אותך עוד יותר? כשאני הולך למוסך של יונדאי על מנת לעשות עדכונים שונים לגיר (הדבר לוקח 15-20 דקות), לא לוקחים לי שקל.

אגב, יצאת משם הכוונה לפני ה"טיפול"?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה עובר באיזור המרכז כנס למוסך רון, יעשה לך את זה בחינם בלי לחשוב בכלל.

250 שקל על דבר כזה זה בדיחה עצובה.

פורסם

בהחלט הזוי. במוסך שלי (מורשה טויוטה) מעולם לא לקחו לי שקל על כיבוי נורה דולקת בלוח השעונים.

זה שירות די בסיסי שניתן ללקוחות ועשוי אף למשוך לקוחות מזדמנים להפוך ללקוחות קבועים.

תודעת שירות בסיסית.

פורסם

חלקים מזהב ואיינשטנים עולים הרבה כסף בימנו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שני מוסכי צ'מפיון שאני מכיר ביצעו פעולות בס"ג דומה ללא עלות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כשאנשים תחילו להעניש את היבואן הזה ולא לקנות את הרכבים שלו, אולי יזוז פה משהו עד אז תמשיכו ליילל.

אני גם כשהייתה לי הזדמנות לרכוש רכב של היבואן הזה כלל לא התלבטתי אני לא קונה ממי שדופק את הלקוחות שלו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)
פשוט רציתי רק שיכבו לי נורית מסויימת עם המחשב של הרכב.

מה זה נורה מסויימת, למה היא דלקה? אולי זה משהו שלא קשור לתפקוד לא תקין שנכלל באחריות אלא נגרם בגלל סיבה אחרת, ולכן רצות לגבות (סכום מוגזם)?

כשאני הולך למוסך של יונדאי על מנת לעשות עדכונים שונים לגיר (הדבר לוקח 15-20 דקות)

לא הולכים למוסך של יונדאי לעשות עדכונים של הגיר בשביל הכיף, זו כנראה פעולה שהיצרן הנחה לעשות, ולכן לא כרוכה בתשלום.

וחוץ מזה, ממתי גיר של יונדאי זקוק לעדכון? מה, עלינו כאן על משהו?

לפות"ש, אני ממליץ על מוסך "המכונית" בתלפיות, מוך מורשה שמנוהל ע"י אנשים (שאול ובנו, אורן) מקצועיים ואמינים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אפילו אמרתי לו,

"תשמע, בוא תחבר את הכבל, אם יש בעיה, אני זורם איתך על כל המחיר..." אפילו את זה הוא לא הסכים.

מנסים לשדר לך מקצועיות במקום זה אתה מקבל שירות מתחת לכל ביקורת שלא תואם למוצר שהיבואן מוכר, וזה למרות שהם חושבים שהם כן.

אמרתם יפה מקודם, שזה שירות בסיסי שיכול להביא לקוחות עתידיים, לתת להם לשים לי עץ ריח אני לא אתן...

פעם אחת הייתי אצל רון, פעם אחת שאני מקווה שיהיו עוד כי אני מבסוט על הרכב ועל השירות האדיב והחייכן שהבן אדם הזה נותן לך.

ככה צריך!!

דיברתי איתו לגבי המחיר אמר לי 700 שקל במבצע, בסיום הטיפול עוד הביא לי עוד 50 שקל הנחה.

אם הוא היה יודע לכמה בעלי VAG מירושלים אני אמרתי שילכו לשם, הוא היה מביא לי את הטיפול בחינם.

הייתי מעלה סקר שוק קטנטן שעשיתי לטיפול 30KM לפולו, אבל אתם בטח כבר יודעים על איזה הבדלים במחיר אני מדבר.

נוסיף על הסיפור חלק שלא אמרתי,

הצלחתי טיפה להרים שם את הקול שלי, בשביל שאר הלקוחות שהיו שם שיבינו שעובדים עליהם בעיניים.

אני מקווה שהצלחתי קצת לפתוח לכמה אנשים את העיניים.

Polo 2012

פורסם

לא סתם נדלקת מנורה, גם לי נדלקה מנורה ברכב ונסעתי לצ'מפיון והתברר שאיזה צינור נקרע, במחיר הזה של השעת עבודה שלהם אתה יכול לקנות כבל VAG COM מהאיביי ולחסוך לך את כל הנסיעות האלו וגם לשחק קצת עם הפונקציות של הרכב.

פורסם

סיפור שהיה כך היה,נכנסתי למוסך מורשה "עדי" בחדרה על מנת לשאול אם יש אפשרות שכאשר הdrl דולק מלפנים,ידלקו גם הלדים מאחור(קיים בחלק מהרכבים של vag),אמרו לי במוסך שהם לא יודעים על זה אבל ישמחו לבדוק,תוך כמה דק הרכב היב מחובר למחשב,בעל המוסך עבר על התפריטים והאופציות במשך כ 10דק,בסופו של דבר לא נמצאה אופציה כזו,שוחררתי לשלום ללא תשלום.

שישי האחרון,החלפת שמן ופילטר יזומה על ידי,בסיומה חובר הרכב למחשב לבדוק אם קיימות תקלות בזכרון,התשלום היה רק על החלפת השמן ללא כל חיוב על בדיקת מחשב.כך לטעמי צריך להתנהל מוסך הוגן.במידה והמוסך שלך אינו כזה,קיבלת המלצות על מוסכים אחרים,טיפול הבא בצע אצלהם ולא אצל "העושק" המורשה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מצאתי הרבה כבלים של VAG COM ב-30 40 שקל באיביי, הם מומלצים או שעדיף יקר יותר?

אשמח להכוונה קטנה בנושא עם לינק מי שיכול, תודה.

Polo 2012

פורסם

כשפירקתי את מערכת הסטריאו בייטי לפני המכירה בשלב מסוים פתחתי סוויץ' כדי לראות שהמקורית שהחזרתי עובדת והכל תקין, שכחתי לסגור סוויץ' והמשכתי לפרק את האנטנה של הGPS והמיקרופון, שניהם עברו קרוב למתג ניתוק כרית האוויר של הנוסע, שהייתי צריך לנתק.

אחרי שסיימתי הכל שמתי לב שנורת SRS דולקת, כי שכחתי לסגור סוויץ' כשניתקתי את המתג.

דרך OBDII אי אפשר לנקות שגיאות SRS.

נסעתי למוסך שקודה בנתניה (הגורן) ואחרי שהסברתי להם מה עשיתי איפסו לי את הסטטוס ללא כל תשלום, קיבלתי אפילו ריחן חדש במתנה.

וזה רק חלק מהחוויות החיוביות שהיו לי אתם ועם הסוכנות הצמודה.

חוויה אחת לא מעידה על הכלל.

לא שלך ולא שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...