Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה קבריו בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Avia, צודק, זאת אכן X90.

שמלוב צודק, טעיתי, מה שראיתי זה לא היה פורשה קררה GT, זה היה 911 טורבו 997 בדיוק כזאת אבל כסופה:

[ATTACH=CONFIG]375667[/ATTACH]

בקיסריה גם יש תצוגה קבועה של רכבים מיוחדים, יש שם תחנת דלק של פז שאני ממלא בה דלק לעיתים קרובות, כל פעם רואים שם אקזוטיקה אחרת: SLS, SLR, מזראטי, מרצדס CL ועוד כל מיני. ראיתי לפני כמה זמן קאדילק אלקורדו ענקית משנות ה70' אספנות, רכב בסביבות 6 מטר אורך, מרצדס S קלאס ניראה כמו סופר מיני לפניו.

אתה שוב מתבלבל... SLK?

פורסם

התכוונתי SLS, לגבי SLR טעות דפוס, יש שם גם לעיתים SLK. :oops: הפקקים של היום במזדה התישו אותי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, יש כמה כאלו בארץ, הן נדירות למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לראות בקבוצות פייסבוק שלהם שבין כל ה-BMW ה"מקושטות" ו-VAGיות החדשות יחסית, מתחבאות להם גם כמה פנינות לא רעות

https://www.facebook.com/cars.nazareth.israel

https://www.facebook.com/car.nazareth

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיקרה קבריו הוגדרה על ידי טופ גיר ״ המכונית המביכה ביותר בעולם ״ , the most Embarrassing car in the world , ואני חושב שהם צודקים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...