Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ברירה אלא לרדת לאילת בחופשת הפסח.

האופציות הפתוחות כרגע הן:

1. רימונים אילת.

2. הנסיכה.

מי יכול לגרום לי להחליט בניהם?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

למה רק אלה? אפשר לשקול גם את רשת דן (דן,דן פנורמה) - שווים כל שקל.

אבל אם אין לך אפשרות ורק ה2 שציינת אפשריים,הייתי הולך על הנסיכה (ברימונים לא הייתי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

משיחה קצרה עם אמא שלי (סוכנת תיירות) רימונים עדיף בכל פרמטר.

*לאחר שיפוץ כללי.

*מיקום מרכזי.

*חוף פרטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תמסור תודה לאימא שלך.

הוזמן רימונים.

ד.א, אין כזה דבר ׳חוף פרטי׳. שקר מלונאי ישראלי ידוע. החוף שיך לכל תושבי המדינה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אני איתך!

אבל לך תסביר את זה לגורילות שהמלון שולח כדי להקים תיירים ממלונות אחרים מהחוף שלהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רק הנסיכה! מקום מדהים ומפנק שאין כמוהו. רחוק מהעיר ומהרעש, חוף פרטי ושירות ברמה גבוהה מאוד.

החיסרון היחידי הוא החניה שבכל העונות (היינו בינואר ובאוגןסט) מלאה עד אפס מקום ויש לך מרחק הליכה עד הלובי.

פורסם

הנסיכה נמצאת בקצה של אילת, כדאי רק אם אתה יורד עם רכב (אחרת תמצא את עצמך משלם הרבה על מוניות).

לרימונים יש שני מלונות, נפטון (בטיילת) וסנטרל פארק (ליד האיימקס).

הנפטון נמצא במיקום טוב והטיילת ליד נראית הרבה יותר טוב מאז שהעיפו את הבאסטות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...