Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בסוזוקי ליאנה שלי GLX 2006 נוזל הרדיאטור הפנימי בנתיים חבר עשה לי "מעקף" כך שאין לי חימום בפנים הרכב.

אני רוצה להזמין רדיאטור פנימי חדש מהאיביי כדי לחסוך עלויות.

ניסתי לחפש איך אני לא יודע איזה דגם אני צריך.

מישהו התנסה בזה בעבר? יכול לעזור?

פורסם

ברוב הרכבים דווקא מחיר הרדיאטור הוא הבעיה הזניחה, אלא העבודה הכרוכה בהחלפה היא מרכז הבעיה.

בדרך כלל בשביל להחליף את הרדיאטור של החימום צריך לפרק חצי מהדשבורד.

תחקור קצת באינטרנט ותבדוק אם יש גישה קלה לרדיאטור בדגם שלך.

לדעתי בסוג עבודה כזה עדיף לקנות את החלק בארץ, אפילו אם ההבדל הוא כמה מאות שקלים. אתה לא רוצה למצא את עצמך עם כל הדשבורד מפורק מחוץ לרכב ואז לגלות שזה לא מתאים לרכב שלך.

פורסם

הרדיאטור זה חלק מעוד זניח בסיפור הזה, קנה בארץ.

ואם אתה מבין תיעזר בחבר בהחלפה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

[h=1][/h]תודה על התגובה...

כנראה שאוותר על הקנייה מאיביי...הבנתי כבר שרוב ה"קנס" זה מהעבודה של הפירוק...

לצערי הדגם של הרכב הזה הוא ממש לא נפוץ מבחינת הרשת. ולא מצאתי שום מידע של החלפת רדיאטור פנימי בדגם זה.

היום במוסך הציעו לי רק על עבודה 1800 ש"ח חחח כמובן שאמרתי אני אחשוב עלזה , ולמוסך הזה לא אחזור לעולם.

יש לי חבר מוסכניק הוא יעשה לי ת'עבודה של הפירוק והוא המליץ לי לבדוק באיביי , דרך אגב לדוברי האנגלית רדיאטור חימום פנימי נקרא :

[h=1]Heater Core?[/h]או radiator רגיל?

פורסם

heater core וגם heater matrix וכד...

בנוגע למחירים, נסה לברר אצל עמוס מזגנים בבני ברק ליד הקניון (קניון איילון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

רדיאטור חליפי (ללא התקנה, רק החלק עצמו) במחיר הוגן אפשר למצוא אצל שקד חלפים בפתח-תקווה.

תרים להם טלפון, תזמין מהם את הרדיאטור וסע לחבר שיעזור לך להרכיב את החלק.

פורסם

מזאת אומרת סוג הרדיאטור? לך לחנות חלפים או לעסקים שמתמחים ברדיאטורים ובקש רדיאטור פנימי לסוזוקי ליאנה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

Danix60, הבחור ששאל צודק. עוד לא נתקלתי בחנת חלפים שאומרת לך "אין". גם אם אין הם מוכרים לך משהו בטענה שזה אותו הדבר וזה יכול להתאים ויכול לא להתאים.

פשוט צריך לשמור על הרדיאטור החדש ולא להזיק לו ולשמור קבלה. אם לא מתאים יחליפו לו או יזכו. עדיף גם לוודא מראש בחנות שאם המצר לא מתאים שיחזירו כסף.

פורסם

מק"ט ניתן למצוא באתר של היבואן ויש עוד אתר בשפה הרוסית(פשוט ניתן לעשות עליו גוגל טרנסלייט במידה ואתה לא מבין רוסית למרות שרובו אנגלית) עם מק"טים לחלקי רכב בשם auto-jp .

פורסם

אני הזמנתי מאייבי רדיאטור חימום פנימי לפיג׳ו 206 עלה לי 100 שקל מבחור מלטביה כולל משלוח הרדיאטור היה מקורי והכי מצחיק מה שהוצאתי מהרכב היה בדיוק אותו דגם שקניתי בפוקס חיסכון של כמה מאות שקלים

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
אני הזמנתי מאייבי רדיאטור חימום פנימי לפיג׳ו 206 עלה לי 100 שקל מבחור מלטביה כולל משלוח הרדיאטור היה מקורי והכי מצחיק מה שהוצאתי מהרכב היה בדיוק אותו דגם שקניתי בפוקס חיסכון של כמה מאות שקלים

אחי בבקשה תעזור לי...אני משתגע לא מצליח למצוא באיביי..מה כתבת בחיפוש? תוכל לשלוח לי את הלינק למכירה שקנית? או את מילות החיפוש?

פורסם

חלקים מקוריים של סוזוקי יחסית יקרים גם בחו"ל לכן אין כל טעם לנסות להשיג אותם באינטרנט.

במידה ואתה חושק בחלק מקורי ובזול זה רק פירוקיה או חליפי.

• תוכן חדש...