Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בשעוץ הצהוריים נסעתי לעבודה, רציתי לפנות ימינה לכיוון החנות ולא שמתי לב לתמרור עצור שהיה שם בגלל שהיה מסובב קצת כלפי הכביש הצמוד ליד הפנייה. 2 שניות לאחר מכן עצרה אותי ניידת. אני נהג חדש ללא עבירות כלל וכמו שאומרים טעות זאת טעות... אמרתי לשוטרת שלא שמתי לב וזה היה מי חוסר הבנת התמרור( לאן הוא מופנה) ואמרה שתרחם עליי ותתן לי רק 250 שקל דוח ללא נקודות. אני תמים האמנתי לה לקחתי את הדוח בלי להתעמק בו ונסעתי, אך רק לאחר מספר שעות שמתי לב גם לנקודות שנרשמו בדוח ולכתב הכמעט בלתי קריא. עכשיו הייתי רוצה לדעת מה הן ההשלכות שיהיו לנהג חדש. מצורף צילום של הדוח רק הסתרתי פרטים אישיים ופרטי הרכב. תודה לכל העונים.

ynere7a5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ukrainaura
פורסם

אין שום השלכות על נהג חדש.

חלק מעבירות התנועה (אחריות לאכיפה של משטרת ישראל וסמכות ענישה של משרד המשפטים) מלווה בניקוד(אחריות וסמכות משרד הרישוי).

לשוטר אין שיקול דעת ובעת רישום העבירה הוא מעתיק מחוברת נוסחי האישום את סעיף העבירה ואת הנקודות המתלוות אליה.

אם באמת השוטרת אמרה לך כי היא לא תתן לך נקודות היא מעלה בתפקידה באופן הציני ביותר.

אני שוטר מתנדב, רשמתי אלפי דוחות ומעולם לא השלתי אף נהג.

העיקר, השתדל להמנע מעבירות.

סע בזהירות

פורסם

זה לא יקרה מאחר והעבירה אינה מופיעה ברשימת העבירות שבתוספת השלישית לתקנות התעבורה.

רק עבירות אלה "מזכות" את הנהג נחדש בתוספת שנתיים ו/או תאוריה וטסט מחדש.

והעיקר סע בזהירות

• תוכן חדש...