Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה 0.9 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים.התחלתי להתעניין ברנו קליאו החדשה 0.9טורבו ידנית.

על הנייר נראת מובילה כמעט בכל קטגוריה, אבל כולנו מכירים את אותו נייר שיודע להטות ולשנות את העובדות.

אני בחור צעיר שלא מחפש למצוא ברנו שום דבר מרגש יותר מידיי (לטוב ולרע)

מחיר הבסיס, האבזור, צריכת הדלק וכמובן היופי הם אלו שמשכו אותי אליה.

אשמח לחוות דעות של כאלה שטעמו/ הרגישו/ בעלי רנו קליאו.

המשך שבוע מצוין !

פורסם

נהגתי על הרכב שבוע מיד עם צאתו מהסוכנות. שבוע מאוד עמוס כולל נסיעה צפונה עם 5 אנשים וכולל נסיעות עירוניות ובין עירוניות הנה תמצית העניינים:

1. מנוע מוצלח מאוד. מאוד זריז בעיר. בכביש מהיר+עליות+נוסעים מספק ביצועים דומים ל 1.4 אטמוספרי עם יותר זמינות בסל"ד נמוך.

מבחינת צריכת דלק קשה לדעת עם רכב ממש חדש. הביקורת די משבחות בהיבט הזה אבל צריך לדעת שמנועי הטורבו המודרניים חסכוניים בנסיעה רגועה וממש ממש לא חסכוניים בנסיעה מאומצת.

חבל שאין הילוך שישי

2. מיתלים. רכב שמאוד כיף לנהוג בו עם שלדה מתקשרת בהחלט. אבל זה לא רנו של פעם. על הצד הנוקשה. כלומר יותר "גרמני" ופחות "צרפתי" אם נלך לקלישאות. אני מאוד אוהב. אבי, הבעלים, שחובב רנו היה צריך להתרגל.

3. הגה+דושות+ידית הילוכים. מאוד מאוד רך. יש מי שאוהב. ויש מי שלא. אני פחות אוהב.

4. על הנייר הקליאו היא הסופר מיני הכי גדולה, או לפחות אחת הגדולות. בפועל הקריבו הרבה בשביל העיצוב ולכן לא מהמרווחות בקטגוריה מאחור, אלא רק מיישרת קו עם האחרות. מקדימה יש המון מקום (אני 1.90)

5. ראות לאחור במראה גרועה. גם כן בגלל העיצוב. מתרגלים

6. מבחינת איבזור עושה רושם מצויין. לא ממש בקיא במה המתחרות מציעות. נהגתי בגרסה הפחות מאובזרת.

לדעתי הרכב מאוד מוצלח וזה מה שהייתי קונה אם הייתי מחפש סופר מיני חדשה.

ממה שאני יודע אפשר להתמקח ברנו ודי בקלות לקבל אבזורים כמו גלאי רוורס בלי עלות+טיפולים שנתיים. כמובן שזה משתנה מתקופה לתקופה.

בזמנו אני יודע שאלדן ניסו להציע כאלו 0 ק"מ יד שניה ועקב הביקוש אצל היבואן זה לא יצא. שווה לבדוק כעת שוב. למי שמתכנן להחזיק זמן לא קצר זה רווח נטו

לתשומת לבך שעוד מעט תגיע גרסת הסטיישן שתעלה רק קצת יותר. ובשונה מגרסאות סטיישן של סופר מיני (איביזה flow לדוגמא) מדובר ברכב ששמר על העיצוב המאוד מוצלח שלו גם בגרסה המוארכת.

פורסם

לי יש אותה מתחילת פברואר, נסעה כבר כ 1600 ק״מ, בסביבות 50% עירוני והשאר בינעירוני. נכון לעכשיו אני מאד מרוצה, מאובזרת מאד, המתלים קצת קשים ומרגישים את הדרך. בסה״כ נוסע רגוע וצריכת הדלק הממוצעת היא בסביבות 17.5 ק״מ לליטר בתמהיל הנסיעות שלי.

Using Tapatalk

פורסם

אני גם התלבטתי לגבי ה0.9 טורבו, נסעתי עליה פעמיים ומאוד נהנתי... השאלה היא מה באמת אתה מחפש?

לפי מה שהבנתי זה צריכת דלק טובה ויופי.. שום דבר מעבר? כי אם תיקח בחשבון שהמחיר עומד על 84k לקליאו המדוברת

אז ב10k pju פחות אתה יכול למצוא רכב עם ביצועים טובים יותר משנתונים 2011/12 ובמצב טוב...השאלה היא האם אתה מחפש

משהו מעבר והאם אתה מוכן לקנות רכב מיד ראשונה..

בהצלחה

פורסם

ברמת העיקרון הנתונים על הנייר אפילו עושים לה קצת עוול, אחלה אוטו, חזק, חסכוני, ישיבה נוחה ביותר ומי שמחפש נוחות פנימית, מבין כל הסופר מיני שישבתי בהם היא הייתה הכי נוחה ומרווחת במושב הנהג. כמו שקודמיי אמרו בתוך העיר קצת קופצנית אבל האחיזה טובה. תגדיר, מה עוד אתה רוצה לדעת?

פורסם

נוהג על אחת כזו כמעט חודשיים, הרכב עבר 2500 ק"מ עד כה.

אני עולה עם הרכב כמעט מידי יום לירושלים בשעות הבוקר דרך 443, עומד לא מעט בפקקים של הר חוצבים.

צריכת הדלק טובה ועל אף שאין עדיין אומדן מדויק כי הרכב חדש, בתדלוק האחרון הוצג נתון של 17.5 ק"מ לליטר, מתדלוק לתדלוק רואים שיפור בצריכה.

כשאנשים שומעים שלרכב יש מנוע של פחות מליטר הם לא מבינים איך קניתי אותו, בפועל, בעזרת הטורבו הרכב מרגיש מאוד מאוד זריז ולא דורש משיכה של ההילוכים לסל"ד גבוה כדי לקבל סחיבה טובה.

האבזור נדיב מאוד ובהחלט מציב אותו בשורה הראשונה בקטגוריה. מבחינת איכות חומרים של הרכבה יש עוד מה לשפר וכל מה שדיברו עליו בשרשורים שונים בפורום הוא נכון (פתחי אוורור שמרגישים זולים, פלסטיקה קשה בחלקים התחתונים), יחד עם זאת, זה לא מפריע יותר מידי.

המתלים של הרכב קשים, בנסיעה בכבישים משובשים זה קצת מפריע, אבל למי שרוב הנסיעה שלו היא בין עירונית זה לא אמור להציק יותר מידי.

אני יכול רק להמליץ על הקליאו, נכון לעכשיו אני לא מצטער לרגע על הקנייה.

פורסם

אמי נהנת מהרכב הזה כבר כמעט 5 חודשים ו 8000 ק"מ. צריכת דלק מרשימה מאוד של 19 ק"מ לליטר ממוצע ( נוסעת בכבישים מישוריים לרוב. גם עירוני וגם בין-עירוני.

הרכב נקנה בגרסת קולקשיין המצויידת בכל טוב וגם נראית יפה בהרבה מהאקספרשיין.

יתרון מאוד משמעותי בקליאו היא מערכת ה HILL HOLDER. יש כאלו הטוענים שמדובר בגימיק, אך לאמא שלי שעברה מרכב אוטומטי במשך 8 שנים - זה פיצ'ר משמעותי ומקל.

אני מסכים עם הטענה שהמתלים נוקשים יחסית ( כמובן בהשוואה ל 206XS שלי ), אבל המושבים עושים עבודה טובה בשיכוך.

סה"כ אנחנו מרוצים מאוד מהרכב. הרבה פעמים יוצא שעוצרים אותה או אותי ברמזור לשאול על הרכב. ללא ספק קנייה מוצלחת.

בנוגע לירידת ערך אני לא מודאג, כיוון שתמיד יהיו את אלו שיעריכו וישלמו בשביל רכב שאין הרבה כמוהו בכביש ( ראו דוגמה פיג'ו 206 XS שנמכרות במחירון או מעל )

פורסם

אני במקומך דווקא הייתי מפסיק בשלב זה לקרוא דעות על הרכב ופשוט מזמין נסיעת מבחן עדי להתרשם בעצמי מהרכב. את התשובות לשאלות שיתעוררו לאחר מכן הייתי כן מנסה לבער באמצעות הנסיון של בעלי הקלאו הנ"ל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...