Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
5K זה די בזבוז, בשביל משהו שכל בחורצ'יק עם אייפוד יכול להרים אם הוא משתמש במערכת של האולם.

חתונה זה תעשייה שלמה שמתבססת על עושק של בני זוג. יש המון סעיפי חיוב שהם אשכרה על סתם (זכות לנשום אוויר של אולם - 4000 ש"ח) וזה לא ישתנה כל עוד אנשים מוכנים לשלם.

ויש לא מעט מכונאים שיכולים לעשות החלפת מנוע על בוקים בחניה, אבל עדיין הולכים למוסך בשביל זה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"סעיפי עושק" - אתם טובים.

לא בא לגונן על התעשיה, אבל חסר לכם המון מידע.

והעיקרי שבהם.

כמה ארועים אותו ספק עושה.

לדוגמה.

ישנו גן ארועים שעלות הקמת המקום (מעל 30 מליון), פלוס עלויות השוטף (משכורות/ארנונה וכו וכו) , כדי לכסות אל אלו בלבד, הגן חייב 8-10 בחודש.

לשוטף בלבד.

די פשוט לגזור מזה, כי גן שעושה 200 ארועים בשנה, מרויח.

גן שעושה 120-140 , לא מרויח , עד מפסיד.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

הרבה פה אוהבים להתלהם, עושקים אותם, גונבים אותם וכו׳.

ללא קשר לעלות, מבחינת מקצועיות נטו- די ג׳יי אכן יכול להרים או להרוג אירוע.

להיות דיג׳י זה לא לשים play במק, זה להיות מקצועי מספיק כדי לדעת לקרוא את הקהל, מתי לשים סגנון מוזיקה כזה או אחר ומתי להחליף סגנון, מתי ״להרגיע״ ומתי לפרק את הרחבה.

לא צריך לזלזל בכל בעל מקצוע, תנו קצת ריספקט.

אני יכול להמליץ בחום ואהבה ענקית על אלון הלפרין (מחברת אוקטופוס), מי שבסצנת הקלאבינג כנראה מכיר במי מדובר, מי שבענף האירועים בטוח מכיר במי מדובר, איש מקצוע שהוא קודם כל בנאדם נעים מאוד ובהמשך איש מקצוע בחסד עליון.

עשה בקרב חבריי ומשפחתי איזה 6-7 חתונות במרוצת השנים- כולם ללא יוצא מן הכלל היו מרוצים עד הגג, הוא בפירוש הרים את האירוע לגבהים אחרים.

אין לי שום קשר אליו מבחינה עסקית פרט לזה שאני עוד לקוח סופר מרוצה שלו ובאמת ממליץ עליו באהבה, איש מקצוע נדיר.

אפשר לומר לו שעידן מהונג קונג הפנה אתכם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ויש לא מעט מכונאים שיכולים לעשות החלפת מנוע על בוקים בחניה, אבל עדיין הולכים למוסך בשביל זה.

כן, כי אם האירוע לא יהיה מפוצץ, זה עלול לגרום לסכנת חיים. יחי ההבדל הקטן.

"סעיפי עושק" - אתם טובים.

לא בא לגונן על התעשיה, אבל חסר לכם המון מידע.

והעיקרי שבהם.

כמה ארועים אותו ספק עושה.

לדוגמה.

ישנו גן ארועים שעלות הקמת המקום (מעל 30 מליון), פלוס עלויות השוטף (משכורות/ארנונה וכו וכו) , כדי לכסות אל אלו בלבד, הגן חייב 8-10 בחודש.

לשוטף בלבד.

די פשוט לגזור מזה, כי גן שעושה 200 ארועים בשנה, מרויח.

גן שעושה 120-140 , לא מרויח , עד מפסיד.

שמחת זקנתי בראש חוצות. לא מעניין אותי כמה ולמה, מעניין אותי הסכום הסופי שזוג צריך לשלם, שכולל בין השאר כל מיני חיובים כמו - אם חלילה הזוג רוצה צלם משלהם, אז צריך לשלם לאולם, ואם לא רוצים תאורה מיוחדת אז גם צריך לשלם לאולם. בקיצור, עושק.

ללא קשר לעלות, מבחינת מקצועיות נטו- די ג׳יי אכן יכול להרים או להרוג אירוע.

להיות דיג׳י זה לא לשים play במק, זה להיות מקצועי מספיק כדי לדעת לקרוא את הקהל, מתי לשים סגנון מוזיקה כזה או אחר ומתי להחליף סגנון, מתי ״להרגיע״ ומתי לפרק את הרחבה.

לא צריך לזלזל בכל בעל מקצוע, תנו קצת ריספקט.

אני יכול להמליץ בחום ואהבה ענקית על אלון הלפרין (מחברת אוקטופוס), מי שבסצנת הקלאבינג כנראה מכיר במי מדובר, מי שבענף האירועים בטוח מכיר במי מדובר, איש מקצוע שהוא קודם כל בנאדם נעים מאוד ובהמשך איש מקצוע בחסד עליון.

עשה בקרב חבריי ומשפחתי איזה 6-7 חתונות במרוצת השנים- כולם ללא יוצא מן הכלל היו מרוצים עד הגג, הוא בפירוש הרים את האירוע לגבהים אחרים.

אין לי שום קשר אליו מבחינה עסקית פרט לזה שאני עוד לקוח סופר מרוצה שלו ובאמת ממליץ עליו באהבה, איש מקצוע נדיר.

אפשר לומר לו שעידן מהונג קונג הפנה אתכם.

בסדר, אפשר למצוא מספיק בחורצ'יקים עם כישרון, שעדיין לא קיבלו בדחילו-ורחימו את התואר "דיג'י" שיארגנו אירוע מעולה.

חתונה בימינו עולה, כמה - נניח 100K במינימום? כמה מתוך זה יוצא על סעיפי שקר שמהווים 100% רווח לבעלי האולם?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שים לב, התייחסתי ליכולות מקצועיות, לא מחיר.

בהחלט יכול להיות שתמצא דיג׳יי מוכשר בתחילת דרכו שיבקש תשלום נמוך יותר על מנת להתחיל לבנות את המוניטין שלו.

כמובן כמו בכל דבר, חשוב לראות עבודות שלו וגם לבקש להגיע לאירוע שהוא עובד בו על מנת לראות אותו בלייב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

תקשיב שמחת זקנתי.

חתונה, היא מוצר מותרות.

אפשר להתחתן ב0 שקלים.

עבור הרוב המוחלט, זהו ארוע יוקרתי.

בדיוק כמו שרכב הוא מוצר יוקרה.

אפשר להסתדר עם תחבורה ציבורית בזול מאד.

אפשר להסתדר עם רכב זול יותר.

אלא ש...

אנשים מעוניינים ורוצים לקנות חליפה ב3000.

אנשים רוצים לקבל מוצר צילום ברמה גבוהה מאד.

לנישה הזו, נדחפים המצוינים, שמצליחים ליצר מוצר גורמה.

שמצליחים לבדל מוצר , ולגרום לקליינטורה להגיד, כן, זה היקר שאני רוצה ו(לא) צריך.

לנישה הזו נדחפו גם גני הארועים שמתנהלים לפעמים בחזירות ובאי יושר.

אבל כל זוג בר דעת , בכל מקום שכזה,אם ירצה , יצליח לפרק את המוקשים הללו.

זה לגמרי שיטת מצליח.

אין לזה שום קשר אגב לשכר DJ בארוע, אני מציע שוב לקרוא את מה שכתבתי לעיל.

מי שחושב שאני טועה, שיתקשר לרואה החשבון שלו ויבדוק.

אני די ותיק בתחום כדי לומר לכם שכדי להרויח, צריך לעבור את רף 70-80 הארועים בשנה.

הרוב הגדול שגובה 5000 לארוע - לא שם.

עריכה אחרונה על ידי B4 לגיל 40
הגהה גרידא

supreb 2016 l&k 280 4*4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חתונה, היא מוצר מותרות.

אפשר להתחתן ב0 שקלים.

עבור הרוב המוחלט, זהו ארוע יוקרתי.

בדיוק.

לא עושק ולא נעליים.

זה אירוע שאנשים בוחרים לעשות במתכונת מסויימת, אפילו שכלכלית הם לא מסוגלים, כנראה בגלל לחצים חברתיים ומשפחתיים.

מי שמספיק אידיוט להוציא את כל הכסף בתחילת דרכו בחיים על חגיגות וחאפלות, שישא בתוצאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פאולו אמר "כי זה הכסף של אחרים, אז הם מרשים לעצמם".

עכשיו נסתכל על זה מזווית אחרת:

אורח ממוצע שמגיע לחתונה משאיר מינימום 250-300 ש"ח בכניסה,

והוא "מצפה" לתמורה. כולכם יודעים עד כמה אורחים יכולים להיות ביקורתיים

ואכן זה מה שהם עושים. מבקרים את האוכל, מבקרים את המוסיקה, מבקרים את האולם

ואת עיצובו, מבקרים כל פרט בסופו של דבר.

הזוג הטרי יכול לקמץ בהוצאות ולערוך חתונה עם בופה חלבי, כנר שאספו מהרכבת התחתית, חופה בעלת 4 מקלות וסדין, ללא מצלמות רחף ואומן אורח מיוחד.

מה יגידו האורחים?

סתם מחשבה שעלתה לי בראש.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

who gives a f*ck על מה שיגידו האורחים?

זאת הבעיה של אנשים, הם חיים כדי לרצות אחרים.

אישית כאורח, אני יעדיף פי 100 להגיע לאירוע צנוע בבית של בעלי השמחה ולתת להם את הכסף של המתנה בידיעה שזה ישמש אותם ולא את בעל האולם. זאת מתנה, לא דמי כניסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אספר מניסיוני

שהלכתי לבדוק DJ לחתונה, הייתי בטוח במיליון אחוז - שאותו בחור עוטה על אוזניו אוזניות משובחות - נותן PLAY בווינאמפ לאיזו רשימה שהכין מראש - והכל טוב.

אממה -

מסתבר שלא.

הציוד - הוא ציוד מאוד יקר ואיכותי (החל ממקבוקים וכלה בעלויות של המוסיקה וההגברה ולפעמים גם תאורה)

האיש - אומן. למה אומן ? כי הוא האחראי הישיר להאם יהיה חתונה טובה וכיפית - או חתונה מעפנה ומשעממת

ה DJ הוא האיש עם האצבע על הדופק - האיש שיכול להרים אנשים מהמושב שלהם, ולהביא אותם לרחבת הריקודים, מצד שני יכול גם לבאס אותם כשהוא מכניס שיר חלש אחרי שיר קצבי ללא שום כניסה (כניסה היא כמו טלאי שמחבר בין השירים)

DJ גרוע לא יצליח לעשות מעברים חלקים וטובים בין שירים, ינגן שירים שבני הזוג לא יאהבו (יש רשימה שניתן לבקש שלא להשמיע, או ז'אנרים מסויימים)

DJ טוב ישמיע מוסיקה שמתאימה לקהל היעד - אם השעה עוד מוקדמת ויש חבר'ה מבוגרים אז המוסיקה תהיה קצבית גם בשבילהם, אולי כמה שירי עבר נחמדים, לאט לאט שישארו הצעירים יותר הוא יעבור לשירים שמתאימים יותר לקהל היעד הצעיר .. עת השעה 23:00 לערך הוא יתחיל להכניס גם מוסיקה קצת יותר "חופרת" לחבר'ה השיכורים ברחבה וכו'

לכן שמשלמים על DJ 5000 שקל (אני שילמתי 8000 והייתי מרוצה מכל אגורה על ה DJ שבחרתי (לירן אליאס)) - לא משלמים לאיזה מר בחור שיבוא לשים לך מוסיקה מהאייפד שלו. אלא זו באמת אומנות.

אם אתה רוצה לבכות על משהו - תבכה על הסידורי פרחים, והמפות, וה"ראנרים" וכל החרא הזה שעלה לי 6000 שקל וזאת למרות שלקחתי פרחים על "רק" 7 שולחנות מתוך ה 15 ..

פורסם

אני יכול להעיד על B4 שהוא אחד מהצלמים הטובים יותר שמסתובבים בארצנו, ומאוד משופשף ומעורה בתחום, לא רק מאספקט הצילום.

לבקר את דבריו כי זה לא נראה לכם, ללא בסיס רציני - זה קצת מגוחך.

אני שלא מכיר את תחום החתונות כלל, אבל כן את תחום הצילום - סומך על דבריו בעיניים פקוחות ובוטחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם אני יגיד לך שההורים שלי שילמו 4,500 לדי ג'יי בבר מצווה שלי (לא חתונה) זה יעזור?

אגב, זה היה בשנת 2000 והפרמיה היחידה ששילמנו זה שהדי ג'יי הוא מתל אביב והאירוע בקריית גת.

לגבי אירוע:

אפשר גם לעשות אירוע בפחות מ-1,000 שקלים, הולכים לרבנות עם שני עדים וטבעת, ממלאים כל מה שצריך, עושים טקס עם 7 ברכות ויוצאים נשואים.

זה שאנשים מפרנסים אולמות ובעלי מקצוע....הכל עניין של היצע וביקוש.

דרך אגב: שאני אתחתן, נאלץ גם לעבור טקס חינה (עוד סוג של טרטורים)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם אני יגיד לך שההורים שלי שילמו 4,500 לדי ג'יי בבר מצווה שלי (לא חתונה) זה יעזור?

לא יכול לעזור לך, בבר מצווה שלי שילמו בלירות :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עושקים בטוח לא.

חתונה באולם זה עדיין מותרות.

לא יכול לעזור לך, בבר מצווה שלי שילמו בלירות :lol:

את הבר מצווה שלי עשו אצל ההורים שלי בדירה.

את המסיבה לכיתה עשו במקלט.

ככה עשו כולם, ואני גדלתי ברמת אביב ג'.

מה שהולך היום עם הבת מצווה (בתי בגיל) זה פשוט אובדן עשתונות מוסרי טוטאלי.

אולמות למסיבה, בוק של דוגמנית, סדרה של אירועים בתשלום, מדוגמנית נולדת ועד הכנת חלות לשבת עם האמהות.

נפלו על הראש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...