Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם יחס כזה לך לעשות קצת shopping בבנקים אחרים. בדרך כלל תקבל סדרת הטבות בתנאי שתתחייב להעביר משכורת בגובה מסויים (נדמה לי שבד"כ בסדר גודל של 5000-8000 ש"ח בחודש). ההטבות כוללות פטור או הנחות משמעותיות בעמלות ניהול העו"ש, ובד"כ גם כרטיסי אשראי.

לגבי כרטיסי אשראי - אני לא מבין מדוע מי שעובד בעבודה קבועה במוסד ממשלתי מכובד בעיר לא יתקבל כלקוח של חברת אשראי. לשני בנים שלי - שניהם בסטטוס חיילים - יש כרטיסי אשראי בין-לאומיים ולא היה שום קושי למצוא תירוץ לקבלת פטור מדמי כרטיס. חשבונם מתנהל בבנה"פ והכרטיסים הם ישראכרט ואמקס.

לגבי חברות האשראי השונות - אני לא בטוח שמי ששם לך רגל לגבי הכרטיסים החוץ בנקיים הן ישראכרט ולאמי-כרט, יתכן שהבנק לא אישר את הוראת הקבע. אם זה אכן המצב מן הראוי שתעזוב את הבנק, הוא לא ראוי להרויח את העמלות שלך.

בעניין דמי הכרטיס: מועדונים רבים מאפשרים פטור מדמי כרטיס ל-1-3 שנים. אלה יכולים להיות קשורים למקום העבודה או איגוד מקצועי (לאיזה איוד מקצועי משתייכים הפיזותרפיסטים? בדוק באתר האיגוד איזה הטבות ישלכם בתחום הבנקאות). כמוכן - גם בכרטיסים עם דמי שימוש חדושיים יש מפתח לשימוש חודשי הפוטר מדמי כרטיס באופן חלקי או מלא. בדרך כלל פטור חלקי מושג בשימוש די מצומצם של 1000-3000 ש"ח לחודש, בהתאם למנפיק, סוג הכרטיס ודרגתו. מספיק שתשתמש בכרטיס לקניות בסופר, בתחנת הדלק ובמוסכך כדי לצמצם אד אדת דמי הכרטיס.

לגבי מועדוני צרכנות - אני ממליץ לך על מועדון שופרסל שבו יש פטור מדמי כרטיס בשנה הראשונה ואח"כ הם 10 ש"ח בחודש, בדרך כלל מתקזזים עם ההטבות, או לייפסטייל של סופרפארם שבו יש פטור מדמי כרטיס לשנה-שנתיים, ונסייוני הוא שאפשר להאריך אותו בשיחת טלפון קצרה אפילו אם הקניות בסופרפארם מצומצמות מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרטיס לייף סטייל כפי שרשמו כאן הוא חינם למשך שנתיים, יש בנקים שהוא בנקאי ויש בנקים שהוא לא בהסכם והוא חוץ בנקאי.

הכרטיס הוא כרטיס אשראי לכל דבר ובנוסף מזכה להנחות שוטפות בסופר פארם, לי יש גם אחד כזה (שכל שנה אני משנה את הבעלים,פעם אני ופעם אשתי לקבלת ההטבה אחרי שנה של ממוצע קניות חודשי של מוצרי לייף,אצלי זה יוצא כמה מאות).

ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין מקום העבודה שלך לבין להחליף בנק ?

פורסם

אני מחזיק שניים - אחד לי ואחד לאשתי, ובכך "מרוויח" כפל קופונים. בדרך כלל מבצע בכרטיס שלי בין 4-6 קניות בשנה ובזה של אשתי 1-2, ז המספיק להם כדי לשמר אותי עם כרטיס ללא דמי כרטיס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעובדי מדינה יש הסכם מול בנק דיסקונט וההסכם הזה אומר חשבון עובדי מדינה ללא עמלות וכמו שנאמר לי ע"י הנציגה שלי בבנק דיסקונט זה כולל גם כרטיס אשראי ללא דמי חבר.

גם אני עובד מדינה ואני לא משלם דמי כרטיס חודשיים.

פורסם

אוהד עובד במוסד ממשלתי, אבל אני לא בטוח ששכרו משולם ישירות על ידי שירות המדינה או באיזה דרך עקיפין שבגללה הוא אינו זכאי לשירותי החינם של דיסקונט.

פורסם

נשמע מאוד מוזר. אני בן 23 עוד כמה חודשים, כבר יותר משנתיים שאני מחזיק כרטיס בינלאומי ללא עלות

אמקס זהב חוץ בנקאי ומאסטרקארד בנקאי של הוט (מגיל 21 בנים של.. זכאים גם כן)

ואין לי איזשהם חסכונות מטורפים ואפילו לא רכב על שמי נכון להרגע.

גם את העמלות ביטלתי מרגע השחרור על ידי זה שביצעתי סבב בנקים ואמרתי שאני מתחיל ללמוד בעוד שנתיים וכו

פורסם

ממש מוזר, ניסית לפנות לחברות אשראי חוץ בנקאיות אחרות? אני בזמנו (כלומר בגיל 18) הוצאתי אשראי של "מולטי עזריאלי" דרך לאומי קארד, בעלות חודשית של 11 שקל, ואני משתמש בו כבר 4 שנים כשאני עם הכנסה של חייל חובה רוב הזמן ועם מסגרת מאוד מכובדת...

פורסם

אם הבנק לא מאשר לך כרטיס אשראי ולי כן זה הזוי..

אני בן 19, מכניס בממוצע בחודש לחשבון בסיבות ה 3,000 וכמה ימים בודדים אחרי אני כבר מעיף את כל הכסף והבנק אישר לי מסגרת אשראי של 6000+

למה שלא תפתח חשבון בבנק אחר ופשוט תבקש כרטיס?

פורסם

לא צריך לרוץ להחליף בנקים, צריך לדבר עם הבנק ולנער אותו, פשוט מאוד. אם זה לא עוזר מחפשים אופציות אחרות ולא חסרות, אוהד בנק אגוד ישמח לתת לך http://www.unionbank.co.il/1170-3681-HE/UnionBank.aspx חשבון הפוך שווה לשקול את העניין

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קח לאומי קארד פרי (כרטיס חוץ בנקאי) ותתעקש על זהב/בינלאומי וסגור עניין.

אין דמי מנוי (מגוחך לגמרי, למה אנחנו צריכים לשלם דמי מנוי על הזכות שלהם להרוויח מכל גיהוץ?).

מצד שני אין נקודות/מועדונים ודפי חשבון (הכל באינטרנט).

פורסם
לקבל "ככה סתם" מהבנק כ"א פטור אתה צריך להיות או סטודנט או חייל או עם סכום 6 ספרתי חיובי בעו"ש.

.

למה סתם לרשום דברים ללא שום ביסוס?

6 ספרות?! באמת!

בנלאומי/לאומי/דיסקונט נותנים לפותחי חשבון חדש עם הכנסה של 7אלף כרטיס לייפסטייל/לאומי כארד/מפתח דיסקונט בינלאומי ל1-2 שנים ללא עמלות ולאחר מכן גם ללא עמלות בתנאים שבהם יהיה חיוב חודשי באשראי בסכומים של 1000-1500

אם אינו רוצה לפתוח חשבון חדש הוא נכנס לשופרסל הוא יכול להוציא כרטיס חוץ בנקאי למשך שנה ללא עמלות, לאחר שנה מתקשרים ומאיימים בביטול כרטיס ואז הם מאריכים את התקופה, ככה אני עושה כבר 4 שנים.

אם יכנס לסניף של מגה ספורט הוא יוכל להוציא לאומי כארד חוץ בנקאי לשנה ראשונה ללא עמלות והמשך לחא עמלות בתנאי שימוש של 9000₪ לשנה (אם לא רכשת בסכום כזה אז הם גובים בסוף השנה עמלה בסך 250₪ עבור 12 חודשים)

כמובן שישנם עוד מועדוני לקוחות שישמחו לתת לו כרטיס אשראי חינם לשנה הראשונה עם אפשרות הארכה של הטבה זו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דוגמא עם פטור מדמי ניהול לשנה. או מבחר כרטיסים כאן

אני גם מופתע מזה שאתה לא מצליח להוציא כרטיס אשראי, אני הוצאתי כרטיס אשראי חוץ בנקאי שלא הייתה לי הכנסה קבועה בלי שום בעיה וללא תשלום חודשי. אם החלטת שאתה רוצה דווקא כרטיס בנקאי אז תציג את העובדות בפני הבנק שאם לא יוציאו לך כרטיס תעבור בנק וחבל להם לאבד לקוח בגלל שטות כזו.

• תוכן חדש...