Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הגיעו אליי החומרים הבאים מ eBay:

גליל צהוב

סקוויגי

תפסתי לי שעתיים והחלתי בעבודה, לא כזה מסובך כמו שחשבתי שיהיה, היה ניסיון אחד כושל שמיד אחריו הכל כבר רץ יותר טוב, קצת סבלנות ותושיה והרי התוצאה:

2014-01-23 18.18.30.jpg

מה אתם חושבים? אשמח לקבל פידבקים :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נכנס חזק הטרנד הזה .

לא רוצה להעליב או משהו בסגנון אבל זה לא עושה את הרכב יפה. כאילו הפנסים

לא קשורים לרכב .

תחזור למקורי, מקורי הכי יפה .

פורסם

אל תעלב אבל ממש מיותר לדעתי,זה נראה כמו פנסים של מזדה 3 2004 שמעולם לא עברו ליטוש.

אבל העיקר שאתה מרוצה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אישית אני מת על פנסי ערפל בצבע צהוב, כבר הרבה זמן רוצה להצהיב את שלי.

העבודה ניראת טובה, אבל מבחינת מראה, לא התחברתי.

"יאללה בירי".

פורסם

ואו.....נעזוב רגע את האנשים שלא אוהבים את המראה הזה, כמו שאנשים לא אוהבים שמוסיפים לדים לרכב אבל בעצמם משלמים אלפי שקלים כדי לקבל את הרכב עם לדים מהיבואן (:

העבודה יצאה יפה..לפחות מהתמונות.

בקשר למראה, אם אתה אוהב את זה, השאר באמת כבר לא משנה.

אני בטוח שעל האיביזה האדומה שלי זה היה נראה טוווווב.

מאיפה אתה בארץ?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אם זה היה בשחור על הצבע תכלת של האוטו זה היה נראה יותר ממדהים, בהתחייבות !

יותר מזה - אני מוכן להזמין לך גליל שחור מהכסף שלי רק כדי לראות את התוצאה ! (בתנאי שתבטיח שאתה מעלה תמונה כשהאוטו אחרי שטיפה. :) )

עריכה - לא שחור כהה לגמרי שזה מגעיל - יש שחור שהוא בהיר ועדין שמשחיר טיפה את הפנס ונותן מראה קרבי ויפה.

פורסם (נערך)

ככה מצלמים? כל האוטו אבק, זוית צילום לא משהו, ערכתה את המספר בצייר בשניה וחצי, אתה צריך לעבור אצלי קורס מזורז.

חח עכשיו ברצינות, לפי דעתי התוצאה יצאה טובה, פשוט הצבעים לא כל כך מתאימים, על רכב לבן זה היה יכול להראות הרבה יותר טוב.

סתם דוגמה על רכב לבן (במקרה כמו שלי) זה היה יוצא פצצה.

אני כבר רואה את הפוטנציאל ואני מרגיש צורך להזמין לי גם שקופית כזאת.

$_12.JPG

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
אתה לא רואה?

אתה יודע לקרוא אנגלית?

בקישור שהוא הביא לא מצוין שזה מדבקה, כתוב שזה פילם (כמו שעשוים בחלונות) ובגלל זה שאלתי אם זה מדבקה כי פילם לא נדבק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שעשית עבודה טובה עם המדבקה. אם זה מתאים או לא, עניין של טעם.

בזמנו קניתי גם מדבקה כזו והצהבתי את פנסי הערפל אצלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יודע לקרוא אנגלית?

בקישור שהוא הביא לא מצוין שזה מדבקה, כתוב שזה פילם (כמו שעשוים בחלונות) ובגלל זה שאלתי אם זה מדבקה כי פילם לא נדבק.

עזוב אותו - הוא יודע הכל והרכב שלו הכי יפה והכי טוב והכל הכי טוב ויפה על הרכב שלו, זה בערך המשתמש ב20 שהוא פתח פה אז בטח גם זה לא יחזיק הרבה מעמד.

במקרה הזה פילם הכוונה לסרט, הסרט הוא עם מדבקה ממש כמו הפילם של ההשחרת חלונות וגם תהליך ההדבקה הוא כמו בהשחרת חלונות.

פורסם

אגב משהו שעיניין אותי,הדבר הזה עמיד בפני חום ובכללי מפני פגיעות פיזיות?

נראה לי שהאוטו שלי יראה טוב עם קצת השחרת פנסים :twisted:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...