Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבוגרים שביננו. כבר זמן מה שאח שלי משגע אותי עם שיר ישן שאני לא מצליח למצוא. למיטב זכרוני הפגוע זה הולך בסגנון של " אם עד ערב לא אשוב אז דעו כי כלאוני שוב תא קטן וסורגים הם עולמי.." (יתכן שטעיתי במילה או שתיים).

אחי אומר שהוא זוכר ביצוע של אהובה עוזרי אך אני כבר לא בטוח.

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב של מי המילים, הלחן, מי המבצע ובמיוחד איפה אני יכול למצוא את זה.

בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה תשובה נכונה (:-)

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה אבל זה בוודאות לא זה

פורסם (נערך)

מצאתי את זה במרשתת (תגובה 38 )

אם עד ערב לא אשוב

אז דעי כלאוני שוב

תא בודד וסורגים הם עולמי.

אימא אימא יקרה

תשמעי מה לי קרה,...

נראה לי שנכתב ע"י משורר אלמוני אולי כפרודיה, לא נראה לי שתמצא ביצוע לשיר הזה. ייתכן שהשיר נכתב בסגנון דומה לשיר קיים אך לא במילים שציינת.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)
שלום לבוגרים שביננו. כבר זמן מה שאח שלי משגע אותי עם שיר ישן שאני לא מצליח למצוא. למיטב זכרוני הפגוע זה הולך בסגנון של " אם עד ערב לא אשוב אז דעו כי כלאוני שוב תא קטן וסורגים הם עולמי.." (יתכן שטעיתי במילה או שתיים).

אחי אומר שהוא זוכר ביצוע של אהובה עוזרי אך אני כבר לא בטוח.

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב של מי המילים, הלחן, מי המבצע ובמיוחד איפה אני יכול למצוא את זה.

בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה תשובה נכונה (:-)

תודה

אולי אתה מתכוון לשיר "לא פעם בקיץ" :

"קטן הוא ודל הוא חדרי

ואני בו שרוי ערירי,

קטן הוא ודל הוא חדרי

ואני בו שרוי ערירי".

היו מספר ביצועים לשיר החל מעדנה גורן ,אריק איינשטיין ,אריק סיני ,אסתר עופרים ואפילו ליהודה פוליקר ..

נכתב ע"י רחל המשוררת

בברכה

מוטי

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם
מצאתי את זה במרשתת (תגובה 38 )

נראה לי שנכתב ע"י משורר אלמוני אולי כפרודיה, לא נראה לי שתמצא ביצוע לשיר הזה. ייתכן שהשיר נכתב בסגנון דומה לשיר קיים אך לא במילים שציינת.

כככל הנראה אתה צודק, נמתין לעוד קוראים אולי תיפתר החידה

• תוכן חדש...