Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור: עבירת אור אדום לנהג חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני יודע שנשאל כאן רבות על העבירה, ותאמינו לי עברתי את כל גוגל בחיפושים אחר תשובה חד משמעית...

לפני קצת יותר מ-3 שבועות עברתי ברמזור באור אדום, כמובן שזה נעשה בשוגג, ותאמינו לי מאז אני רק מודה שלא קרה כלום... ושמגיע לי העונש, לא משנה מה היא הסיבה עברתי עבירה שיכלה לקחת חיי אדם, וגם את שלי ואת הנוסעים שהיו איתי...

בכל זאת, היום קיבלתי את הדוח אחרי שהלכתי לדואר (קיבלתי דואר רשום)... הקנס הוא על 1000 ש"ח ו-10 נקודות כמו שמחוקק בחוק.

אני נהג חדש, בעל רישיון נהיגה B ו-C1. משתדל לנהוג כמה שיותר זהיר, ושוב - הכל קרה בשוגג ועד היום אני מצטער על זה... :?

לפי התגובות שקראתי באינטרנט, חוץ מהקנס הכספי והנק', בתור נהג חדש - יכולים לבקש ממני לעבור תיאוריה ו/או טסט מעשי כשארצה לחדש את הרישיון... אז השאלה שלי זה: רק תיאוריה או גם טסט? בלשון החוק כתוב שזה נתון בהחלטת משרד הרישוי - האומנם? ואם כן, מתי אדע מה עליי לעשות? רק בסיום הנהג חדש?

שאלה נוספת ואחרונה, מעדיף לשמוע מבעלי ניסיון שעברו דבר דומה - האם שווה להיוועץ בעו"ד ולשכור את שירותיו? יש טעם? או שאם אגיע למשפט אני יכול לקבל עונש יותר חמור ממה שאקבל אם פשוט אודה ואשלם את הקנס?

אשמח לשמוע תשובות ממביני עניין... תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם עו"ד זה לא סביר שתקבל עונש חמור יותר. אולם, בד"כ דו"חות ממצלמה הם אמינים מאוד, וקשה למצוא בהם פגמים, כך שעו"ד יעלה לך בעיקר כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי מה ששאלת,אבל אם יש לך אפשרות שאחד ההורים יספוג את הנקודות ממליץ לך לעשות זאת,בכך להימנע מבעיות בחידוש הרישיון.

זה נקרא הסבה של הדוח.

נ ב:

זה כמובן רלוונטי לגבי דוח ממצלמת רמזור,לא תופס לגבי שוטר שרושם את הדוח ,ואתה מקבל אותו במקום ועל השם שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי מה ששאלת,אבל אם יש לך אפשרות שאחד ההורים יספוג את הנקודות ממליץ לך לעשות זאת,בכך להימנע מבעיות בחידוש הרישיון.

זה נקרא הסבה של הדוח.

נ ב:

זה כמובן רלוונטי לגבי דוח ממצלמת רמזור,לא תופס לגבי שוטר שרושם את הדוח ,ואתה מקבל אותו במקום ועל השם שלך.

זה הדבר הראשון שעלה לי לראש... אבל הקטע שלהורים אין רישיון :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=365162&stc=1&d=1387572498לא צריך עו״ד, אן לו מה לעשות עם זה, זה מצלמה זה לא שוטר שנותן דוח ביד שאפשר לסתור את מה שהוא אומר, פה רק בודקים אם יש כיול, ולפי ניסיוני יש כיולים לכולם,

חבל לך על הכסף, מה שיבקשו ממך זה תאוריה.

סע בזהירות ושיהיה לך יום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך עו״ד, אן לו מה לעשות עם זה, זה מצלמה זה לא שוטר שנותן דוח ביד שאפשר לסתור את מה שהוא אומר, פה רק בודקים אם יש כיול, ולפי ניסיוני יש כיולים לכולם,

חבל לך על הכסף, מה שיבקשו ממך זה תאוריה.

סע בזהירות ושיהיה לך יום טוב

תודה על התשובה הכנה והמהירה ישראל!

האם זה וודאי שאצטרך לעבור תיאוריה בלבד? ואקבל שנתיים נוספות של נהג חדש? (עוד פעם מלווה שלושה חודשים וכו' וכו'?)

קראתי כאן בפורום שכדאי למשוך את זה, 90 היום נגמרים לי בתחילת מאי, ובאוגוסט אני כבר נפתר מהנהג החדש, אם אבקש להישפט לבד ללא עו"ד, כאשר לא אהיה נהג חדש, עדיין ישפטו אותי בתור נהג חדש (כי ביום העבירה הייתי נהג חדש)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה הכנה והמהירה ישראל!

האם זה וודאי שאצטרך לעבור תיאוריה בלבד? ואקבל שנתיים נוספות של נהג חדש? (עוד פעם מלווה שלושה חודשים וכו' וכו'?)

קראתי כאן בפורום שכדאי למשוך את זה, 90 היום נגמרים לי בתחילת מאי, ובאוגוסט אני כבר נפתר מהנהג החדש, אם אבקש להישפט לבד ללא עו"ד, כאשר לא אהיה נהג חדש, עדיין ישפטו אותי בתור נהג חדש (כי ביום העבירה הייתי נהג חדש)?

אן יותר ״למשוך״ אם תשלח להישפט אתה נשפט מיום העבירה,

במשרד הרישוי יש הרבה דברים שמשתנים כל הזמן, תאוריה בטוח אתה תצטרך לעשות , אני יברר לך היום לגבי טסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטכניקה (לא צריכים לשם כך עדיין עו"ד )

כותב ושולח מכתב רשום ביום ה 29 לקבלת הדו"ח מבקש לבטל את הדו"ח.

תקבל תשובה שלילית (סביר להניח )עוד מספר חודשים.

אז שוב במכתב רשום ביום ה29 לקבלת התשובה השלילית, שולח בקשה להישפט.

תקבל זימון לעוד מספר חודשים, כבר חלפה לה השנה שלך.

לא חלפה התקופה של נהג חדש , בא לדיון הראשון הנקרא ישיבת הקראה. ( גם אותו ניתן לדחות ( מחלה, מילואים, נסיעה לחו"ל ))

גם אם לא נדחה , השופט שואל אותך מודה באשמה או לא , אתה עונה לא, ואז נקבע להוכחות בעוד מספר חודשים.

כאן כבר חלפה התקופה של הנהג החדש.

ואז אתה מגיע עם התובע להסכמה שתודה ותשלם את הקנס המקורי, וכך יצאת בזול.

זה מה שנכתב כאן בפורום.. אומנם לפני זמן רב..

נאמר גם שרשות הרישוי יכולה להפעיל ״סנקציות״ רק כאשר הורשעת בעבירה..

אם אורשע כשלא אהיה נהג חדש עדיין אקבל עונש של נהג חדש? (הכפלת נהג חדש תיאוריה טסט)?

התקשרתי למשרד הרישוי ולא נתנו לי תשובה, אמרו לי להגיע פיזית ולשאול..

אני אשמח אם תוכל להבהיר את הדילמה... ומה עליי לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה סגרו את הפרצה הזו של למשוך את הזמן עד שייגמר ה"נהג חדש".

אם תמשוך את הזמן (בקשה להישפט ואז דחיות שונות ומשונות) אז בחידוש הרשיון תקבל כנראה עוד רשיון זמני וכך עד שיהיה פס"ד.

כנראה שעדיף לשלם וזהו.

תיאוריה מחדש תקבל בטוח.

גם שנתיים נוספות סטטוס נהג חדש תקבל בטוח.

אין דבר כזה מלווה שוב, זה אתה יכול להיות רגוע.

טסט מחדש לדעתי לא תקבל אבל אני לא בטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בברור מעמיק עם משרד רישוי ,אתה תיקלט בקוד 556 ואז תאוריה ועוד שנתיים נהג חדש,

אם היית נפסל 3 חודשים היית צריך גם תאוריה וגם טסט ולהיות עוד שנתיים נהג חדש

חודשיים פסילה נהג חדש זה רק תאוריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מה זה הקודים האלו? מה המשמעות שלהם?

2. על איזה חודשיים שלילה אתה מדבר? פות"ש קיבל דו"ח מסוג ברירת קנס, וכמו כל דו"ח כזה אין פה שלילה אפילו לא לדקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מה זה הקודים האלו? מה המשמעות שלהם?

2. על איזה חודשיים שלילה אתה מדבר? פות"ש קיבל דו"ח מסוג ברירת קנס, וכמו כל דו"ח כזה אין פה שלילה אפילו לא לדקה.

אם היית קורא טוב מה שכתבתי לא היית מגיב ישר,

דבר שני הקוד זה של משרד רישוי,

ואני יודע שהוא קיבל רק דוח, כבר שוחחתי איתו אל תדאג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים. לאחר התייעצות עם מס' עורכי דין, חלקם מבטיחים שיכולים להוציא אותי ב"זול" רק עם הנקודות והקנס הכספי, ללא ה"צ'ופרים" של משרד הרישוי, כמובן בתמורה לסכום נאה.

שאלה שלא קיבלתי עליה מענה עדיין:

אם אני מורשע לאחר שיש בידי רישיון מחודש (ללא נהג חדש), האם אקבל רק 1000 שקל קנס + 10 נק', או שאקבל גם את הנהג חדש לשנתיים נוספות + תיאוריה (כי העבירה הייתה בהיותי נהג חדש)?

הדעות חלוקות לכאן ולכאן, חלק טוענים X וחלק Y... הדבר היחידי שמחזק את הטענה שלמעלה (שהיא חיובית) היא ההבטחות של עורכי הדין, שבטוחים ב-100% שיכולים להוציא אותי ללא נהג חדש שנתיים + תיאוריה (כנראה שהם גם עושים את הקטע של משיכת הזמן?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לך להחתים את העו״ד שמבטיח לך דבר כזה, ולשלם לו רק כאשר תקבל את חידוש הרשיון,

לא ניתקלתי בעו״ד שיכול לשנות את הנהלים של משרד הרישוי או משרד התחבורה,

אתה קיבלת קנס 1000שח ונקודות פה אן מה למשוך את הזמן, אתה מורשה ואתה תמשיך להיות נהג חדש עוד שנתיים, ותבדוק אותי תלך לבד למשרד רישוי ותשאל לפני שאתה משלם לעו״ד שמבטיח דברים שהוא לא יכול לעמוד אחריהם וזה בדוק

ותשאל גם לגבי הקוד שרשמתי לך 556.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תאמים לעורכי דין שאומרים לך את השטויות האלה. בסוף יגידו שזה קרה בגללך ושלא סיפרת להם הכול.

אז ככה, ראשית לא חשוב מתי המשפט, אתה נשפט על אותה תקופת העבירה.

לפי דעתי לא כדי לך כי זה לא נראה טוב כאשר מגיע נהג חדש עם תירוצים לא מספקים לתובע.

בררתי עם כמה עורכי דין ומה שמצפה לך, במחדה ותשלם קנס אז תצפה לתאוריה מחדש( נדרש לעשות ולעבור לפני חידוש) ואז אתה מקבל רשיון עם נהג חדש לעוד שנתיים.

מבחינת ביטוח זה לא משנה כי בפועל יש לך רשיון מעל שנתיים כך שזה לא יעלה לך בתחום הזה.

טסט מחדש לא יהיה לך כי הוא מיועד לאנשים ששללו להם רשיון כמו מנהיגת שכרות, מהירות ורמזור זה דוח ונקודות בלבד.

אשתי נתפסה 27 מעל המותר בתור נהג חדש עם קנס של 750 וכנראה נקודות ואז עשתה תיאוריה לפני חידוש( תקבל מכתב על זה) והייתה נהג חדש עוד שנתיים.

החיים הם כמו....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...