Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פוקוס 2000 אוטומטית?

תמצא לי אחת ב50,000 שנוסעת ואני קונה היום.

ואם אני לא מספיק ברור, לא קיימת אף פוקוס גם לא בדגמי ה 1600 שנכנסת לתקציב אלא אם היא יד 5 במקור מהשכרה עם 350,000 ק"מ ופגיעת שלדה ב 5 מקומות שונים.

פורסם

מה לגבי לאנצי'ה ת'מא או קאפה ?

אולי אלפא 164 ?

מהנ"ל לבטח תמצא דגמים שיכנסו לתקציב. השאלה לגבי האחזקה שלהן, שאם אחד מהבעלים הוא במקרה מכונאי פיקח (ולאו דווקא מלומד), זה יוזיל את העלויות משמעותית. מניסיון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מה לגבי לאנצי'ה ת'מא או קאפה ?

אולי אלפא 164 ?

מהנ"ל לבטח תמצא דגמים שיכנסו לתקציב. השאלה לגבי האחזקה שלהן, שאם אחד מהבעלים הוא במקרה מכונאי פיקח (ולאו דווקא מלומד), זה יוזיל את העלויות משמעותית. מניסיון.

אחזקה זולה ? לא ממש... אלפא 164 אוט' מגיעה רק עם מנוע 3.0 ליטר שתיין.

כל השלישיה המוצעת מצריכה ביקורית תכופים במוסך.

מצטרף להמלצה על קסנטיה ומוסיף שהייתי שוקל גם פיג'ו 306.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אחזקה זולה ? לא ממש... אלפא 164 אוט' מגיעה רק עם מנוע 3.0 ליטר שתיין.

כל השלישיה המוצעת מצריכה ביקורית תכופים במוסך.

מצטרף להמלצה על קסנטיה ומוסיף שהייתי שוקל גם פיג'ו 306.

אכן שתיינית, ולכן היעוץ הגיע בעקבות הורדת סעיף ה"זולה לאחזקה".

בכל מקרה, אל תיתפס לסטיגמות האמינות. אני מכיר 164 2 ליטר (טווין ספארק) רואה מוסך לעיתים נדירות !

ועוד חבר עם קאפה טורבו ש"חורש" איתה את הארץ לאורכה ולרוחבה ללא בעיות מיוחדות. מעולם לא נתקע באמצע הדרך (4 פעמים ירדנו איתה לאילת...)

קח אקזמפלר טוב, טפל בו יפה ותרויח שקט נפשי. שוב, רק למי שיודע את דרכו במכונאות (כמו כמעט בכל אוטו לדעתי)

פורסם

כיוון שהיא גם ככה בטח לא מבינה כלום במכוניות ונהיגה (סלח לי על הזלזול), תשכנע אותה שמאזדה או טויוטה או מה שזה לא יהיה זה רכב חזק וספורטיבי ותגמור עניין.

גם ככה היא בחיים לא תנצל את היכולות אפילו של רכב פשוט, אז מה זה משנה?

פורסם
כיוון שהיא גם ככה בטח לא מבינה כלום במכוניות ונהיגה (סלח לי על הזלזול), תשכנע אותה שמאזדה או טויוטה או מה שזה לא יהיה זה רכב חזק וספורטיבי ותגמור עניין.

יכול להיות שאתה צודק, אבל ממתי "ניצול יכולות הרכב" הוא מדד ?

אני מכיר רק אחדים שבאמת מנצלים את יכולות הרכב שלהם עד תום, ובפרט אם מדובר ברכב ספורטיבי !

לא קונים רכב ספורטיבי יותר כי ניצלת את הקודם, קונים כי אתה רוצה מגבלות רחוקות יותר ממה שיש לך עכשיו.

פורסם

היא באמת לא מבינה כלום במכוניות. :roll:

אבל היא יכולה להבדיל בין רכב מהנה לרכב לא מהנה,בגלל זה היא לא הלכה לקנות לאנטיסים למינהם,

ועכשו היא מתייעצת עם כל מיני אנשים ועושה נסיעות מבחן על כל מיני רכבים בחיפוש אחרי אוטו שיהיה לה כיף.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...