Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Premier DEH-P760MP מאבד מגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מקווה שפרסמתי במקום הנכון

יש לי ברכב רדיו דיסק Pioneer Premier DEH-P760MP בן כ3. יש לו בעיה, הפאנל מאבד מגע מהHU עצמו, רק לאחר פתיחה/ניתוק מלא הוא חוזר לעבד וגם לא לתקופה ארוכה.

האם אפשר לתקן אותו או עליו השלום?

תודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש מכשירים של פיוניר שיש להם אפשרות לחבר את הפנאל ל hu בעזרת ברגים. תבדוק אולי אפשרי גם בדגם הזה.

SCANSPEAK

פורסם

regalo-pioneer-premier-deh-p760mp-cd-mp3-50w-x-4-9839-MLA20022107951_122013-F.jpg

אני לא רואה אפשרות להברגה פה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

זה עלול לקרות מכמה סיבות אבל כדאי לנסות לבדוק אם הוא יושב בול במקום ולא זז מילימטר ימינה או שמאלה מה שגורם לו להתרחק מהמגע ושנית שלא יהיה סוג של לכלוך מבודד על המגעים המוזהבים מימין.

מעבר לזה רק מעבדה

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

תראה היה לי בזמנו פאנל של פיוניר , וכמה שישמע מוזר כשהיה קר הייתה לו בעיה דומה

או שהיה מאבד מגע ומתנתק לגמרי או מנגן כרגיל אבל האורות והמסך מכובים

הייתי לוחץ על פאנל כמה פעמים (לא חזק מדי) וזה היה פותר את הבעיה

לדעתי בעיה במגעים

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
תראה היה לי בזמנו פאנל של פיוניר , וכמה שישמע מוזר כשהיה קר הייתה לו בעיה דומה

או שהיה מאבד מגע ומתנתק לגמרי או מנגן כרגיל אבל האורות והמסך מכובים

הייתי לוחץ על פאנל כמה פעמים (לא חזק מדי) וזה היה פותר את הבעיה

לדעתי בעיה במגעים

זה כבר הפיוניר השני שלי עם הבעיה הזאת (קיבלתי עם הרכב והתקמצנתי להחליף).

אנסה להוציא ולהחזיר + לנקות מגעים

תודה למייעצים

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

ספרי מגעים בשם סרביסול 10. מוצר נהדר שכדאי להחזיק בבית לבעיות מגעים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...