Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני קטן וחכסכוני עד 40K, פיאט בראבו?

HybridBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אנחנו חושבים להחליף את הרכב השני שלנו (יונדאי טראג'ט) למשהו יותר קטן וחסכוני.

בעבר היונדאי שימשה כרכב יחיד ולכן היינו צריכים 7 מקומות (6 נפשות במשפחה) אך לאחר שקנינו פאג'רו ארוך, הצורך בגודל של היונאי נעלם.

בהתחלה חשבנו על משהו כמו סיריון (אישית לא התלהבתי בכלל מהרכב) או פיאט פונטו, אבל אני לא חושב שאוכל להתמודד עם החוסר בסחיבה.

לכן חשבתי לכיוון הבראבו שבאה עם מנוע טורבו , כי היא באה עם מומנט זמין בסל"ד נמוך - בדיוק מהש אני אוהב.

לקחתי בחשבון שכנראה השנתון היחידי שייכנס לי בתקציב הוא 2009 שבא בלי ESP וקצת פחות איבזור.

יש איזה שהן בעיות מוכרות לבראבו?

קראתי קצת ושמעתי הרבה המלצות, הדבר היחידי שעלה מהחיפוש הוא שהתיבה הרובוטית יכולה לעשות קצת בעיות בעת זקנה והתיקון שלה יקר יחסית.

חוץ מזה יש עוד רכבים דומים לבראבו?

They are trying to ban me...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקציב של 40K ייתן לך בראבו שחוקה מהשכרה.

לפרטית צריך להוסיף ולחפש.

כמו לכל רכב, לתיבה יש בלאי ועלות תיקון שלה הם גבוהות יחסית לגיר ידני ...:roll:

אך תיבה זאת דיי אמינה. אם משהו יתקלקל כתוצאה מבלאי, סיכוי טוב שזאת לא תיבה.

כמו בראבו יש לך לאון,גולף,I30,אורוס ויתר אצ'בקים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...