Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. הרבה פחות מגוגל שזה הביזנס שלהם.

ב. הרבה פחות ממה שאתה חושב, יש חוקים ורגולציות על הרבה מאוד דברים בימינו.

נכון. קשה למצוא היום אפליקציה נורמלית לאנדרויד שלא דורשת את כל ההרשאות ביקום, בערך.

זה לא הופך את אפל לאימא תרזה, אבל עדיין אין מה להשוות.

כך או כך, להיות בעל חשבון בפייסבוק ולהתלונן על פרטיות זה כמו... נו... להילחם על השלום?

יאללה, ברווז, זרוק כמה פנינים.

אנדרויד או לא, פייסבוק יודעים עליכם הכול.

יש לכם ג'ימייל? גוגל יודעת עליכם הכול.

בעצם, היא יודעת גם בלי ג'ימייל.

גוגל יודעת עליכם הכול, זהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנשים היום משתפים הכל בעצמם, נתחיל מזה שהפייסבוק הוא מאגר מידע שאין שני לו, תחשבו כמה עבודה נחסכה נתחיל מהמשטרה המקומית ועד לגופי מודיעין שונים.

כבר ניתן לראות שיש פה ושם מקרים שאנשים הורשעו והובאו נגדם הוכחות מוצקות מהרשת או מאפליקציה כזו או אחרת.

עדיין רצות שמועות על צ'יפים שרוצים להשתיל בבני אדם ששם יאוחסנו הפרטים שלהם,ובכן זה כבר קורה ועושים את זה בהתנדבות, הוא מושתל כפי שטוען סנואודן "בכיס של כל אחד".

חבר טוב ממש פרנואיד בקטע הזה,לדעתי שטויות, אני עדיין לא סוכן מוסד וגם לא עבריין, אני לא מתפרע בחשיפת פרטים אך גם פחות לחוץ לגבי זה, גם אשראי וגם איביי מגובים כך שהלקוח מוגן, ושלא נדבר שהמאגר הביומטרי של אזרחי ישראל כבר שנים רץ ברשת אך זה מחדל בפני עצמו, מי שלחוץ שיישאר רק עם קליטה סלולרית כשהוא יוצא לפעולה חשאית, איכון סוללרי יכול לתת מיקום יחסי ולא ממש מדוייק אז פחות קריטי.

ולסיכום דעה אישית, הרשתות החברתיות והסוללריים משפיעים לרעה על החברה, אנשים סגורים בתוך עצמם במקום לתקשר ולהנות מהרגע במקום לתעד אותו.

לואיס סיקיי לקינוח בנושא.

9U-z8fCYZ4U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

l-2049.jpg

פורסם

חוץ מהprivacy guard, בכל רום היום יש premission manager שמאפשר לבטל/להרשות בדיוק מה שאתם רוצים בכל אפליקציה.

אם רוצים אפשרויות מתקדמות יותר אז אפשר להתקין gravity box עם מודול xprivacy והכל יהיה בסדר.

לא מבין מה הלחץ, כולה לקרוא כמה הוראות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניוקר, אחלה תמונה!

כך או כך, להיות בעל חשבון בפייסבוק ולהתלונן על פרטיות זה כמו... נו... להילחם על השלום?

יאללה, ברווז, זרוק כמה פנינים.

אין לי פנינים.

כל אחד אמור להיות אחראי על איזה מידע הוא חושף. אני כמעט לא חושף מידע אישי ב-FB שלי. נדיר מאד שכן. כל מי שכן חושף, או שמבין שאין לו ממה לפחד או שלא חושב על זה בכלל, שזה לא תקין לפרסם מידע אישי בפרהסייה.

כל אחד אחראי על עצמו בלבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתור מי שחי את חייו בהנחה שאין לו מה להסתיר. מה ייתן המידע שאני מפרסם לגופים כאלה ואחרים?

אז כתבתי בן כמה אני, איפה אני עובד ושישבתי לאכול עם חברים. איפה מכאן בדיוק אפשר לנהל מעקב ולהביא לסיכון חיי/כל אקט לא נעים אחר?

הפרטיות הזאת שכולו חוששים לה לפעמים קצת יוצאת מפרופורציות.

כמובן שיש דברים שאני שומר לעצמי. בעיקר מחשבות וכלמיני פרטים קטנים. אבל מקום העבודה או מה אכלתי לארוחת בוקר אני מוכן לספר לכל הרוצה לשמוע.

אגב, לא אכלתי ארוחת בוקר ):

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הכוונה שלי הייתה יותר לגבי זה שהאפליקציה משתלטת יותר מדי על המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז כתבתי בן כמה אני, איפה אני עובד ושישבתי לאכול עם חברים. איפה מכאן בדיוק אפשר לנהל מעקב ולהביא לסיכון חיי/כל אקט לא נעים אחר?

סיכון חייך? לא יודע.

אבל:

פילוח מידע עבור פרסום ממוקד יודע עליך שאתה:

1) שייך לקבוצת גיל X.

2) אתה עובד במקצוע מסויים, עם רמת הכנסה המשוייכת למקצוע הנ"ל.

3) אתה יצור חברתי, אוהב אנשים.

4) אם כתבת מה אכלת, מה טוב.

אז, תוכל לראות פתאום פרסומות שמותאמות אליך מבחינת הגיל (לא תראה פרסומות לחיתולים למבוגרים, או שכן תראה פרסומות למטרנה למשל), מבחינת רמת ההכנסה ("צא לנופש עכשיו, צעירים נוסעים ליוון\אנשים בגילך אוהבים את טורקייה" או לחילופין "צריך הלוואה? בנק זוביןאמו נותן הלוואה לכל מטרה"...:lol: ), מבחינת רמת הפעילות החברתית שלך (פרסומות לבארים ומסעדות) וכדומה.

באחת מהרצאות טד נחשפתי לנתון מדהים: אין 2 חיפושי גוגל שהם זהים מבחינת התוצאות המוצגות למחפש.

אם משה מחיפה וחיים מדימונה יחפשו מקדונלדס, משה מחיפה יראה פרסומות אולי לסלט של מקדונלדס, תוצאות אורגניות לגבי איך הטעם או מה עבר על מישהו בסניף זה וזה, לעומת חיים שיראה בעיקר הצעות עבודה...:lol: (או להיפך. תלוי בכמה דברים). התוצאות האורגניות עצמן יהיו שונות אצל כל אחד מהמשתתפים, בהתבסס על מה כל אחד מהם מחפש ברשת וצופה ברשת מדי יום. הנתון הזה הגניב לי את השעועית.

פורסם
בתור מי שחי את חייו בהנחה שאין לו מה להסתיר. מה ייתן המידע שאני מפרסם לגופים כאלה ואחרים?

אם אני מעוניין להרע לך בצורה מסוימת, סיפרת לי איפה היית, עם מי היית, ובאיזה שעה היית.

אם אעקוב אחרי הפייסבוק שלך כמה ימים, אוכל כבר למצוא דפוסים. וברגע שמצאתי דפוס כזה, לארוב לך באיזו פינה אפלה זו ממש לא בעיה.

הרוב המוחץ של האנשים לא מודעים לזה שהמכשיר מוסיף לכל פוסט "near XXX" שהם מהנייד, זה אשכרה מעקב צמוד בהתנדבות.

פורסם

רוב האנשים תמימים/טיפשים שלא יודעים קוסטומיזציה מהי. מתקינים אפליקציה ומשם הכל על טייס אוטומאטי.

כמעט בכל אפליקציה חברתית (כן, גם בפייסבוק) ניתן להשבית את הגדרות המיקום וכו'... זה רק עניין של להכנס להגדרות האפליקציה ולהשקיע עוד דקה-שתיים בלהגדיר/לבטל את מה שצריך. באנדרואיד זה עוד יותר פשוט מאחר וגם ניתן לך החופש לבטל/להעיף Services "עוינים" ולהתנקות עוד יותר.

פורסם

הייתה לאחרונה מתיחה חביבה בהקשר הזה, נתקלתי בפייסבוק.

אדם ניגש לאנשים ברחוב, כאילו שהוא מכיר אותם- קורא להם בשמם.

כשהם לא מזהים אותו, הוא נותן להם טיפה מידע על איפה הם היו אתמול\לפני חודש\וואטאבר (כן, היית באמסטרדם לפני חודשיים, את לא זוכרת?) וכולי- הכל מהרשתות החברתיות. לא מוצא לינק, 'צטערת.

• תוכן חדש...