Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד מדובר על הובלות "קטנות" למה לא משהו כמו מסחרית קטנה (ברלינגו\קנגו\קובו\פיורינו) או אפילו טנדר כמו היילקס\די-מקס?

להתנייד עם רכב כזה ביום-יום לבטח יותר נוח מאשר סוואנה\דוקאטו וכו'..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בדרך כלל, כל האמריקאיות שותות דלק בלי רחמים. לגבי איזה רכב יותר חסכוני זה כבר משהו אחר.

כל עוד אף אחד לא אומר אחרת, אני ממליץ לך להתרחק מהרכב הזה. הוא לא אמין.

עוד כמה חודשים יש לי שנה עם הרכב הזה בהמלצת חבר הפורום vladclar ותאמת שאני ממש מברך אותו עד היום כי אני גנן ורציתי לקנות היילקס ובמבט לאחור זאת קניה ממש נכונה כי בהיילקס לא היו נכנסים לי כל הכלים,

מבחינת הוצאות על הרכב קניתי אותו עם מזגן לא תקין והחלפתי לו מעבה ב1200 ש"ח, טיימינג רפידות ועוד כל מיני דברים שלא היה צריך להחליף אבל מההתלהבות של ההתחלה אתה מחליף. עד היום אני מעריך שהוצאתי 4000ש"ח לא רק על מכני לא כולל ביטוח ודלק ובנתים הוא נוסע לכל מקום ומתי שאני רוצה.

אז כמו שכולם אומרים רכב זה לא ממש משנה איזה חברה או דגם אם תטפל בו טוב ובזמן הוא ישרת אותך אם תזניח טיפולים ותיקונים אתה תאלץ לחכות הרבה פעמים לגרר.

פורסם
מישהו יכול להסביר למה עגלה היא כלכך כאב ראש?

הרבה פעמים עוברת בי המחשב לרכוש אחת, אף פעם לא בחנתי את העניין לעומק.

כשאתה רגיל לעגלה, והיא לא מאוד גדולה, זה כאב ראש קטן, צרי לשים לב יותר בסיבובים, למצוא חניה ארוכה יותר או שתי חניות, רוורסים קשים יותר (גם אתה טרקטוריסט מלידה, רוורס עם עגלה יקח יותר זמן) והשפעה קלה על התנהגות הרכב

עגלה גדולה זה כבר סרט אחר, בעיות ראות אחורה, השפעה קריטית על יציבות הרכב עד כדי הפיכת הרכב בנהיגה לא נכונה,יש רחובות וחניונים שפשוט לא תצא מהם, רוורסים קשים בהרבה.

כמובן שהכל אפשרי, וכל נהג סביר יכול ללמוד את ההתנהלות אם רק ירצה, אבל אם אפשר לנסוע עם טנדר בלי עגלה או עם פריווט עם עגלה, ברור מה עדיף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני חייב להגיד ששימוש בעגלה הוא לא רק שחור כמו שאחרים טוענים פה,

אם משתמשים בה כול יום והיא לא מתנתקת מהתפוח, אז בחניות בתל אביב זה סיוט ולא כדאי,

אבל מצד שני אם משתמשים בה בתדירות נמוכה, ונסיעות A ל B כדאי לבדוק אפשרות זאת.

לא יודע מזה חניות עם עגלה במרכז אבל בחיפה והקריות אני תמיד מוצא חנייה, אחרי שמתרגלים לחוקים של העגלה - לא קשה לחנות איתה, ולא קשה לצאת מהחנייה(גברים)

אני חונה בקניונים, מרכזי ביג, ולפעמים אני תופס עם העגלה 2-3 חניות בצורת "ר" - לא סיפור.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...