Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיאמי עיר נהדרת למגורים, ומצטיינת בכל הנוגע לחיים יהודיים. יש שם הרבה מקומות כשרים, בתי כנסת ובתי ספר יהודיים.

יחד עם זאת, כדי לחיות שם חיים יהודיים מסורתיים (דהיינו, לגור בשכונה יהודית, לשלוח ילדים לבתי ספר יהודים וכיו"ב) נדרש לא מעט כסף. החיים לא מסתכמים ברכב זול.... נתקלתי שם בלא מעט ישראליים שחושבים שניצחו את המערכת. הם לא חוקיים ואין להם ביטוח בריאות אך נוסעים במרצדס ויורקים לבאר ששמה ישראל.

פורסם

היי, בנצי פה.

מצטער ידידי, בקושי יש לי זמן לעצמי, לקחתי 3 פרוייקטים ואני כל היום מתזז.

לגבי היורו טריפ, זה יגיע, אני כבר מחפש וואנדורה לשלוח לגרמניה.

לא חוטפים פה ילדים סתם.

גם בארץ חוטפים ילדים, את בן דוד שלי חטפו ביפו לפני 24 שנים כשהיה בן 12, עד היום לא מצאו אותו.

הכל עניין של גישה, יש פה בתי חולים מצויינים ויש פה בתי חולים חרא.

מבחינת רפואה לא מדובר על מדינת עולם שלישי.

ביטוחים, מאוד תלוי, לי זה יוצא כ250 דולר לחודש לביטוח מאוד מקיף. ואני מעשן.

מבחינת מחיה, מה שאפשר לעשות פה עם משכורת נמוכה בהשוואה לאותו המצב בישראל זה פשוט מגוכך.

אני מכור ללוס אנג'לס, מזג אוויר תל אביבי, יש פה המון מקומות ישראלים. יש המון יהודים. אישית אני סולד מישראלים אבל הקהילה פה מכובדת מאוד.

haters will hate

פורסם

יש לי משפחה מורחבת של חרדים במיאמי.

האמת היא שיש להם זהות די מעניינת, כי הם גרים בתוך קהילה יחסית סגורה (מין קונדומיניום עם שומרים והכל), ששם כולם יהודים חרדים דוברי ספרדית.

נוצר מצב שבו הספרדית שלהם יותר טובה מהאנגלית, כי במיאמי אפשר להסתדר רק עם ספרדית, אז למרות שהם שם כבר 40 שנה, אין להם צורך באנגלית כמעט, רק יידיש, ספרדית וקצת עברית מדי פעם.

רמת החיים יכולה להיות ממש טובה במיאמי אם יש לך המון כסף.

אם אין לך המון, יש הרבה מקומות יותר טובים לחיות בהם, עם פחות חום ולחות.

מערכת הבריאות של ארה"ב היא יחסית גרועה ויקרה כמו שכתבו פה, למרות שאם יש לך רפואה פרטית, אתה תחיה טוב מאוד.

• תוכן חדש...