Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אודי a4 2004 הרכב אצלי כשבוע ושמתי לב שבמהירות 90 ומעלה ישנו רעש או כניסת רוח מהחלון נהג כשהחלון עצמו סגור לגמרי. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה?

ועוד דבר קטן- הנהג הקודם השאיר דיבורית כזאת עם חוט שנכנס ממש לתוך הדשבורד ואני רוצה להוציא ולבטל אותה משם. מי יכול איזה מקום מקצועי יכול לעזור לי בזה?

תודה רבה

פורסם
בדוק את גומיית האיטום מסביב לדלת בחיבור עם החלון. חפש קרעים קטנים שדרכם יכולה לחדור רוח.

ומה מחיר של גומיה כזאת במידה והיא גמורה?

פורסם

לגבי החלון זה יכול להיות גם התנה לא מקצועית.

לגבי הדיבורית מאיפה אתה בארץ?

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

ועוד דבר קטן- הנהג הקודם השאיר דיבורית כזאת עם חוט שנכנס ממש לתוך הדשבורד ואני רוצה להוציא ולבטל אותה משם. מי יכול איזה מקום מקצועי יכול לעזור לי בזה?

תודה רבה

כל חשמלאי או חנות המתקינה אביזרי רכב יעזרו לך?

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
לגבי החלון זה יכול להיות גם התנה לא מקצועית.

לגבי הדיבורית מאיפה אתה בארץ?

מה הכוונה התנה לא מקצועית?

אני מאיזור חדרה\נתניה.

תודה על העזרה חברים

• תוכן חדש...