Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודשיים רכבי התחמם, הרכב נגרר למוסך שבו הוחלפו הרדיאטור והתרמוסטט, המוסך נתן אחריות על העבודה.

לאחר חודשיים הרכב שוב התחמם ונאלצתי לגרור שוב את הרכב לאותו המוסך, הפעם אובחנו 2 צינורות מים כלא תקינים.

כאשר שאלתי האם האחריות שניתנה לי חודשיים לפני תקפה על אותה התקלה שהרכב חזר נענתי בשלילה שאלו חלקים שונים לגמרי ויש לתקן את הרכב כאילו זאת תקלה חדשה.

מה דעתכם ? האם המוסך צריך לקחת אחריות או לא ?

תודה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

שלום רב !

להבא ציין בשרשור או בכותרת את סוג הרכב ושנת היצור.

בנוגע לשאלתך, לא ניתן לחוות דיעה, ולפסוק האם המוסך אחראי, לכך, שהמנוע התחמם בשנית, ולכן האם הוא אחראי לכך.

על פניו, להחלפת הצינורות הנוכחית אין קשר בין , העבודה הקודמת שבוצעה, החלפת הרדיאטור והתרמוסטט, אם כי יתכן והיו השלכות בין חתחממות היתר בתקלה הקודמת, לבין הצינרות שקרסו כעת משום שהתנפחו, בגלל עודף לחץ במערכת הקירור.

בכל מקרה היית, אמור לשלם על הצינורות ועל העבודה הקשורה בהחלפתם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

להבא ציין בשרשור או בכותרת את סוג הרכב ושנת היצור.

בנוגע לשאלתך, לא ניתן לחוות דיעה, ולפסוק האם המוסך אחראי, לכך, שהמנוע התחמם בשנית, ולכן האם הוא אחראי לכך.

על פניו, להחלפת הצינורות הנוכחית אין קשר בין , העבודה הקודמת שבוצעה, החלפת הרדיאטור והתרמוסטט, אם כי יתכן והיו השלכות בין חתחממות היתר בתקלה הקודמת, לבין הצינרות שקרסו כעת משום שהתנפחו, בגלל עודף לחץ במערכת הקירור.

בכל מקרה היית, אמור לשלם על הצינורות ועל העבודה הקשורה בהחלפתם.

בברכה

צביקה

תודה צביקה על התגובה, אכן אתה צודק מבחינת בעל מקצוע/מוסך זהו הדבר הנכון לעשות.

אבל מבחינת הלקוח שנתקע עם האוטו פעם שניה על מה שמבחנתו נראה אותו הדבר וגם בגלל שכתבת שאפשר להבין שהבעיה השניה נוצרה עקב הבעיה הראשונה שגם אני מבין זאת כך(כנראה התקלה הראשונה הביאה לזירור התפוררות הצינור), אין אפשרות לבוא לקראת הלקוח אפילו על ויתור לפחות על עלות העבודה ?

כן לקחת חלק מסוים באחריות, האם קצת שירות ללקוח במקום רק לראות את הכסף בעניין הזה ?

בכל מקרה בקשתי מהמוסך לא לתקן את התקלה ולאסוף את הרכב כמו שהוא, המוסך עשה מעבר למה שהוא צריך לעשות וסידר את הבעיה זמנית כולל מי קירור וללא שום תשלום, למרות שלא ביקשתי.

פורסם

אפשר אמנם לשאול למה המוסך לא החליף את הצינורות כבר אז, אבל אולי מצבם היה גבולי, ואולי הלקוח רצה "תיקון מינימלי", ואולי כל מיני דברים.

דני

פורסם
אפשר אמנם לשאול למה המוסך לא החליף את הצינורות כבר אז, אבל אולי מצבם היה גבולי, ואולי הלקוח רצה "תיקון מינימלי", ואולי כל מיני דברים.

דני

המוסך אמר שהוא לא מצא סיבה בתיקון הראשון להחליף אותם, התיקון הראשון היה "מקסימלי" ולא "מינימלי".

כנראה שאי אפשר לדעת אם יש בעיה בצינורות האלה עד שהם מתקלקלים, ככה אני הבנתי מהתשובה של המוסך.

הרכב הוא שנת 2006, עם 115000 ק"מ.

פורסם

לי נשמע שהמוסך שבו תיקנת את הרכב הוא הוגן מאוד.

למרות שברמת הרעיון התקלה קשורה לאותו נושא, אני לא חושב שהמוסך צריך לקחת אחריות על עוד חלק שהתקלקל.

זה כמו שתלך לפחח ותבקש שייתן לך את הפגוש ואז למחרת מישהו ייכנס בך ואתה תחזור לפחח ותגיד שזה באחריותו.

זאת דעתי האישית כמובן.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
לי נשמע שהמוסך שבו תיקנת את הרכב הוא הוגן מאוד.

למרות שברמת הרעיון התקלה קשורה לאותו נושא, אני לא חושב שהמוסך צריך לקחת אחריות על עוד חלק שהתקלקל.

זה כמו שתלך לפחח ותבקש שייתן לך את הפגוש ואז למחרת מישהו ייכנס בך ואתה תחזור לפחח ותגיד שזה באחריותו.

זאת דעתי האישית כמובן.

תודה טל על התגובה, בדוגמא שלך לא הייתי עושה את מה שרשמת.

אני פשוט ציפיתי (אולי באופן לא הוגן מצדי) מהמוסך שכן יתחשב בזה שנראה שיש קשר בין התקלות ויציע ללקוח הסדר מסוים בהתחשבות שנראה שיש קשר ביןהתקלות.

יכולתי לשלם על החלקים שהוא היה מחליף, פשוט הגישה של המוסך הייתה שיש שני חלקים שצריך להחליף וזה יעלה לך, בלי פירוט כספי על מה.

• תוכן חדש...