Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תגובות רבות שהתייחסו אל הצילומים ואופיים, ועקב כך שאני מתעסק הרבה בצילום בפרט ובתחום העיצוב בכלל,

אני מרגיש צורך עז לתת גם כמה מילים על הנושא.

אז ככה-

לפותח השירשור- קח את התגובות כביקורת בונה..

הפילטר המסויים שהשתמשת בו היה בעל אפקט רב יותר אם הוא היה מגיע כסוג של "פאנץ" בסוף..

אין ספק שיש הרבה ייחוד ואופי לכזה סוג של צילום, אבל הוא מאבד מערכו ברגע שהוא היחידי שקיים..

על אותו משקל של צילום בשחור לבן.. יותר מידי ממנו, מאבד את הייחודיות!

מעבר לזה, ואם נתעלם מהעובדות הללו, בהחלט שישנם כמה "פריימים" מוצלחים יותר, וכמה מוצלחים פחות..

הכי חשוב- אם צילום הוא תחביב שלך- תמשיך לצלם כאילו אין מחר! רק ככה לומדים ומשתפרים!

שבוע טוב לכולכם חברים!

פורסם
תמונות יפות, אין ספק שבתקופה זו יש את מזג האויר המושלם לרודסטאר.

בכל תקופה.

תמונות שלי מחודש שעבר (מצטער על ניצול השרשור, אבל גם שם היה מזג אויר יפה).

image.jpg

IMG_9046.JPG

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התגובות חברים!

עקב תגובות רבות שהתייחסו אל הצילומים ואופיים, ועקב כך שאני מתעסק הרבה בצילום בפרט ובתחום העיצוב בכלל,

אני מרגיש צורך עז לתת גם כמה מילים על הנושא.

אז ככה-

לפותח השירשור- קח את התגובות כביקורת בונה..

הפילטר המסויים שהשתמשת בו היה בעל אפקט רב יותר אם הוא היה מגיע כסוג של "פאנץ" בסוף..

אין ספק שיש הרבה ייחוד ואופי לכזה סוג של צילום, אבל הוא מאבד מערכו ברגע שהוא היחידי שקיים..

על אותו משקל של צילום בשחור לבן.. יותר מידי ממנו, מאבד את הייחודיות!

מעבר לזה, ואם נתעלם מהעובדות הללו, בהחלט שישנם כמה "פריימים" מוצלחים יותר, וכמה מוצלחים פחות..

הכי חשוב- אם צילום הוא תחביב שלך- תמשיך לצלם כאילו אין מחר! רק ככה לומדים ומשתפרים!

שבוע טוב לכולכם חברים!

:mm_yeah:

מקבל בהחלט, תגובה מאד עניינית לניגוד לשאר התגובות פה :roll:

מבין בהחלט על מה אתה מדבר אבל זה ממש ממש לכיף וזה לא היה כזה מתוכנן הצילומים..

פורסם

צודק. תגובות בסגנון "תמונות יפות מאוד" או "מכוניות יפות מאוד" הן באמת לא ענייניות במיוחד.

ואם התכוונת לתגובות שלי ושל עוד כמה אנשים שנתנו קצת ביקורת - אז אולי תלמד לקבל אותה גם בלי שכותבים לך "קח את הדברים כביקורת בונה" ו"תמשיך לצלם כאילו אין מחר". צריך להיות די ברור שלא הייתה כוונה לרדת עליך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני תסכים איתי שהתגובה של תומר (וגם של שאר המגיבים) הייתה עניינית מבלי כוונה לעקוץ. וכן, גם אם תוריד ממנה את המשפט האחרון :roll:

אני יודע לקבל ביקורת בצורה הכי טובה שאפשר כשנותנים אותה בגובה העיניים, אולי כדאי שתלמד לתת ביקורת רצינית בלי עקיצות והתנשאות פלצנית.

פורסם

סימנתי לך בבולד:

רוני תסכים איתי שהתגובה של תומר (וגם של שאר המגיבים) הייתה עניינית מבלי כוונה לעקוץ. וכן, גם אם תוריד ממנה את המשפט האחרון :roll:

אני יודע לקבל ביקורת בצורה הכי טובה שאפשר כשנותנים אותה בגובה העיניים, אולי כדאי שתלמד לתת ביקורת רצינית בלי עקיצות והתנשאות פלצנית.

אז לא הבנתי, שאר התגובות ענייניות או לא ענייניות?

וכעת תזכורת לביקורת הלא רצינית, העוקצנית, המתנשאת והפלצנית שנתתי:

אני ממש לא מתלהב מהפילטרים הכתומים האלה שמוציאים את העוקץ מהתמונות. הצבעים נראים דהויים.

בהרבה מקומות יש גם תאורה אחורית חזקה מדי והמכוניות נראות חשוכות.

גם הפריימינג מרושל.

אבל המכוניות יפות!

אתה יודע מה? זה מעליב. אני ממש נפגע שאתה לא נותן לי מספיק קרדיט שאני מסוגל ליותר עוקצניות, התנשאות ופלצנות מזה. :-P

נראה לי שזה אתה שצריך ללמוד לקבל קצת ביקורת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה לי שאתה צריך לבדוק את ההגדרה המילונית של פלצן או מתנשא... :-P

וגם להפסיק להעלב מכל שטות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מכוניות מגניבות.

בגיל המשבר הבטחתי לעצמי אחת ;)

לפי דעתי אני גם מסכים שלהשתמש בכל התמונות באותו סוג פילטר קצת מעיק. וקראתי את התגובה של רוני והיא לא פלצנית. נראה לי לקחת את זה קשה מידי. :beer:

בכל מקרה כן ירבו מפגשים כאלה ושנוכל להנות מהם.

החיים הם כמו....

פורסם

הנה מס. תמונות שאני צילמתי

a2vb.jpg

3hke.jpg

m1p0.jpg

8az7.jpg

c4fp.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
נראה לי שאתה צריך לבדוק את ההגדרה המילונית של פלצן או מתנשא... :-P

וגם להפסיק להעלב מכל שטות.

אני לא צריך הגדרה מילונית רוני ולא נעלב, הכל בסדר..

נחכה ליום שתעלה כמה תמונות :wink:

פורסם

העליתי עשרות שרשורים עם תמונות לפורום. אתה מוזמן לחגוג עליהם.

אגב, טיפ קטן (גם לשמוליק) מאחד שגם לא מחשיב את עצמו צלם מי יודע מה, אבל כן מתאמץ: פריימינג זה הדבר הכי פשוט לעשות בתמונה. גם אם אתה לא מבין בחשיפה, משחקי עומק שדה וכן הלאה - פריימינג טוב ישדרג לך את התמונות ללא היכר. לא תמיד חייבים לתחום את התמונה בזמן הצילום - אפשר גם לעשות קרופ מאוחר יותר. אבל מומלץ להשקיע בזה.

הנה קצת חומר קריאה

והנה עוד אחד עם כמה דוגמאות

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

העליתי עשרות שרשורים עם תמונות לפורום. אתה מוזמן לחגוג עליהם.

אגב, טיפ קטן (גם לשמוליק) מאחד שגם לא מחשיב את עצמו צלם מי יודע מה, אבל כן מתאמץ: פריימינג זה הדבר הכי פשוט לעשות בתמונה. גם אם אתה לא מבין בחשיפה, משחקי עומק שדה וכן הלאה - פריימינג טוב ישדרג לך את התמונות ללא היכר. לא תמיד חייבים לתחום את התמונה בזמן הצילום - אפשר גם לעשות קרופ מאוחר יותר. אבל מומלץ להשקיע בזה.

הנה קצת חומר קריאה

והנה עוד אחד עם כמה דוגמאות

רוני

נ.ב.

לקחתי את אחת התמונות של שמוליק ועשיתי לה קרופ קטן רק לצורך הדוגמא:

attachment.php?attachmentid=363432&stc=1&d=1386021938

3hke1.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...