Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיענוח בדיקה פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא נראה מטופל במיוחד.

יש צמיגים קדמיים להחליף (ורצוי לבדוק את האחוריים, אולי כדאי להחליף כבר את ארבעתם) ומייד אח"כ לבצע כיוון פרונט. לבדוק/להחליף צלחות ורפידות בלם קדמיים (צלחות אולי אפשר לחרוט ולא להחליף, צריך לפרק במוסך ולבדוק מה העובי שלהן), ולבדוק את הבלימה מאחורה- התוצאות בהחלט מראות שם בלימה חלשה מדי.

צריך לבדוק מתי עשו טיימינג ולהוסיף את זה לרשימת ההוצאות במידת הצורך. יש הערה על תושבות מנוע פגומות- צריך לבדוק במוסך במה מדובר. ההערה על ניקוי ותיקון מערכת קירור- מה יש שם בדיוק? הרכב מתחמם?

שימי לב להערה בנוגע לרישוי השנתי- הרכב כרגע בלי טסט? גם את ההוצאה הזו צריך לקחת בחשבון, ובעיקר לשים לב שהוא לא יעבור טסט כרגע עם נתוני הבלימה שלו ועם הצמיגים השחוקים.

בגדול- אין כאן דברים שאי אפשר או קשה לתקן, אבל זה לא רכב של לקנות ולנסוע. זה רכב של לקנות ולרוץ למוסך כדי לפחות להעביר טסט. מה המחיר המבוקש עבורו?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

היי,

תודה על התגובה. המחיר המבוקש הוא 24K.

הרכב עם טסט פשוט המוכר לא הציג למכון רישיון בתוקף אלא רישיון עם שם של הבעלים הקודם.

היית ממליצה לי להמשיך לחפש רכב אחר?

וד"א אני לא יודעת לקרוא רוסית ככה שאני לא יכולה להבין את ההודעה השניה 8)

פורסם

הרכב עם טסט פשוט המוכר לא הציג למכון רישיון בתוקף אלא רישיון עם שם של הבעלים הקודם.

ויש לו איזה הסבר להתנהגות מוזרה שכזו?

במקרה ולא, הנה ההסבר - מדובר בסוחר, ואם הוא לא חשף בפניך שהוא סוחר, לכי תדעי מה עוד הוא לא חשף בפניך.

פורסם
שימי לב שהרכב עבר תאונה מקדימה שגרמה למעיכה בקורת הרוחב הקדמית (=שלדה)

בעיקרון המוסך(וגם המוכר) שבדק הסביר שאין פגיעה בשלדה מתאונה.. אלא זו פגיעה קלה ממדרכה, משו כזה :?

בנוסף באמת היה הסבר מעורפל לגבי הרישיון אבל בגלל שהמוכר הבטיח לשלוח לי רישיון מעודכן ותקף אז לא ייחסתי לזה יותר מידי משמעות (כמובן שאני לא אקנה רכב בלי רישיון תקף עם אותו שם של המוכר מול הרישיון- מהבחינה הזו הפורום העשיר אותי מאוד :-P )

אני חושבת שבאמת אני אמשיך לחפש עוד רכב כי זה תכלס הרכב הראשון שבדקתי, פשוט קיוויתי שאוכל לסגור את הפינה הזו במהרה.

תודה רבה לכם על התגובות - עזרתם לי מאוד :wink:

פורסם

הפרונט של ה206 נמוך ובהחלט מתחכך במדרכות, בד"כ בפלסטיק. יכול להיות שזו באמת פגיעת חנייה, היא גם כתובה במשמעות נמוכה, ואין לה משמעות מבחינת שלדה.

הנושא של הרשיון באמת נשמע חשוד, אבל ניתן לו ליהנות מהספק עד שישלח לך את הרשיון התקף. אם הוא ישלח ותרצי להתייעץ לגביו- אשמח אם תעלי אותו לפה.

אני רואה שהק"מ הוא בסביבות ה98 אלף, אבל אני לא יודעת מה מס' הידיים של הרכב והאם יש לו איזושהי הסטוריית טיפולים שתעזור לך להבין מתי ואיך טופל לאחרונה. המחיר סביר, אבל הרכב במצב שדורש השקעה של 2500-3000 ש"ח הוצאה מיידית וקריטית (טיימינג, 2/4 צמיגים, כיוון פרונט ובלמים קדמיים). לפי מה שאת אומרת, לא ברור גם כמה זמן הבחור שהלך איתך לבדיקה מחזיק ברכב, וכל הנתונים עד עכשיו מצביעים באמת על סוחר, שזה כשלעצמו לא נורא, אבל סוחר שיש לו מה להסתיר- זה כבר לא מריח טוב.

אם את ממשיכה הלאה, עצתי לך היא כזו: אל תלכי ותשלמי על בדיקה במכון לפני שאת בודקת רשיונות רכב ושהאדם שמולך הוא אכן הבעלים הרשום. רצוי לוודא גם היסטוריית טיפולים עדכנית כדי לקבל תחושה על מה ואיך הרכב טופל, ומתי הטיפול הצפוי הקרוב. 206 אוטומטית היא רכב נפוץ למדיי, אל תתפשרי על רכב שאין לו אמא ואבא ובסיס טיפולי טוב לפני בדיקה נרחבת יותר במכון. יש לא מעט רכבים כאלה אצל סוחרים, ולא מעט כאלה בידיים פרטיות שהוזנחו. כשתמצאי 206 שמישהו באמת אהב, ההנאה מובטחת.

אם תרצי להתייעץ- אנחנו פה. את מוזמנת גם לפנות אליי בפרטי אם תרצי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...