Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי צריך מבחן שנתי (טסט) לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי התנגדות לזה.

הבעיה היא שהפכת כבר לטרול של הפורום, שאי אפשר לנהל איתו דיון.

לקחת את זה יותר מדי רחוק וכבר אף אחד לא זוכר על מה היה הדיון המקורי.

העניין הוא שכמו שאמרתי כבר, בדיוק כזה שטחי, שלא מבוסס על עובדות, הדעה של בעל המקצוע מספיקה.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיניך הדרישה ליושרה מקצועית אולי נראית כטירלול, באמת שלא אכפת לי.

בעיניי זה דרישת סף, אבל אולי זה ההרגל שלי, כי חלק מהעבודה שלי זה נתונים שיתקבלו ע"י מערכות משפטיות בהמון מדינות, ולכן זה חשוב כל כך בעיניי.

דיונים בקארספורום הם כמו יצורים חיים, והנטייה שלהם היא לצאת מגבולות הדיון המקורי.

שוב פרנקוס, בעיניך ולדעתך מספיקה דעה של בעל מקצוע לפי הקריטריונים שלך.

זה יומרני מאוד מצידך לנסות לקבוע מה מספיק טוב אבסולוטית לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, זה לא יומרני.

יש לי מספיק ניסיון עם פורומים בשביל לדעת מה מתקבל ומה לא מתקבל כמספיק או לא.

לאינטרנט יש תרבות משלו. אתה פשוט לא מקבל את הנורמות בו, שלפיהן כל עוד מישהו לא אומר שזו עובדה ב100%, אתה פשוט מקבל את הדעה שלו או שלא.

ולא, פה אין עניין של מערכות משפטיות.

לא צריך להגיע לאמת האבסולוטית בדיון הזה.

אף אחד לא עומד למשפט פה.

אתה מתעסק עם משפט? יופי, לך ותחפור בעובדות עד שתקבל אמת שהיא אבסולוטית אבל לא קשורה לשאלה המקורית.

אני אמשיך עם התחום האיכותני, שבו אולי אין תשובות בטוחות ב100% כי אין סטטיסטיקה אבל יש יותר קשר למציאות ואנחנו מתקרבים טיפה יותר לאמת.

לא, מה שדן אמר לא יכול להחשב כאמת אבסולוטית, אבל אם תשאל גם בעלי מקצוע אחרים, גם הם יגידו לך את אותו דבר.

יושרה מקצועית בתחת שלי.

זה דיון אינטרנטי.

פורסם

אז אתה זה שקובע את הסטנדרטים מה קביל או לא קביל באינטרנט? ואני חשבתי שזה רק שמועות כמו ביגפוט או נסי.

קרא שוב, תשתה כוס מים, ותבין את העניין - אין לי בעיה עם דעות, יש לי לא מעט משלי, אבל כשאני כותב אותן אני מסייג כי אלו דעותיי, ולא כותב כאילו הן הוכחות וראיות.

לא ביקשתי הרבה, ביקשתי שכשמדובר על דעה, התרשמות אישית וכו', זה ייכתב במפורש, כבר אמרת שאין לך התנגדות לזה.

כלומר הגענו להסכמה שכשהדברים אינם מבוססים, מן הראוי לסייג אותם נכון?

אם הדברים היו מסויגים אתה היית בוחר לקבל אותם וזו זכותך, אבל אל תנסה להכריח אותי לקבל אותם.

הרף שלי לקבלת נתונים הוא כנראה גבוה יותר, וכבר כתבתי את הסיבה.

תרפרש את עצמך, הדיון שלי ושלך נסוב סביב האם יש לקבל את הנתונים של דנידין.

אתה בוחר לקבל אותם, וזו זכותך, אך אין לך זכות לקבוע האם אני או הקורא צריכים לקבל אותם.

אני כבר כתבתי למה במיוחד עכשיו אני מסרב לקבל כל נתונים של דנידין, הנתונים שלו מוכתמים (Compromised), ומבחינתי גם הרקורד האתי שלו לוקה בחסר.

תתעורר, אתה מנסה לתקוף אותי כי זה אני ולא כי אני טועה, אתה יודע טוב מאוד שאני צודק

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הם לא מוכנים להחליק לחברים אז קל וחומר לכל מיני מאעכרים

זה לא נכון, משתי סיבות:

1. אין קשר בין טובה אישית לשירות (חוקי או לא) תמורת כסף
  2. במו עיני ראיתי.

אמרתי שכן אפשר להסתמך על ניסיון של בעל מקצוע או מישהו שנמצא בתחום הרבה זמן, כי הוא רואה את הדברים בצורה יותר ברורה ועם מדגם יותר גדול מאשר מה שאתה רואה. זה ממש לא אותו דבר כמו מקרה בודד.

יש לך טעות בהגיון. זה כמו שתגיד: פלוני הוא נהג משאית מקצועי. הוא נמצא הרבה שעות על הכבישים. יש לו מסלול קבוע בשעה מסויימת בכביש פלוני, וכל יום הוא רואה מולו 17 משאיות, מתוכן 8 של חברת "צדוק שירות לחקלאי". מסקנה - חברה זו היא חברת ענק, מחזיקה במחצית מהמשאיות בארץ.

הטעות היא כמובן שהנהג (המקצועי ללא ספק) הנ"ל, נוסע בכביש מסויים בשעה מסויימת, ואינו יודע כלל - למרות היותו מקצועי - מה קורה בכבישים אחרים או אפילו באותו כביש עצמו - אבל בשעה אחרת.

ולכן המסקנה אינה נכונה, ואין שום קשר למידת מקצועיותו של הנהג (בדוגמה).

דני

פורסם
אני לא אתן את דעתי יותר בשרשור הזה.

גם הורדתי את ההתראות לשרשור אז אני לא אקרא פה יותר.

אתה בשלך ואתה טועה.

אני לא חושב בשום רמה שאתה צודק.

פרשתי.

שבת שלום.

במה בדיוק אני טועה?

אתה מזבל את השכל, מגיע למסקנות הזויות על סמך אלוהים יודע מה, וכשמעמתים אותך עם הדברים שאתה טוען, אז אתה פורש בטענה שכולם טועים ואתה יודע הכי טוב.

יודע הכי טוב בשביל כולם, יודע בדיוק על מי אפשר לסמוך ומי אומר אמת.

קצת צניעות פרנקוס, אתה רחוק מלהיות חוקר לב ובוחן כליות. וזה עוד לפני שמדברים בכלל על כמה שהנתונים שאתם מסתמכים עליהם הם עקומים ונקודתיים.

ואני קיוויתי שלתזה ילמדו אותך טוב יותר על איזה נתונים ניתן להסתמך ועל איזה לא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...