Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר בכוח, רעידות פולו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, יש ברשותי ברמה הכי טרייה שאפשר פולו שנת 2001 75כ''ס 16V שנקנתה ביום א' לאחר בדיקה ויצאה תקינה לגמרי

עד ש, מיום שני התחילה בעיה של חוסר סחיבה לעומת פולו אחרות שנהגתי עליהן ,

בנסיעה הרכב מגמגם בין 1500- 2500 בלחיצה נדיבה על הגז אבל עם זאת ברגע שמלטפים את הגז הרכב לא מגמגם.

בנוסף לזה בעמידה בניוטרל שנותנים "קיק" מרגישים רעידה רגעית ואז הסלד מטפס מעלה

מה נראה לכם כל הסיפור הזה..?

פורסם
ייתכן ומדובר בסליל הצתה או בחוטי הצתה.

סליחה על הבורות אבל סליל הצתה או חוטי הצתה יכולים לגרום לחוסר סחיבה של הרכב?..

פורסם

הם בהחלט פוגעים בסחיבה ועלולים לגרום לקרטועים במצבים מסויימים ובסלדים מסויימים.בתור התחלה הייתי ממליץ לבדוק בריחת ניצוץ ומשם להיתקדם. בפולו גם ניתקלתי לא מעט פעמים בבעיות מצערת שהחלפה שלה פתרה את הבעיה אך לא בטוח שזה המיקרה שלך.

פורסם
הם בהחלט פוגעים בסחיבה ועלולים לגרום לקרטועים במצבים מסויימים ובסלדים מסויימים.בתור התחלה הייתי ממליץ לבדוק בריחת ניצוץ ומשם להיתקדם. בפולו גם ניתקלתי לא מעט פעמים בבעיות מצערת שהחלפה שלה פתרה את הבעיה אך לא בטוח שזה המיקרה שלך.

איך בודקים בריחת ניצוץ, ומה העליות בערך של הסלילי הצתה וחוטי הצתה?

בנוסף שכחתי להזכיר שהרכב פולט מהאגזוז ריח שונה, כאילו הדלק לא נשרף כמו שצריך.. או משהו כזה.

פורסם
איך בודקים בריחת ניצוץ, ומה העליות בערך של הסלילי הצתה וחוטי הצתה?

בנוסף שכחתי להזכיר שהרכב פולט מהאגזוז ריח שונה, כאילו הדלק לא נשרף כמו שצריך.. או משהו כזה.

השיטה שאני אישית מישתמש בה לבדיקה של בריחת ניצוץ מחוטי ההצתה הוא ריסוס מיים על החוטים שחשוך ואז אם ניצוץ בורח הוא ייראה בוודאות. אני לא יודע אם אצלך הסליל יושב ממש מחובר לפלאג ואם זה כך הבדיקה לא אפקטיבית. אתה יודע אם אצלך קיימים חוטי הצתה?

פורסם
השיטה שאני אישית מישתמש בה לבדיקה של בריחת ניצוץ מחוטי ההצתה הוא ריסוס מיים על החוטים שחשוך ואז אם ניצוץ בורח הוא ייראה בוודאות. אני לא יודע אם אצלך הסליל יושב ממש מחובר לפלאג ואם זה כך הבדיקה לא אפקטיבית. אתה יודע אם אצלך קיימים חוטי הצתה?

האמת שאני דיי סתום בעניין אבל יודע שיש

פורסם
יתכן מצב פחות סימפטי בוא המנוע שחוק מאוד ולקראת הבדיקה השתמשו ב"דבש" ועכשיו השפעתו עברה.

הגיוני שהמנוע ישחק אחרי 158Kkm? ועל איזה סוגי "דבש" אתה מדבר

פורסם

באיזור ה150 לא הגיוני שהמנוע יהיה שחוק אבל זה בהחלט אפשרי עם הזנחה ונהיגה פרועה.

ה"דבש" הוא תוסף שמן שממלא את הרווחים שנוצרים כתוצאה משחיקה, וכך מחזיר קומפרסיה למנוע שחוק אך השפעתו היא בדר"כ זמנית.

אני אישית לא חושב שזוהי הבעיה במקרה שלך כי זה לא הגיוני ב158 אלף

פורסם
באיזור ה150 לא הגיוני שהמנוע יהיה שחוק אבל זה בהחלט אפשרי עם הזנחה ונהיגה פרועה.

ה"דבש" הוא תוסף שמן שממלא את הרווחים שנוצרים כתוצאה משחיקה, וכך מחזיר קומפרסיה למנוע שחוק אך השפעתו היא בדר"כ זמנית.

אני אישית לא חושב שזוהי הבעיה במקרה שלך כי זה לא הגיוני ב158 אלף

לאחר החלפת פילטר אוויר הרכב סוחב טיפה יותר טוב, אך עדיין מרגיש שחסר כוח

בנוסף התחיל רעש מוזר מאיזור המנוע של גרגור שלא נשמע טוב בכלל,

הרכב עדיין מגמגם בסלדים נמוכים ברגע שנותנים לחיצה בריאה על הגז, אך אם זאת ברגע שהלחיצה עדינה הרכב לא מגמגם..

פורסם

גש לבדוק את חוטי ההצתה כמו שהצעתי ואם אתה מאיזור חדרה צור איתי קשר בפרטי ותבוא אני אבדוק לך את הבעיה לעומק..מיותר להוסיף שזה בחינם כמובן.

פורסם

לפולו מהשנתון הזה יש מצערת ידועה לשמצה,

שמתלכלכת, נסתמת, וזה מגיע עד למצבים שרכב נכבה בעמידה ואפילו בהאטה.

רצוי בנוסף לבדיקת מע׳ ההצתה לנקות מצערת ולאפס את המחשב.

חפש בגוגל - TBA, throttle body alignment.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
לפולו מהשנתון הזה יש מצערת ידועה לשמצה,

שמתלכלכת, נסתמת, וזה מגיע עד למצבים שרכב נכבה בעמידה ואפילו בהאטה.

רצוי בנוסף לבדיקת מע׳ ההצתה לנקות מצערת ולאפס את המחשב.

חפש בגוגל - TBA, throttle body alignment.

מחזק את דבריך!

• ספונסר פורום
פורסם

מהתאור שלך זה נשמע כמו תקלה של "החטאת בעירה" שמתרחש בעומס על המנוע .

הדבר יכול להגרם מתקלה במערכת ההצתה כגון חוטי הצתה ,סליל הצתה ,או מצתים .

במנוע הזה שלך מדגם AHW תיתכן גם בעיה במזרקי הדלק .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...