Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן אחד מההורים שלי עשה תאונה קטנה ברכבם, תאונה שהם אשמים בה.

הביטוח שילם את הנזק של הרכב שלנו (ביטוח מקיף), והבטיח לתת תוך חודש העברה לבנק את הסכום שצריך לתת למוסך שטיפל ברכב הנפגע.

לאחר כ-חודש נכנס לנו הסכום פחות 800 שקלים, כשהתקשרנו לביטוח נאמר לנו שעקב התאונה עלה מחיר הביטוח השנתי.

השאלה שלי היא האם זה הגיוני שלקחו לנו את זה מהסכום הנוכחי לשנה הזאת ולא משנה הבאה?

תודה רבה.

פורסם

יתכן ומדובר בקימום ולא בייקור הפרמיה הנוכחית,

שזה אומר חידוש הביטוח על החלק היחסי שבגינו קיבלתם את תגמולי הביטוח.

למשל אם החליפו לך מכסה מנוע, את המכסה מנוע החדש צריך לבטח מחדש.

פורסם

לא, נאמר לנו חד וחלק שזו עליית הפרמיה עקב "עבר עם תאונות".

וסתם שאלה בעקבות מה שאמרת, מה ז"א אם הוחלף מכסה מנוע וצריך לבטח אותו מחדש? מה הפואנטה?

פורסם

קוראים לזה כינון מרבית הפוליסות כוללות כינון אוטומטי לאחר תביעה והלקוח לא מחוייב בתשלום נוסף.

לעניות דעתי מדובר בהסבר גרוע של הסוכן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי זה כינון, אך זה מקומם. נתייחס לרעיונות והסברים שעלו כאן עד עכשיו.

נניח שהמכסה מנוע נהרס עקב התאונה כך שלא ניתן לתקנו, נניח גם שלא נמצא מכסה מנוע משומש ולכן שמו מכסה מנוע חדש ודנדש ישר מהמפעל. עקב כך ששמו מכסה מנוע חדש במקום משומש הפעילו כינון ודרשו עבור זה X ש"ח.

האם כאשר הרכב יימכר, המוכר יוכל להגיד "נכון שהרכב בן 10 אך יש כאן מכסה מנוע חדש שרק יצא אתמול מהמפעל לכן אוסף נא לי בבקשה כך וכך שקלים". כמובן שלא.

הייתי מבין אם הוחלף מנוע בחדש, ברור שהמובטח הרוויח בעקבות התאונה ולא הגיוני שנגיד ברכב שעשה מעל 100,000 ק"מ יישתלו מנוע חדש מבלי שהמבוטח יישלם משהו על כך.

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל ההיגיון שלי אומר שמדובר בהחזר ע"י חברת הביטוח, ז"א שאם חלילה מתישהו הרכב יעבור תאונת טוטאלוס, אז ההחזר על הרכב יהיה גבוהה יותר בגלל המכסה המנוע המדובר (במקרה, בתאונה הנוכחית הוחלף מכסה מנוע לחדש).

יש התחשבות בהחזרים של חברת הביטוח, ולא במכירה למוכר פרטי, אני צודק?

פורסם

שוחחנו עם סוכנת הביטוח, נאמר לנו בפירוש שזו היא פרמיה שנלקחה עקב "עבר תאונות לא נקי" ושזה נלקח ישירות מכספי הפיצויים (800 ש"ח) בגלל שהם לא יודעים אם נמשיך איתם את הביטוח גם שנה הבאה.:?:

נשמע לכם הגיוני?

לא הוזכר מילה מהמושגים "כינון" "קימום" "חלפים חדשים"

פורסם

אולי הסוכן התכוון להשתתפות עצמית?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

קבלו את ההסבר הזה בכתב ופנו למפקח על הביטוח.

זה לא תקין בכלל.

ייקור פרמיה הוא רק לשנים הבאות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא מזמן אחד מההורים שלי עשה תאונה קטנה ברכבם, תאונה שהם אשמים בה.

הביטוח שילם את הנזק של הרכב שלנו (ביטוח מקיף), והבטיח לתת תוך חודש העברה לבנק את הסכום שצריך לתת למוסך שטיפל ברכב הנפגע.

לאחר כ-חודש נכנס לנו הסכום פחות 800 שקלים, כשהתקשרנו לביטוח נאמר לנו שעקב התאונה עלה מחיר הביטוח השנתי.

השאלה שלי היא האם זה הגיוני שלקחו לנו את זה מהסכום הנוכחי לשנה הזאת ולא משנה הבאה?

תודה רבה.

נותנים את הסכום פחות ההשתתפות העצמית שלך

• תוכן חדש...