Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 או פיאט גרנדה פונטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב קטן, (זוג סטודנטים), בתקציב של עד 30k.

ישמש בעיקר לנסיעה בין עירונית של 40 ק"מ ביום.

חשוב שיהיה אמין ועדיף שיהיה חסכוני.

התחלתי לברר כבר לפני חודש-חודשיים ודי נסגרתי על הגרנדה פונטו ( 07-08 ) בגרסה ידנית.

הבעיה היא שאני מחפש כבר הרבה זמן ועדיין לא מצאתי משהו שנראה לי (אין הרבה ידניות, ורובן היו בהתחלה ליסינג/השכרה ולכן קילומטרז' גבוה).

והעניין הוא שאני צריך את הרכב די דחוף (כרגע ללא רכב).

השאלה שלי היא קודם כל- האם להתפשר ולהתחיל לחפש גם רובוטי? כי ממה שהבנתי הם נוטים לעשות בעיות.

והשאלה השנייה- יש לי ידידה שמוכרת פיג'ו 206 אוטומט שנת 2007 במצב מצויין, האם כדאי לבדוק?

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

הרובוטי והגיר האוטומטי של הפיגו לא שיא האמינות,שתי הרכבים עדיפים בהרבה בגירסה ידנית.

רכב כמו הפיאט פנדה לא מתאים לכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנהג ה"רגיל" הגרנדה פונטו תהיה בחירה עדיפה, היא חסכונית יותר, מרווחת ובטוחה יותר, אך אם אכן איך מוצא אחת במצב מתקבל על הדעת ה206 בהחלט תעשה את העבודה בצורה טובה, היא נוחה, מרווחת דיה והוכיחה את עצמה לאורך שנים רבות כמכונית מוצלחת

לדעתי הפנדה בהחלט יכולה לבוא בחשבון, לטובתה צריכת דלק עדיפה ומחיר קניה נמוך (מכנית דומה מאוד לפונטו 1.25), לרעתה רמת בטיחות נמוכה (2 כ"א בלבד כמו בפונטו הלא מאובזרת וציון של 3 כוכבים במבחני הריסוק) ומרווח ותא מטען קטנים יותר (לא רולוונטי למיטב הבנתי).

הייתי מוסיף לרשימה גם סקודה פאביה 1.4 ואם באמת בסופו של דבר כל מה שאתם רוצים היא מכונית שתיקח אתכם מא' ל-ב' ולא בהרבה כסף הגטס (דגמי 07 והלאה) הידנית היא אופציה סבירה, היא אמינה ונפוצה, צריכת הדלק שלה (ידנית) סבירה ונוחות הנסיעה והשיבה מתקבלת על הדעת. יש להימנע מדגמי GLF נטולי אביזרי בטיחות! גם כאן המשימה למצוא אחת ראויה עלולה להיות קשה.

ובתור אפשרות אחרונה, ובמידה ובראש מעיינכם עומד השיקול הכלכלי, תקציבם יוכל להשיג סוזוקי אלטו 2010, היא בסיסית (נוחות, איבזור וכו'), אבל תעשה את העבודה ובמעט מאוד דלק, ואפילו רמת הבטיחות פחות גרועה ממה שאתם מדמיינים.

• תוכן חדש...