Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני רוצה לשתף אתכם במתכון מצוין להום פרייז שמלווה בתמונות.

מתחילים עם שק תפו"א: (אפשר להוסיף דברים כמו בצל, גמבה, בטטה או כל ירק שורש שזורם לכם).

imz2mmwz22to.jpg

שוטפים היטב וחותכים לפלחים בגודל זהה:

dxnyuqzjm5m3.jpg

מסדרים בתבנית אפייה (חד"פ לעצלנים) ומערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל. עוטפים בנייר אפייה ול20 דקות של 180 מעלות:

rmkj2ynyfj2e.jpg

בינתיים, מחפשים מה יש במזווה שאפשר לנשנש:

i3kemytdy5mm.jpg

אחרי שרואים שאין כלום, הולכים לתור אחר מקומות הזויים שאתם יודעים שיש בהם ממתקים. במקרכה מצאתי ממתק רוסי שאין לי מושג מה הוא. קרובי משפחה הביאו מרוסיה. אשמח אם מישהו יזהה, ויאמר לי מה יש בפנים:

yomq2zzt3ugz.jpg

מתפשרים על חטיף שוגי וצופים ב"שדה הפלאים":

yozz3wmmywzf.jpg

לאחר 20 דקות מורידים את נייר האפייה ומאפשרים לתפו"א להתבשל עד להשחמה יפה. אחרי שהם כמעט מוכנים, מוציאים ומערבבים עם כ-150 גר' חמאה. שופכים למעלה 3 כפות גדושות של מיונז ומעליו רוטב צ'ילי. את כל התענוג מערבבים היטב. כעת, מכניסים לתנור ל-10 דקות אחרונות. מי שרוצה, יכול לבשל את תפו"א עד שהם מוכנים לגמרי, ומעל שופכים את הרוטב. את התוצר הסופי לא צילמתי כי הוא נגמר תוך 5 דקות בערך. בתיאבון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה כ"כ רוצה לדעת מה יש בתוך הKONFETKA שבור אותה לשניים.

אני מוסיף גבינה על התפוחי אדמה ויוצא מעולה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכל היה טוב ויפה עד התמונה של השוגי, אחרי זה גם יקובוביץ' בכבודו ובעצמו לא יכל לעזור לך.

מצטער, אני נאלץ לבקש שתפקיד את תעודת הרוסי שלך ביציאה.

פורסם

שאלתם תם לרוסים אחרים פה:

למה לעזאזל אנשים עדיין הולכים להשפיל את עצמם אצל יקובוביץ'?

כאילו.. באמת... אם אדם זר רוצה לגרום למישהו לזלזל ברוסיה ותושביה, כל מה שהוא צריך לעשות זה להקרין לו מבחר סצנות מהתוכניות הזו, לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לשמוע מישראלי "אתה קווקזי, לא רוסי" זה בגדר נס. כל החיים אני שומע שזה בעצם אותו דבר. אתה תמיד מצליח להפתיע אותי לטובה ערן. אגב, אני בכלל נולדתי בארץ, ככה שאני חצי ישראלי, חצי קווקזי וחצי דבחזיר.

נעלי שפיץ אין לי, לאבי יש, אבל הוא קנה אותן בארץ. כנראה שיש עוד קהל יעד בארץ.

דריש, מה הבעיה עם שוגי? אפילו סבא שלי; שכל שבת משחק קלפים בפארק ליד הבית; אוהב את החטיף הזה.

יבגני, אני לא אוהב את "שדה הפלאים". פעם הייתה תכנית שנקראה "מה? איפה? מתי?" עם כל מיני אנשים שישבו במעגל, וענו על חידות ששאל אותם איזה רוצח סדרתי דרך רמקול (כמו במסור).

091211191339_chto_466.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לפני כמה שנים כולם היו רוסים בעיניי, באותה מידה שכל הצברים היו מרוקאיים בעיניי הרוסים.

היום אני יודע להבדיל בין רוסים, מולדובניים, אוקראינים, קווקזים,צ'יצ'נים.

וזאת בזכות הרחבת מעגל החברים.

Gn'f'R

פורסם

וואי זה אחד המערכונים הטובים שלהם. הזכרת לי את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=DFIc5L1HEXg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ב.מ.וו X7, אפילו הגרמנים לא ראו כזו :)

פורסם
היום אני יודע להבדיל בין רוסים, מולדובניים, אוקראינים, קווקזים,צ'יצ'נים..

להבדיל בין רוסים "אירופאים" וקווקזים זה בערך כמו להבדיל בין אשכנזים ותימנים.

להבדיל בין רוסים, אוקראינים ומולדובנים, זה הקטע הקשה (לא כל רוסי/אוקראיני/מולדובני יודע לעשות את זה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שלא התנסחתי נכון.

"להבדיל", משמע לא להניח באופן אוטומטי שהוא רוסי, אם יש לי ספק מסוים אז אני

שואל אותו מהיכן הוא. (דווקא בקרב האוקראינים אחוז ההצלחה שלי די טוב מבחינת ניחוש ).

Gn'f'R

פורסם

דריש, מה הבעיה עם שוגי? אפילו סבא שלי; שכל שבת משחק קלפים בפארק ליד הבית; אוהב את החטיף הזה.

שוגי זה אחלה, גם שקדי מרק שאני מאד אוהב וקורנפלקס של תלמה, אבל אלו שלושה דברים ישראלים לגמרי. להחזיק שוגי בבית (או לפחות לפרסם תמונות של זה בפרהסיה) אומר שהתבוללת, שאתה אחד מ"הם" ושאתה כבר לא בז או מביט מלמעלה על הנקודה הקטנה הזאת בלבנט. :wink:

אין שום פסול בלאכול שוגי, אבל זה כמו להראות תמונה של סושי עם וואסאבי תו"כ טענה נמרצת שאתה רומני.

להבדיל בין רוסים, אוקראינים ומולדובנים, זה הקטע הקשה (לא כל רוסי/אוקראיני/מולדובני יודע לעשות את זה)

השאלה האמיתית היא מה עושה אדם שהגיע מסובייטסקי סויוז וכיום העיר שלו נחשבת לאוקראינה/מולדובה/רפובליקה אחרת כלשהי. משייך את עצמו ללאום החדש? מתחיל להסביר את כל הסיפור? אני כבר מעדיף שיקראו לי רוסי, זה חוסך זמן.

• תוכן חדש...