Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה האמיתית היא מה עושה אדם שהגיע מסובייטסקי סויוז וכיום העיר שלו נחשבת לאוקראינה/מולדובה/רפובליקה אחרת כלשהי. משייך את עצמו ללאום החדש? מתחיל להסביר את כל הסיפור? אני כבר מעדיף שיקראו לי רוסי, זה חוסך זמן.

אני חושב שכבר דיברנו על זה לפני כמה שנים והגענו להחלטה חד משמעית:

מי שהגיע עד 26 לדצמבר 1991 - רוסי ולא מעניין את אף אחד מאיפה הוא הגיע.

מי שהגיע אחרי התאריך הזה - לפי איזור המוצא.

פשוט, לא?

פורסם
אני חושב שכבר דיברנו על זה לפני כמה שנים והגענו להחלטה חד משמעית:

מי שהגיע עד 26 לדצמבר 1991 - רוסי ולא מעניין את אף אחד מאיפה הוא הגיע.

מי שהגיע אחרי התאריך הזה - לפי איזור המוצא.

פשוט, לא?

לא, כי אז באה השאלה שמחזירה לנק' ההתחלה:

"באיזו עיר נולדת/גרו ההורים?"

הייתי חייב לצרף את זה:

http://www.liveleak.com/view?i=591_1382527002

פורסם
אני חושב שכבר דיברנו על זה לפני כמה שנים והגענו להחלטה חד משמעית

צודק, שכחתי מזה. :oops:

אז באה השאלה שמחזירה לנק' ההתחלה:

"באיזו עיר נולדת/גרו ההורים?"

ב-23 שנותיי בארץ נתקלתי בשאלת ההמשך הזאת אולי ארבע פעמים סה"כ.

הישראלי הממוצע אינו בקיא כ"כ בגיאוגרפיה של מזרח אירופה.

פורסם

לא יודעת מה אתכם - בתעודת הזהות שלי כתוב שהגעתי מברית המועצות.

כששואלים מאיפה עליתי אני אומרת את שם העיר

חוץ מזה - כל עוד אתה ממשיך לקנות סיליודקה \ שפרוטי הביתה אתה עדיין משלנו.

פורסם
שוגי זה אחלה, גם שקדי מרק שאני מאד אוהב וקורנפלקס של תלמה, אבל אלו שלושה דברים ישראלים לגמרי. להחזיק שוגי בבית (או לפחות לפרסם תמונות של זה בפרהסיה) אומר שהתבוללת, שאתה אחד מ"הם" ושאתה כבר לא בז או מביט מלמעלה על הנקודה הקטנה הזאת בלבנט. :wink:

אין שום פסול בלאכול שוגי, אבל זה כמו להראות תמונה של סושי עם וואסאבי תו"כ טענה נמרצת שאתה רומני.

השאלה האמיתית היא מה עושה אדם שהגיע מסובייטסקי סויוז וכיום העיר שלו נחשבת לאוקראינה/מולדובה/רפובליקה אחרת כלשהי. משייך את עצמו ללאום החדש? מתחיל להסביר את כל הסיפור? אני כבר מעדיף שיקראו לי רוסי, זה חוסך זמן.

אתה צודק, בגלל זה כתבתי שאני גם חצי ישראל וגם חצי דבחזיר.

אני גם לא טורח להסביר יותר. אני גם לבן כמו פולני, ובכלל לא שעיר, ככה שלא רואים עליי שאני קווקזי. שיקראו לי פשוט רוסי, זה יותר פשוט.

הגברת משר הטבעות, אני לא זוכר מתי לא הייתה לי סליודקה בבית. והאמת שאני שונא אותה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

seld-pod-shuboi.jpg

כי ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר דיברנו על דברים אופייניים לקהילה, הנה סקירה יפה של ניבה מודרנית המוגשת בלשון עדינה ופואטית, עם כל ההומור הציני והטיפוסי שפשוט אי אפשר לתרגם לאף שפה אחרת. ראיתי את כל החצי שעה, זה הולך ומשתפר: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qUNILgBcqpY

כל עוד אתה ממשיך לקנות סיליודקה \ שפרוטי הביתה אתה עדיין משלנו.

סליודקה (= הרינג/מטיאס מלוח) זה כמו שוקולד השחר או הבמבה שלי, הדבר היחידי מישראל שאשכרה התגעגעתי אליו כשגרתי בחו"ל. איזה כיף זה שהיום אפשר פשוט לקנות אותו בחנות ולא צריך להביא סטוקים מהנסיעות לאנדורה או צרפת.

פורסם

זה לא מעיל, זה המעיל :wink: האמת חולה על זה, ברמות קשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בואינה מאיפה הבאת את השובה הזה? בטוח מאלבום בייתי.. האמת לא מתחבר לגיבוב הזה של כרוב, דג, מלפפון ועוד שטויות שנמצאו בבית.. אבל חולה על אליבייה..רצוי עם נקניק איכותי בפנים... עריכה : הייתי חייב להוסיף לכם את זה.. https://m.9gag.com/connect/auto-login?next=http%3A%2F%2Fm.9gag.com%2Fgag%2FadN5oPD%3Fref%3Dfb.s%26

• תוכן חדש...