Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיי, כמה שאני אוהב רוסיות.

אגב, הראשונה הרבה יותר בטעם שלי.

אבל הסרטון השני מצחיק יותר. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום בתפריט, מרק עם בצקיות כאלו שיש להם שם של פולני. קלוצקי או משהו. אני אפילו לא יודע לבטא את זה (супы с клецками).

10_30_48_739_%D1%81%D1%83%D0%BF_%D1%81_%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8.jpg

רק שאצלנו אוהבים את זה עם מרק עוף צח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא אני מכיר את זה בתור soup s krikadelkami

יחסית לקווקאזי נראה שהדיאטה שלך דווקא מאוד רוסית. איפה החינקלי? איפה הצ'יבורקי?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פריקדלקי זה מבשר לא? אלו עשויים מביצים ומעט קמח. אדאג לצלם לך דושפרה (אצלנו זה נקרא KURZE) כשיהיה. אני באופן כללי לא אוכל יותר מדי לחם/בצק. הפחמימות שלי זה בעיקר ירקות וקטניות. אני קווקזי בלאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נקמיצ'י, בהודעה הראשונה בתמונה השלישית. בגלל האיכות לא שמת לב שזו AUDI A4 2009 של קבוצת DTM.

שפצלה זה מה שהשוויצרים מגישים כמו פסטה? פתיתים מבצק כזה? זה אחד הלהיטים.

• תוכן חדש...