Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא פשוטה, האם יכול לקרות מצב שהקלאץ' שחוק אך לא באשמתי?

האם עקב עומס הוא נשחק יתר על כפי שתוכנן?

הקלאץ משלב גבוה יותר ? או שרק מחליק ?

במקרה הראשון מדובר בסבירות גבוהה בשחיקה , אם הוא רק מחליק במהלך נסיעה ייתכן שמדובר בבעיה אחרת דוגמת פריצה של מחזיר שמן או בעיה בפלטה ולא בדיסקה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, נקודת השילוב נשארה כשהיתה.

עדיין, רואים החלקה אצל המון רכבי 2.0tsi עם תיבה ידנית, חלק החליפו לקלאץ' מחוזק ולא חווים החלקה אז לא מאמין שזה קשור לשמן (או שפשוט הקלאץ' המקורי לא אטום מספיק? ).

Got To love It

פורסם

הקלאץ׳ לא אמור להיות אטום , יש מחזיר שמן בין הגיר לקלאץ׳ , מספיקות כמה טיפות של שמן לגרום להחלקה , גם התיאור שלך שהתופעה בולטת יותר במזג אוויר קר מתאימה להשערה של החלקה בשל שמן ,כשחם יותר נזילונת יכולה להתנדף.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

שקר יותר הרכב חזק יותר משמע הקלאץ' צריך להעביר מומנט גבוה יותר.

לא חושב שמדובר על שמן, כיצד ניתן לבדוק את זה? רק בפירוק?

Got To love It

פורסם
שקר יותר הרכב חזק יותר משמע הקלאץ' צריך להעביר מומנט גבוה יותר.

לא חושב שמדובר על שמן, כיצד ניתן לבדוק את זה? רק בפירוק?

פריצה של מחזיר שמן ניתן לראות בפרוק למעשה זה הממצא היחיד שלגביו לא תיהיה מחלוקת וברור שמדובר על כשל טכני שלא קשור לאופן נהיגה או התנהגות כלשהיא של הנהג. כל ממצא אחר כמו שחיקה/שבירה של דיסקה , בעיה בפלטה , מיסב לחץ משאבות וכו... אפשר לפרש לכל כיוון שרוצים.

פורסם
כל ממצא אחר כמו שחיקה/שבירה של דיסקה , בעיה בפלטה , מיסב לחץ משאבות וכו... אפשר לפרש לכל כיוון שרוצים.

כרגע אינני מסכים לאמירה הזו.

אתה מוכן לנמק עם דוגמאות איך יוכלו לגלגל בעיה במשאבות או במיסב הלחץ אל הנהג?

פורסם

דיברתי עם מישהו שמטפל ברכבים של הקונצרן ובדגמים חזקים בפרט.

נאמר לי מפיו שהוציאו קלאץ' משודרג שאמור לעמוד ביותר עומס (טוען שגם התחושה בדוושה קשה יותר).

הוסיף שאפשר לפרק את הקלאץ' ולשלוח לבדיקת עומס לראות תחת איזה עומס הוא מחליק (בלי קשר לזה שהוא שחוק או לא).

נראה לאיזה כיוון ממשיכים מכאן.

Got To love It

פורסם
כרגע אינני מסכים לאמירה הזו.

אתה מוכן לנמק עם דוגמאות איך יוכלו לגלגל בעיה במשאבות או במיסב הלחץ אל הנהג?

מייסב לחץ זה הכי פשוט כי בהרבה מקרים בהם מסב לחץ לא תקין זה כתוצאה מזה שהנהג משאיר את הרגל על דוושת המצמד.

בעיה במשאבות דורשת קצת יותר יצירתיות אבל אין בעיה לספר סיפור שנמצא לכלוך במשאבה וזה יכול להיות רק כשהנהג בדק שמן וחדר חול ו/או לכלוך.

פורסם

שלחתי מייל לייצרן לפני כשלושה ימים אל לא קיבלתי תשובה חזרה.

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב את המייל של שירות הלקוחות (בגרמניה) על מנת שאוכל לאמת שזה המייל הנכון.

תודה.

Got To love It

פורסם

לדעתי כדי לקדם את הנושא (שהוא גם בטיחותי) תסכים כרגע להצעת היבואן. אם באמת יראו שהקלאץ' נשחק - אז תיכנס לויכוח על למה וכמה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל הרכב לא רכב יום יומי ויש לי עוד רכב אז כרגע הגולף לא בתזוזה.

אני לא אסכים להצעת היבואן, אם הוא היה מאמין שמדובר בבלאי טבעי הוא היה מציע לפרק את המצמד ולשלוח לבדיקה ורק לאחר שתגיע תשובה קונקרטית הוא יגיד אם יש צורך לשלם או לא.

Got To love It

פורסם

אתה משבית רכב בגלל מצמד?

כמה יורד לך במחירון כל חודש? אני בטוח שיותר מעלות ההחלפה של המצמד.

תחליף את המצמד במוסך הרשת, צלם את תהליך הפירוק, קח את המצמד לבדיקה, או לחילופין הזמן מהנדס רכב שיתן חוות דעת אם מדובר בבלאי טבעי או לא ותתבע בהתאם.

מה הסיפור?

פורסם

נכון, חוץ מדבר אחד - אני הייתי הולך למוסך עצמאי כדי לעשות את העבודה, וכמובן - גם מצלם הכל וגם דואג שיהיה שמאי רכב נוכח ומתעד.

או, לחילופין - תחליף למצמד מחוזק על חשבונך ותמשיך הלאה בחיים.

אלו שתי הגישות המנוגדות; לדעתי, אין מה להיות "פושר". או כך או כך.

דני

פורסם
אתה משבית רכב בגלל מצמד?

כמה יורד לך במחירון כל חודש? אני בטוח שיותר מעלות ההחלפה של המצמד.

תחליף את המצמד במוסך הרשת, צלם את תהליך הפירוק, קח את המצמד לבדיקה, או לחילופין הזמן מהנדס רכב שיתן חוות דעת אם מדובר בבלאי טבעי או לא ותתבע בהתאם.

מה הסיפור?

הרכב לא "מושבת", פשוט לא עושה איתו נסיעות שאפשר לעשות עם הרכב השני.

Got To love It

• תוכן חדש...