Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכבר אלחוטי

mlur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יום שישי קניתי לעצמי בפעם הראשונה מחשב נייד .

אחרי איזה שעתיים הבנתי שאני ל כל כך מסתדר אם משטח מגע (עכבר) .

אני מחפש המלצה על עכבר אלחוטי בלוטוס . (אם למחשב כבר מותקן בלוטוס מה לא נשתמש בו )

תקציב עד 250 ש"ח .

המלצות יתקבלו בכיף גם אם מישהו חושב שאני עושה טעות שאני לוקח עכבר בלוטוס ויסביר למה זה טעות אז אני יקח עכבר רדיו .

פורסם

אישית אני משתמש בעכברי $M, לאחד הבנים שלי יש דווקא לוג'יטק. ממליץ לך לרכוש ערכה הכוללת ערבר ומקלדת, כאשר את העכבר תקח בתיק עם המחשב, המקלדת תשרת אותך בבית (יותר נוח לעובד עם מקלדת נפרדת בהשלואה למקלדת המובנה, ויתרון נוסף - שליטה מרחוק כאשר אתה משתמש במחשב לצפיה על מסך הטלויזיה). בתקציבך תוכל לרכוש ערכה בסיסית אך איכותית של אחד משני היצרנים המובילים, כאשר היתרון בערכה כזו הוא השימוש בדונגל אחד לעכבר ולמקלדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כיום דונגלים קטנים מאוד שלא יפריעו להתנהלות היומיומית.

חיבור ישירות לbt של המחשב, חוץ מזה שמייקר את העלות, בדרכ גם גוזל יותר סוללה.

2_0F6EA954.png

.We apologise for the inconvenience

פורסם

טעות נפוצה.

מודול ה BT במחשב נייד דורש אותו דבר או פחות מדונגל USB רדיו 2.4 חיצוני.

בנוגע להמלצה- אני לא כזה יכול לתת, מחפש עכבר בעצמי כרגע אחרי שה intellimouse explorer bluetooth האגדי שלי שבק חיים אחרי 7 שנות שימוש.

פורסם

בהכללה גסה אני מעדיף את העכברים של ms על פני לוג'יטק.

הדונגל זעיר ולא מפריע, לא צריך לנתק אותו מהמחשב בהכנסה לתיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאוד ממליץ על הlogitech anywhere MX. עמיד בצורה יוצאת דופן ועובד על כל משטח כולל זכוכית. מעבר לזה, כמה USBים פנויים אתה כבר צריך? דיסק און קי וכבל טעינה? מחשבים מגיעים עם מינ' 3 שקעי USB היום, ככה שאני חושה שהסלידה מיותרת. וכמו שנאמר, הדונגל לא מפריע. שלי לא יצא מהשקע היואסבי כבר שנה בערך :)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...