Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לפני כ חודשיים לא הצלחתי להגיע לקורס שקבעתי וכך גם בזבזתי את התשלום עליו , זה לא נורא בשבילי הבעיה היא שיש עומס מטורף והתאריך שנתנו לי לקורס בתאריכים 14/15/16 לאוקטובר,תוקף הרשיון פג ב 15 לחודש.

אני עובד כ טכנאי ואני והרשיון משמש אותי לפרנסה,האם קיימת אפשרות לקבל רשיון זמני עם תוקף ארוך יותר ואיך עושים את זה?

אגב הקורס הוא רענון רגיל אחרי כל 6 שנים אין לי שום עבירת תנועה מאז שהוצאתי רשיון...

תודה רבה מראש

פורסם

לעניות דעתי, אין צורך להאריך תוקף רשיון זמני.

החשיבות היא לעשות את הקורס, כדי שבמשרד הרישוי ירשם שעשית / עברת - וזהו.

אחרת - הם לא יחדשו לך את רשיון הנהיגה הבא או אפילו יפסלו לך את רשיון הנהיגה הנוכחי (אך זה לא נעשה מעכשיו לעכשיו - לוקחים בחשבון שיש עיכובים בעדכון המחשב).

פורסם
לעניות דעתי, אין צורך להאריך תוקף רשיון זמני.

החשיבות היא לעשות את הקורס, כדי שבמשרד הרישוי ירשם שעשית / עברת - וזהו.

אחרת - הם לא יחדשו לך את רשיון הנהיגה הבא או אפילו יפסלו לך את רשיון הנהיגה הנוכחי (אך זה לא נעשה מעכשיו לעכשיו - לוקחים בחשבון שיש עיכובים בעדכון המחשב).

כמובן שאני אעשה אותו,אין לי רשיון זמני כרגע ביד אלא רשיון קבוע מפלסטיק,התוקף שלו נגמר ב 15 לאוקטובר בזמן שהקורס יתקיים בתאריכים 14/15/16 וכמובן שלא קיבלתי שום הודעת חידוש רשיון כי עדיין לא עשיתי את הקורס.

פורסם
קיימת אפשרות כזאת אבל רק עם תלך למשרד הרישוי ותסביר להם את הצורך ותראה להם שקבעת תאריך לקורס רענון וששילמת להם..

מניסיון..

אני מאוד מקווה שזה יעזור,נניח וזה לא ילך הבנתי שלתקופה מוסיימת משהו עד חצי שנה מאז שהרשיון פג העונש הוא דוח של 100 שקל,אם לא יימצא פתרון אצטרך לעשות את זה :\.

פורסם

אם כך - לא הבנתי נכון את הדברים.

אם לא קיבלת חידוש רשיון (רשיון נייר), אז תפנה למשרד הרישוי ותסביר להם את העניין.

הם אמורים לתת לך רשיון זמני לתקופה של מספר חודשים. בפרק זמן זה, תצטרך לעשות את הקורס כדי שיחדשו לך את רשיון הנהיגה.

אחרת - אם תנהג ללא רשיון נהיגה תקף, במקרה של תאונה - חברת הביטוח עלולה להתנער ממך (מוצדק או לא - הם רק מחפשים סיבות מדוע לא לתת כיסוי לביטוח - ואתה זה שיצטרך אח"כ לרוץ אחריהם לבתי משפט).

כמו כן - יתכן שמשרד הרישוי יחליטו כי אי מעבר הקורס הוא סיבה לשלילה מנהלתית של רשיון הנהיגה - לכן כדאי לפנות אליהם ולהסדיר את כל העניין לפני שיהיו סיבוכים לא רצויים.

פורסם

ערב טוב

אני גם נמצא כרגע לפני קורס, לפני כמה ימים פג תוקף רישיון הנהיגה שלי, קבעתי תור לקורס לפני חודש,

הגיע אלי מסמך מהקורס שמתעד את התאריכים, ביום שני 23.9 ניגשתי למשרד הרישוי לקבל חידוש רישיון

אבל משרד הרישוי לא עובד עד יום ראשון 29.9, רציתי לדעת מה הקנס אם אני נתפס נוהג עם רישיון נהיגה

שלא בתוקף, והאם מקבלים נקודות בעבירה הזאת? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות לשאלה)

תודה מראש רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

• תוכן חדש...