Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד ימי ההעשרה והכשרה וטיול שנתי, מעולם לא הצטרפתי לערבי גיבוש

כאלה ואחרים.

בהתחלה חמקתי בתירוצים אך כשפנו אלי לבסוף

בשאלות חותכות הנחתי את האמת הלא נעימה על השולחן.

לא מסיבות של שכר, פשוט אופי.

Gn'f'R

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שרשמת נראה שגם המעביד מנסה להיות 'בסדר' איתכם.

באותו יום שיצאתם ב 12:00 החתימו לכם כרטיס ידני ב 15:30 - כלומר המעביד מודע לזה שיש פגיעה בשכר.

גיבוש במקומות עבודה הוא חשוב. אני לא בטוח שהייתי מארגן באותה אינטנסיביות אבל ממליץ לך להשתתף ולא לעשות פפרצוף חמוץ או להמריד נגד.

תחשוב שלמעביד שלך חשוב הגיבוש החברתי והוא מוציא על זה כסף. אולי תציע להשתתף בוועדה המארגנת, כך תחשף לעוד אספקטים של הגיבוש, תבין כמה זה עולה ותמשוך לכיוון פעילויות שאתה והחברים שלך תוכלו ליהנות בהם.

בתחילת דרכי בבנק הייתי מאוד 'אנטי' לפעילויות האלה, עבר זמן, ראיתי שאני גם נהנה לפעמים, ראיתי את החשיבות, ואני הרבה יותר סלחני. גם לי לא שילמו 'שעות' על הגיבוש.

מאוד 'טרנדי' למעסיקים היום להבין שהאווירה בין צוות העובדים חשובה מאוד להצלחה בעסקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא כן מכריח אותנו

הוא הוציא מזכר ורשום שם שחייבים לבוא והוא החתים אותנו על זה.

מתוך 18 איש,ל5 יש "חתונה" באותו היום והשעה.

ואני כמו לקומוטיב, מגובש,אוהב את כולם, למעט אחד, ולא אוהב את הדברים האלה.

ואם כן, אז איזה ארוחת ערב עם כולם, לא משחקים היתוליים עד 23:30!!!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

צודק, לא בראש שלי לשחק באולינג או לכייף באיזה מלון בליווי צידנית וודקה רדבול.

את הגיבושים אני עושה בעבודה, נכנס למחלקה ומביט בפרצופים הממורמרים של האנשים

ואז משומקום אני פוצח בשירה קולחת וכולם מצטרפים אלי בקולות שניים.

בלי צחוק,

לפעמים גם ריקוד קטן עוזר(גם לי ).

Gn'f'R

פורסם

וואי

נראה לי מצאתי את התאום שלי!

אני בדיוק כמוך!

מרים תמורל, גורם להם להנות בעבודה, קצת צחוקים,

לא בית זונות, עבודה עם צחוקים. עד גבול הטעם הטוב.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
וואי

נראה לי מצאתי את התאום שלי!

אני בדיוק כמוך!

ת'זהר, למה איך רז רואה זה, הוא ישר מגבב אותך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני קצת פחות משנה התחלתי לעבוד בחברת היי-טק כלשהי, נדמה לי שזה היה אחרי שבועיים מהרגע שהתחלתי היה ערב סוף שנה, בחודש שלאחר מכן היה יום גיבוש של הקבוצה (אבל בשעות היום), ובחודש שלאחר מכן היה יום עיון של המחלקה (במהלך שעות היום) ואחריו ערב גיבוש.

כל זה בתקופה של חודשיים בערך, אשתי כבר צחקה עליי ובתחילת החודש שלאחר מכן שאלה איזה אירוע יש לי הפעם בעבודה, אבל אחרי זה העניין נרגע למשהו כמו 4-5 חודשים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומות עבודה יחסית גדולים, יותר מדי ימי כיף לעובדים זה יכול להיות סימן לזה שהמחלקה ביקשה יותר מדי כסף להוצאות האלה ולא הצליחו לסיים אותו. אם ההנהלה תראה שלא בזבזו את כל הכסף באותה שנה, המחלקה תקבל פחות כסף לדברים האלה בשנה הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אישית. בעבודה הקודמת. לא היו משקיעים. ובעל הבית היה קמצן בצורה מגעילה.

וזה השפיע קשה על העבודה על איכות העבודה ועל הרצון של העובדים לתת תוצאה.

כאשר העובדים ניסו לארגן ערב. רצינו לעשות על האש במתחם של העבודה. בעל הבית עשה פרצופים (היה נסיון חצי שנה לארגן)

בסוף ויתרנו. ופשוט העובדים לאט לאט התחלפו. חוץ מהמזכירה (והיא לא עוזבת כי היא מבוגרת והיא לא מצאה עבודה אחרת). כולם התחלפו בתוך שנתיים. כ17 עובדים קבועים. ויותר מ30 עובדי קבלן חיצונים התחלפו כי לא רצו לעבוד שם עם בוס קמצן. והם לא מוכנים לעבוד עם החברה הזו בשום מצב.

אישית במידה וזה ארוע מגבש. שהוא ממומן על ידי בעל הבית. אני יעשה מאמץ להגיע. גם על חשבון זמן פרטי.

במידה וזה ארוע כמו קורס / לימודים / יום עיון. אני יגיע. אבל זה יהיה על חשבון המעביד. לא על הזמן הפרטי שלי.

במידה וכמו שכתבו. יוצא מצב של 3 פעמים בחודשיים. לראות את הנסיבות. פרישה של משהוא / זכיה / לפני עומס ואחרי עומס.

ובהתאם לזה לראות עם מגיע או לא. או מגיע לחלק.

אבל וזה אבל גדול. בעל הבית חייב להודיע מספיק זמן מראש. שבוע / שבועיים לפחות לפני המועד. אחרת אין לו סיבה לבוא בטענות שלאנשים אין אופציה לא להגיע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אדון סאונדמן, אני שמח שהגבת כי אתה היית אצלינו בחנות קרוב ל3 שעות כל פעם ולא הכרתי אותך בתור בחור מהפורום אלה סתם לקוח וראית איזה טיפול קיבלת וכמה אנחנו מגובשים.

סך הכל בעל הבית שלנו קצת משוגע {אני מספר עובד 225 והתחלתי לעבוד ב30.11.2011, ליפני שבוע התחיל לעבוד אצלינו עובד מספר 245 כאשר כל החנות היא 18 איש כולל נהגים,בק אופיס, מזכירות.} כך שאתה מבין שהוא אוהב להחליף עובדים כמו גרביים, ממש לא מקום בטוח שם.

אבל עם זאת, קיבלת שירות והיית מבסוט מאיתנו, וגם אנחנו ממך כי סך הכל החנות עובדת, ועובדת טוב.

גורמים ללקוח להיות רצוי. לא קורעים במחירים {בניגוד לחנויות אחרות שם היחס מזלזל עד משפיל}.

ואנחנו מאוד מגובשים בינינו. אז מה כל שעה לשגע אותנו להישאר אחרי הזמן.

יש לי 2 ילדים שהולכים לישון ב19:00

מספיק אני מגיע ב18:15, מה כבר נישאר לי להיות איתם?

גם זה יבוזבז לי על ערבי חברה וגיבוש?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כשהייתי שכיר הבנתי שיש 2 סוגים -

95% מעסיקים קמצנים. זה דבר נוראי ופגשתי כמה כאלו,

(לא קנה נייר טואלט עד שהוא בעצמו נתקע בלי נייר)

פגשתי גם מעסיק נדיב (5%) יחסית,

(אחלה מסיבות פורים על הגג של BSR2)

בתור עובד נתתי 200%.

לא חיפשתי טובות של אף אחד.

מעבר לזה - עזוב אותי לנפשי.

לא יודע מה החוק אומר, אבל אני באלגנטיות מחשידה

נמענתי מכל אירוע אפשרי שיש כולל אירועים של הבוסים עצמם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

דבר ראשון יש תפקידים שמתחלפים בהם יותר מהר מאחרים (כמו נהגים / עובדי מחסן / סבלים / אנשי מכירות ועוד)

ויש תפקידים שפחות כמו (פקידות / מזכירות )

וזה שיש לכם מספר 245. זה לא מחייב. כי יכול להיות שבהתחלה התחלפו הרבה יותר עובדים.

ועובדה שמאז שהתחלה לפני כמעט שנתיים התחלפו / התווספו רק 20 עובדים זה לא הרבה בכלל.

ולגבי המקום ספציפית שלכם.

זה שהייתי שם כל פעם 3 שעות. זה לא סימן טוב. זה גרוע מעוד.

נכון הצוות אחלה. וכולם חמודים אדיבים ועוזרים. אבל השרות איטי. הסיבה שחזרתי זה המחיר ואחריו היחס.

אני בחנויות דומות בדרך כלל שעה עד שעה וחצי. ויוצא לפעמים עם יותר מכפול סחורה.

ולגבי הערבי צוות. תנסה לבדוק למה יש כל כך הרבה. ?

אולי הוא (הבוס) מנסה להתחבב על אחת העובדות. וזו הדרך שלו.?

או שהוא באמת מנסה לשפר את המצב בעבודה. (להזכירך הבחור הנחמד שפוטר והיה עוזר כשאני הייתי מגיע.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ולגבי המקום ספציפית שלכם.

זה שהייתי שם כל פעם 3 שעות. זה לא סימן טוב. זה גרוע מעוד.

נכון הצוות אחלה. וכולם חמודים אדיבים ועוזרים. אבל השרות איטי. הסיבה שחזרתי זה המחיר ואחריו היחס.

אני בחנויות דומות בדרך כלל שעה עד שעה וחצי. ויוצא לפעמים עם יותר מכפול סחורה.

שמע זה רק התוכנה המזורגגת הזאת שלוקח לחדשים ללמוד אותה לפחות שנה.

הפריוריטי הזאת שאם נרשום בברקוד J במקום j היא לא תיתן לך את המוצר הנכון,תוסיף על זה בדיקת ERN מסריחה שתוקעת את כל העסק וכמובן הלקוח ששואל המנון שאלות ולא קונה כלום בסוף,אבל אי אפשר לחפף אותו כי צריך להיות שירותי ונחמד. והינה מתכון לכך שאנשים ממתינים המון זמן.

מנסים לשפר, אבל בזמן שנתי פוטר, הוחלפו בדלפק 3 אנשים חדשים ויקח זמן ללמד אותם, אם כי אני מנסה ככול יכולתי לעזור ולנגן על הדלפק תוך כדי שאני עברתי בכלל למחסן. {אני ביקשתי.קרסתי בדלפק ולא קיבלתי שום בונוס על כך שעבדתי יותר מאחרים,לא בפחות שעות ולא בתוספת למשכורת}

BMW E36 M40 year of 1992

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איף

יש החודש 3 אירועים!

11.6.2014 ארוחת ערב במסעדה - הכרות עם מוצר חדש 18:30 עד 21:30~

18.6.2014 אירוע השקת מוצר חדש של בוש בנתניה! מתחיל רק ב19:30, מתי יגמר?

19.6.0214 ערב גיבוש מ18:00 עד לא ידע

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שני האירועים הראשונים הם עבודה לכל דבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...