Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כלכך מכיר מכוני טסטים בחיפה. אשמח לקבל המלצה על אחד אמין וישר, עד כמה שניתן כמובן. הרי בכל זאת מדובר בישראל.

תודה!

פורסם

אני בד"כ מבצע את הטסט ב"טסטקאר" בנשר - בין הכניסה למתחם גרינברג לבין צומת אלוני. ניתן לזיהוי לפי מכונית (נדמה לי איזה ג'אסטי עתיקה) שתלויה מעל החומה. עד כה לא עשו לי בעיות - וכל פסילה היתה מוצדקת (פעם נורות שרופות, פעם גרמושקה קרועה).

אבא שלי עושה טסט ב"בחן" מול משרד הרישוי במפרץ, מדווח על יחס מצויין מצד הבוחנים, ויש למכון זה יתרון - פתיחה מוקדמת מאד (דומני 5:45 בבוקר), כך שאתה יכול להשלים את הטסט לפני יציאה לעבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני בד"כ מבצע את הטסט ב"טסטקאר" בנשר - בין הכניסה למתחם גרינברג לבין צומת אלוני. ניתן לזיהוי לפי מכונית (נדמה לי איזה ג'אסטי עתיקה) שתלויה מעל החומה. עד כה לא עשו לי בעיות - וכל פסילה היתה מוצדקת (פעם נורות שרופות, פעם גרמושקה קרועה).

פלוס אחד, זה המכון הקבוע שלי, כבר 3 מכוניות שונות. מעולם לא פסלו אותי או חיפשו אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד 1 לטסטקאר בנשר.

מסתכלים על מה שחשוב ולא מבלבלים את המח על שטויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ממליץ להיכנס לטסט-קאר בנשר.

פעם אחת החליפו לי לוחית רישוי תקינה בטענה שהיא דהוייה, ופעם שניה טענו שצריך כיוון לגלגלים, סובבו משהו בבור, הרסו לי את הכיוון פרונט, לקחו על זה עוד 70 ש"ח, ואח"כ הצטרכתי לתקן את זה במוסך פרונט בחיפה תמורת 250 ש"ח.

* המקרים היו עם הרכב הקודם, יכול להיות שהם השתפרו מאז. אני באופן אישי לא אכנס לשם לעולם.

פורסם
אני הייתי עושה ב-מ.מ.מ. נמצא באותו אזור של בחן, הם די זריזים ויעילים שם.

הטסט הכי מוזר שהיה לי אי פעם היה שם, בערב יום כיפור לפני הרבה שנים. נכנסתי כנראה 10 דקות לפני הסגירה - בדקו בלמים ופנסי חזית והוציאו אותי עם חותמת ומדבקה. אבל זה היה לפני ימי המיחשוב בכל עמדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הטסט הכי מוזר שהיה לי אי פעם היה שם, בערב יום כיפור לפני הרבה שנים. נכנסתי כנראה 10 דקות לפני הסגירה - בדקו בלמים ופנסי חזית והוציאו אותי עם חותמת ומדבקה. אבל זה היה לפני ימי המיחשוב בכל עמדה.

אז אתה מבסוט מהמקום :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אולג וסטיו, אני מופתע האמת.

הייתי שם עם 3 רכבים שלי, רכב של אבי, רכב של העבודה ולא זוכר כבר מה עוד- ותמיד הכל היה מקצועי, אמין ויעיל. לא בילבלו בשכל, לא "מצאו" בעיות, הכל דפק כמו שוויצרי.

פורסם
אולג וסטיו, אני מופתע האמת.

הייתי שם עם 3 רכבים שלי, רכב של אבי, רכב של העבודה ולא זוכר כבר מה עוד- ותמיד הכל היה מקצועי, אמין ויעיל. לא בילבלו בשכל, לא "מצאו" בעיות, הכל דפק כמו שוויצרי.

כמו שכתבתי כבר בשרשור אחר, בזמן הטסט אחד הבוחנים התיישב איתי באוטו ואמר שמצא אתלי ליקויים, ושאני אביא לו כסף ויעבירו אותי.

פורסם

מינוס גדול לטסטקאר בנשר, יחס מגעיל, מחפשים אותך על כל דבר קטן, הייתי שם שנים עם 3 רכבים שונים (וחדישים יחסית) ומחפשים רק להפיל אותך! מכון מממ בצ'ק פוסט - יותר אדיבים ומקצועיים! מומלץ +1

פורסם
כמו שכתבתי כבר בשרשור אחר, בזמן הטסט אחד הבוחנים התיישב איתי באוטו ואמר שמצא אצלי ליקויים, ושאני אביא לו כסף ויעבירו אותי.

:shock:

• תוכן חדש...