Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4426161,00.html

קצת הזוי שהעלות השנתית הממוצעת של דלק גדולה ממשכורת ממוצעת של חודש. כמעט 10% מההכנסה משפחתית ממוצעת הולכת על דלק.

אני משער שלמשפחות ממש עניות בכלל אין רכב לכן המספרים למעלה קצת משקרים אבל זה עדיין נתון קשה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

צריך להוסיף הוצאות שוות כסף כגון הזמן היקר שמבזבזים בכבישים, נזקים לבריאות עקב זיהום אוויר, נזקי רעש ועוד. הכל בגלל שאין תחבורה ציבורית יעילה כמו במדינה מערבית מתוקנת.

פורסם

ציין שם מישהו בתגובות גם את הנושא של ירידת ערך,זה נכון והזוי (אבל אני לא יודע אם יש משהו לעשות בנושא) אבל עדיין אני חושב שזה מטורף שרכב שעלה 84 אלף ש"ח בערך אחרי פחות משלוש שנים ואולי אפילו משנתיים וחצי עולה 50 אלף ואולי אפילו קצת פחות (שוב,לא מבין בזה).

בתור צעיר,נהג חדש שהתחיל לקחת את הרכב של ההורים לפני בערך חודשיים,עכשיו כשאני נוהג בעצמי אני רואה כמה דלק זה דבר יקר וכמה ההוצאות עליו גבוהות.

חשבתי שאני אוכל לתדלק בכל יציאה שלי-וטעיתי.

פורסם
ציין שם מישהו בתגובות גם את הנושא של ירידת ערך,זה נכון והזוי (אבל אני לא יודע אם יש משהו לעשות בנושא) אבל עדיין אני חושב שזה מטורף שרכב שעלה 84 אלף ש"ח בערך אחרי פחות משלוש שנים ואולי אפילו משנתיים וחצי עולה 50 אלף ואולי אפילו קצת פחות (שוב,לא מבין בזה).

בתור צעיר,נהג חדש שהתחיל לקחת את הרכב של ההורים לפני בערך חודשיים,עכשיו כשאני נוהג בעצמי אני רואה כמה דלק זה דבר יקר וכמה ההוצאות עליו גבוהות.

לא עשיתי סקר מקיף בנושא, אבל ככל הידוע לי ירידת הערך בישראל היא נמוכה מאוד ביחס ליתר העולם. בבריטניה מכונית שלאחר 3 שנים שומרת על 50% מערכה, נחשבת לשומרת ערך טובה.

הסיבה לכך היא כמובן מחירי הרכב המטורפים כאן. זה מרחיק מאוד רכבים חדשים מהציבור ובכך מעלה את מחיר המשומשים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה כי הוריך מחזיקים ברכב שאם היה לך כזה משלך (מאזדה 3, לא? ) היית קורס בגילך תחת העול הכלכלי שבלהחזיקו.

בגילך נסעתי על יונדאי אלנטרה של ההורים. מפאת המצב הכלכלי נדרשתי למלא דלק לעצמי (יותר נכון דרשתי זאת מעצמי) עמדתי במשימה בהצלחה אבל זה דרש ממני צמצום של הוצאות על יציאות. מיותר.

לעומת זאת, בפיאט פונטו שקלה יותר לאחזקה גם מבחינת דלק מצאתי את עצמי נשאר עם סכומים נוחים והגיוניים גם עם משכורות נמוכות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
זה כי הוריך מחזיקים ברכב שאם היה לך כזה משלך (מאזדה 3, לא? ) היית קורס בגילך תחת העול הכלכלי שבלהחזיקו.

בגילך נסעתי על יונדאי אלנטרה של ההורים. מפאת המצב הכלכלי נדרשתי למלא דלק לעצמי (יותר נכון דרשתי זאת מעצמי) עמדתי במשימה בהצלחה אבל זה דרש ממני צמצום של הוצאות על יציאות. מיותר.

לעומת זאת, בפיאט פונטו שקלה יותר לאחזקה גם מבחינת דלק מצאתי את עצמי נשאר עם סכומים נוחים והגיוניים גם עם משכורות נמוכות

לא כל כך הבנתי מה אתה בעצם מנסה להגיד פה :wink:

אני לא בטוח אם לי היה משתלם פה להחזיק רכב לעצמי.

הבעיה עם המאזדה מבחינת נהג חדש מעבר לדלק זה גם הביטוח (שהוא יקר בפני עצמו מעבר לרכבים אחרים משום מה..)

אגב,איך ניחשת שמדובר במאזדה 3 באמת?:?:

בכל אופן,המינימום שאני יכול לעשות זה למלא דלק פה ושם למרות שפעם שמתי רק חמישים ש"ח על דלק (שזה כלום) ואיכשהו אבא שלי הבחין בזה (אפילו אני ראיתי בקושי את המחוג זז) כמובן שהוא שאל למה תדלקתי ואמר שאין צורך..

לרוב אני נוסע בתוך העיר או למרכז שמרוחק ממנה כ10 דקות נסיעה מה שלא צורך כמעט דלק,אם אני אצא מחוץ לעיר-כמובן שאני אמלא.

פורסם

כשהייתי בצבא הייתה לי מאזדה 323, בכל יציאה כל מי שנסע איתי היה זורק כמה שקלים לדלק (לפחות 20 ש"ח) ולא זכור לי שהיה כזה נורא.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
כשהייתי בצבא הייתה לי מאזדה 323, בכל יציאה כל מי שנסע איתי היה זורק כמה שקלים לדלק (לפחות 20 ש"ח) ולא זכור לי שהיה כזה נורא.

אם זה ככה זה אפשרי,אבל כשרוב הנסיעות הן בתוך העיר (גם עם חברים) ומדי פעם יש נסיעה של 10 דקות מחוץ לעיר...

בדרך כלל לא לוקחים כסף,אני דיי בטוח שהדלק לשם עולה פחות מ20 ש"ח.

אם אנחנו נוסעים למשל לתל אביב או ירושלים,אז כן,בודקים מה עלות הדלק ומתחלקים.

האמת שגם רוב החברים שלי מתעקשים לנסוע עם הרכבים של ההורים שלהם ולחלקם יש דלקן אז אני לא מתלונן

(חוץ מהקטע שאני אוהב לנהוג ואז יוצא שלפעמים אני לא נוהג ;) ) אבל בסדר.

כמובן שאם יש מצב שאני לוקח את האוטו בלי דלק למשל (לא במצב של נורה דולקת אבל עדיין) אז אם יתאפשר לי אני גם אמלא דלק.

*סתם לידע כללי,מסיבות כאלה ואחרות אני בלי כ.אשראי עדיין ויש לי אפשרות רק למשוך כסף עם הכרטיס ולא לגהץ,אז אם אני רוצה לתדלק אחרי 11 בלילה-אני צריך לצאת מחוץ לעיר רק בשביל תחנת דלק שיש בה אפשרות לשלם במזומן..

• תוכן חדש...