Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

208 FE.

האם סוף סוף מישהו יעבור את טויוטה בתחום ההיברידיות? משקל של 775 ק"ג בלבד!

השאלה רק באיזה צורה הרכב יגיע לייצור סידרתי, מאוד אופתע אם המספרים האלה ישארו כמו שהם.

Peugeot-208-Hybrid-2-625x371.jpg

פורסם

די כבר עם ההונאה הזו שנקראת רכבי קונספט. כל עוד זה לא נוסע על הכביש - זה לא שווה כלום. גם אני יכול לצייר משהו בפוטושופ ולהצהיר שהיא עושה 200 ק"מ לליטר.

פורסם
די כבר עם ההונאה הזו שנקראת רכבי קונספט. כל עוד זה לא נוסע על הכביש - זה לא שווה כלום. גם אני יכול לצייר משהו בפוטושופ ולהצהיר שהיא עושה 200 ק"מ לליטר.

+1!

רכבי קונספט טובים להמחשת קו עיצובי והצגת רעיון כלשהו, משם הדרך ליצור ארוכה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הרבה רכבים שהוגדרו כקונספט בהתחלה הגיעו לייצור בלי שינויים משמעותיים, למשל שברולט וולט. זה לא שהם מציגים רכב עתידני בלי שום קשר למציאות, פיתחו כבר יחידת הנעה ושתלו אותה לתוך דגם קיים עם שינויים קלים בעיצוב ושינויים גדולים במרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה כתוב שם שאין מזגן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הרבה רכבים שהוגדרו כקונספט בהתחלה הגיעו לייצור בלי שינויים משמעותיים, למשל שברולט וולט. זה לא שהם מציגים רכב עתידני בלי שום קשר למציאות, פיתחו כבר יחידת הנעה ושתלו אותה לתוך דגם קיים עם שינויים קלים בעיצוב ושינויים גדולים במרכב.

לפני כמה שנים הציגה פולקסוואגן רכב עם צריכה של 40 קמ לליטר. מדוע יחידת ההנעה הזו לא הגיעה ל up? אלו סתם טריקים שיווקיים. כשחברה לא מחדשת הרבה זמן אז היא מוציאה קונספטים - כדי למרוח אותנו.

פורסם

http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Peugeot-208-Hybrid-FE-2013-first-official-pictures/

פסקה אחת לפני אחרונה

Come on, what’s the catch?

Apart from the fact the 208 FE is just a concept car, showing off what Peugeot can do, rather than what you can buy next week? Well, there’s no air-conditioning – that’s been binned due to its heinous effect on fuel consumption

Peugeot  5008 2023 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כנראה שהקונספט הזה נועד רק כדי להשוויץ בנתון של צריכת הדלק.

אם תהייה גרסה סדרתית ולא יהיה בה מזגן זה יהיה עלוב, קשה להאמין שכזה דבר יקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק כדרך אגב, הטלסה החשמלית נתנה בראש לפורד מוסטאנג GT 2013, לשברולט קמארו, למרצדס AMG 625 (אם אינני טועה במספר). כל זה היה כאשר עשו למכוניות הנ"ל בדיקה של 0-60 מייל (0-96 קמ"ש).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למה אני צריך רכב היברידי?? ברכב שלי אני יכול לנסוע על 40 קמ״ש ובלי להדליק: מזגן, אורות ולדרדר את האוטו בירידה ולהגיע לצריכה של 1 ל100 (אם אתה מבינים את הגישה שלי לעניין..).

ובאמת, רכב בלי מזגן? שימו לו במקום צמיגים גלגיליות וכך גם האחזקה שלו תהיה יותר זולה.

פורסם

לא שמתי לב לקטע עם המזגן. :lol: אבל כמה זה כבר מוסיף? נגזים ונגיד 10%? אז תעשה 2.3 ליטר ל-100 ק"ם, זה ממש לא קריטי אם זה יהיה המספר במכונית הסדרתית. פשוט ברכב תצוגה הם כנראה ניסו להיות צמודים ל-50 קילומטר לליטר.

לפני כמה שנים הציגה פולקסוואגן רכב עם צריכה של 40 קמ לליטר. מדוע יחידת ההנעה הזו לא הגיעה ל up? אלו סתם טריקים שיווקיים. כשחברה לא מחדשת הרבה זמן אז היא מוציאה קונספטים - כדי למרוח אותנו.

לכל יצרן כנראה שיקולים משלו. דווקא אצל פיג'ו אין הרבה פיתוחים, אז לדעתי זה ילך לייצור כמובן עם שינויים.

• תוכן חדש...