Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכתב לקומיקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם אתמול את התוכנית "רישיון להרוג" על תאונות הדרכים בארץ ? :mad:

הנה מכתב לחיים הכט...הקומיקאי !!!

(בקישור)

http://www.fullgaz.co.il/podium/ezrach_p-8.html

מה דעתם ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני לא יכול להסכים יותר :mm_yeah:

כולנו מסכימים שצריך להלחם בעבירות של אור אדום, עצור וכ"ו אבל זאת לא הדרך :!:

אוירת "דודו טופז" לאורך כל התכנית, דרך פעולה שלא תצליח בחיים, ולו רק מההיבט המשפטי, והתיחסות לנושא מאוד רציני בחובבנות רצינית.

אני בטוח שיש כמה זקנים משועממים בבית שחושבים שזה רעיון מעולה, ומחר הולכים לצלם צמתים מועדות לפורענות, יופי הכט !

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

מי שכתב את המכתב הזה כנראה דביל לעניין ואת הרעיון הוא לא הבין!

הוא תפש דווקא את עניין של מי שחותך, ולא זה הרעיון אלא זאת עוד דוגמה שאם נאכוף אותה, אולי אותו אדם לא יעבור עליה יותר לא יעבור באדום כתוצאה מזה שהוא חותך ואולי ישנה את הרגלי הנסיעה שלו ולא יגיע למהירויות גבוהות.

כן נכון שזה דבר קטן אבל! שאני עומד ברמזור 20 דקות!!! ובאים משאיות אוטובוסים ועוד כלים כבדים וחותכים בלי להסתכל מי מה ולמה, אז כן זה מוצדק שהם יקבלו כנס. את התמונות של אנשים שעברו באדום הוא לא הזכיר, את הTT שחתכה מכונית משטרה!! הוא לא ציין.

הכותב מתיחס למשטרה כגוף שמנהל את עצמו לבד וזה לא נכון, כל המיסים הולכים לממשלה שהיא זאת שמנהלת את המשטרה. הוא מאשים את המשטרה בכך שהכסף של המיסים מבוזבז שלא כצורך, ועוד מאשים את כולם בעניין. במקום להאשים אדון כותב תכתוב מכתב אמיתי לשר המיועד לכך ותתלונן אצלו על הנעשה! חיים ציין את העובדה שהממשלה לא מגדילה את מספר הניידות לא משפרת רכבת ולא כלום, אלא מרפדת את הכיסים שלה ולכן הוא אומר תפחיתו בקנסות וכך תפחיתו את ריפוד הכיסים של הממשלה.

בקשר למה שאין בתכנית, ממה שהוא אמר יהיו עוד פרקים אז מה אתה קופץ להגיד שזה וזה לא היו?

בקיצור אתה נזעם שמישהו מעלה את העניין בכלל ויגרום לך הכתוב שחותך להיות מצולם ע"י אזרח תמים. ולסיום: על הראש הגנב בוער הכובע!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מי שכתב את המכתב הזה כנראה דביל לעניין ואת הרעיון הוא לא הבין!

הוא תפש דווקא את עניין של מי שחותך, ולא זה הרעיון אלא זאת עוד דוגמה שאם נאכוף אותה, אולי אותו אדם לא יעבור עליה יותר לא יעבור באדום כתוצאה מזה שהוא חותך ואולי ישנה את הרגלי הנסיעה שלו ולא יגיע למהירויות גבוהות.

כן נכון שזה דבר קטן אבל! שאני עומד ברמזור 20 דקות!!! ובאים משאיות אוטובוסים ועוד כלים כבדים וחותכים בלי להסתכל מי מה ולמה, אז כן זה מוצדק שהם יקבלו כנס. את התמונות של אנשים שעברו באדום הוא לא הזכיר, את הTT שחתכה מכונית משטרה!! הוא לא ציין.

הכותב מתיחס למשטרה כגוף שמנהל את עצמו לבד וזה לא נכון, כל המיסים הולכים לממשלה שהיא זאת שמנהלת את המשטרה. הוא מאשים את המשטרה בכך שהכסף של המיסים מבוזבז שלא כצורך, ועוד מאשים את כולם בעניין. במקום להאשים אדון כותב תכתוב מכתב אמיתי לשר המיועד לכך ותתלונן אצלו על הנעשה! חיים ציין את העובדה שהממשלה לא מגדילה את מספר הניידות לא משפרת רכבת ולא כלום, אלא מרפדת את הכיסים שלה ולכן הוא אומר תפחיתו בקנסות וכך תפחיתו את ריפוד הכיסים של הממשלה.

בקשר למה שאין בתכנית, ממה שהוא אמר יהיו עוד פרקים אז מה אתה קופץ להגיד שזה וזה לא היו?

בקיצור אתה נזעם שמישהו מעלה את העניין בכלל ויגרום לך הכתוב שחותך להיות מצולם ע"י אזרח תמים. ולסיום: על הראש הגנב בוער הכובע!

סלח לי אתה מדבר שטויות , כול אווירת התוכנית הייתה רייטינג ותו לא..

אני מסכים עם העובדה שיש לטלפ בנגע גניבת נתיבים צמתים וכו..

אבל ויש אבל גדול , אלא עברות תרבותיות .. אלו לא עברות הגורמות למספר תאונות דרכים

רב..

הרי בתוכנית עצמה התאונות הקשות שהראו ( הב מ ו בעמוד בבת ים , והב מ וו בעמודים של טבריה ) לא נגרמו עקב גניבת נתיב או מהירות מופרזת , אלא בעקבות תשתית וגורם אנושי בלבד..

חיים הכט ניצל את התפישה הרווחת בעיני כול האנשים במדינה הזו

כמו השיר הישן של אריק אינשטיין "סע לאט " , ושיר הילדות

"אם תיסע מהר יתפוס אותך שוטר , סע לאט..."

כול התוכנית הייתה בידור ותו לא , ומי שראה את דודו טופז מציע לאנשים

להתנדב לצלם את פלוני אלמוני בטח נוסע על 108 קמ"ש בכביש ישר.

.ולשלוח למשטרה ... , אה כן והוא בטוח ייתן פרסים "לעבריינים הכבדים "..

לתת את החוק לידיים של האזרחים - זה לא יעבוד..

במקום להתעסק בגורמים האמתיים לתאונות הדרכים , במקום לגרום לזעזוע

במערכת , על התשתיות המתחת לכול ביקורת שלנו , התוכנית מתעסקת

במתן דוחות מהירות בכביש מהיר ישר ופנוי .. ועוד בודקת את ה"לקח"

שהנהג לומד מכך.. פשוט בושה.

.ועוד מה , מביאים בריון מארצות הברית להרצות לנו שרק בכוח עושים אכיפה!

אוקיי בכוח , למרות שאני לא מסכים אבל מה עם התשתיות..

מעניין שבסטטיסטיקות השונות אין התייחסות לתשתיות לקויות כגורמי תאונות

באחוזים גדולים ... חושבים מתי לאחרונה הייתה תאונה כזו קטלנית , אז אני יגיד

לכם כמעט כול יום , אבל משהו שנחקק בזכרונונו?

אז ככה לפני שלושה חודשים , שלושת החיילים שעפו מעל אי תנועה בצומת קייסריה

אי תנועה באמצע שום מקום..

ואחרי זה שמו שם קונוסים...

זה זלזול , זה גרימת מוות ברשלנות..

ולא לחתוך נתיבים בפקק עם כול החוסר תרבות שבא ,ואני אכן מתעצבן שאני רואה את זה..

ובכול מקרה יש כבר תרד על הנושא. מתחת לכותרת של התכנית ..

פורסם

שמע אולי עכשיו הוא מתחיל בקטן ואז הוא יעבור לדברים הרציניים הגורמים לתאונות (זה עוד נראה)

אבל הוא כן דיבר מילה על התשתית, להזכירך זה היה בקטע הוא עמד על איזה גשר באיילון שמאחוריו היתה הרכבת (נדמה לי הוא היה בשלום) קיצר הוא אמר שכל הכסף שאנחנו משלמים לקנסות זה 5 מליון ובלה בלה בכסף הזה אנחנו לא מקבלים לא רכבת לא ניידות חדשות לאכיפת החוק ולא תשתית טובה אלא רק ריפוד של הממשלה. נכון הוא לא הכי דיבר על זה אבל נחכה לפרקים הבאים אולי זה היה מבוא.

אבל פשוט לדעתי הכותב שם פשוט שולל הכל מההתחלה בלי להסתכל על החיוב שבעניין. אולי זה היה רייטינג אולי לא, אבל לי זה עשה משהו ואני בטוח שלחלק מכם גם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שמע אולי עכשיו הוא מתחיל בקטן ואז הוא יעבור לדברים הרציניים הגורמים לתאונות (זה עוד נראה)

אבל הוא כן דיבר מילה על התשתית, להזכירך זה היה בקטע הוא עמד על איזה גשר באיילון שמאחוריו היתה הרכבת (נדמה לי הוא היה בשלום) קיצר הוא אמר שכל הכסף שאנחנו משלמים לקנסות זה 5 מליון ובלה בלה בכסף הזה אנחנו לא מקבלים לא רכבת לא ניידות חדשות לאכיפת החוק ולא תשתית טובה אלא רק ריפוד של הממשלה. נכון הוא לא הכי דיבר על זה אבל נחכה לפרקים הבאים אולי זה היה מבוא.

אבל פשוט לדעתי הכותב שם פשוט שולל הכל מההתחלה בלי להסתכל על החיוב שבעניין. אולי זה היה רייטינג אולי לא, אבל לי זה עשה משהו ואני בטוח שלחלק מכם גם

אבל הוא סתר את עצמו אתה לא מבין?

הוא אמר שהדוחות מרפדות טוב טוב את כיסי המדינה , יותר מאשר כול דבר אחר

אבל מצד שני הוא הלך וצידד בתפיסת נהגים על מהירות בקטע כביש ישר..

יותר אבסורד מזה? , יותר רייטינג מזה?

אני יגיד לך מה זה עשה לי , פחד , ולא בגלל שאני חותך נתיבים ומקצר

תורים , אלא בגלל בעיקר , לקיחת החוק לידיים פרטיות ובראייה סובייקטיבית

ואפשרויות אפללה כאלו ואחרות , וחוסר שיקול דעת ..

ועוד משהו אתה אומר שהוא נגע בתשתיות?

הוא נגע ממש קלות , הוא נגע בנושא הרכבת בשני משפטים אבל העדיף לעצור 10 נהגים

שנסעו 108 קמ"ש (עברה חמורה מאין נשוא..לא!)

ועל התשתיות הרעועות שגורמות לרוב תאונות הדרכים הקטלניות הוא דיבר?

בקושי , אבל מה הוא העדיף , אני יגיד לך מה , הוא העדיף לצלם בימר

עם סאב וופר ונרגילה , להשליך על ציבור מסויים... וזה דוחה ומגעיל

זו דעתי ..

התוכנית הזו הייתה אופיום להמונים

אתה יודע תיסע מהר תמות - תיסע לאט הכול יהיה בסדר..

בולשיט

לירן.

• תוכן חדש...