Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאדם מבוגר שיהיה נוח - 150K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מחפשים לאבא שלי בן 62 רכב נוח (נוחות נסיעה וישיבה עם כל הדברים מסביב), עד היום הוא נהג במכוניות יפניות בגרסאות הנמוכות בלאנו ו SX4 ובינינו הנוחות והאיכות של המכוניות מאכזבים לטעמי.

אנחנו לא מחפשי מנוע 2.5 ואפילו לא 2.0 מצד שני שלא יהיה עגלה.

הכי חשוב רכב מפנק עד כמה שניתן. ואם יש אפשרות תא מטען יחסית גדול (לא דרוש ענק כמו של אוקטביה)

המכונית הראשונה שעלתה לי בראש היא סיטרואן C5 אבל אני זוכר אותה מלפני 5 שנים ולא היום.

וכמובן שיהיה אפשר להוסיף עוד במידת הצורך אבל הכוונה שלא.

אשמח לעזרה ושחכתי לציין שהאוטו צריך להיות חדש.

תודה רבה.

פורסם

רנו סניק.

מנוע וגיר יפניים, כמו של קשקאי.

מושבים נוחים מאוד, כניסה ויציאה מהרכב נוחה, ישיבה גבוהה. בגאז' גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר על משפחתית גדולה אז C5,עם המתלים הפאונומטיים.

אם משפחתית קומפקטית אז C4,ותוכל לקבל גם עיסוי תוך כדי נהיגה [ברצינות].

פורסם

ראיתי בפורום רכב כללי שיש איזה מבצע מעניין על ה 408 של פיגו. שווה לבדוק.

באופן כללי אני הייתי הולך על הג'טה החדשה. נראית ממש כמו פאסאט קטנה. איכות החומרים וההרכבה טובים כמצופה, והמנועים מאוד נעימים. אם הוא מתכוון להחזיק את הרכב לא יותר מחמש שנים - אז יהיה לו גם שקט נפשי מכיוון תיבת ההילוכים.

פורסם

תעשה סיבוב על סקודה סופרב ותראה אם אתה אוהב אותה

ובנימה אישית וטבעית ( מבחינתי) הייתי חושב על ביואיק. שיא הפינוק והאבזור

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לא מסכים עם מה שנאמר שם. אבל תודה.

בכל מקרה שמתי לב לC5 ולסופרב אבל נראה לי שהאוטו גדול TOO MUCH לבן אדם אחד.

אולי אפשר לבדוק את הכרסאות הבכירות של C4 והאוקטביה, מישהו יודע האם צפויה פג'ו 2008 להגיע לארץ?

פורסם
לא מסכים עם מה שנאמר שם. אבל תודה.

בכל מקרה שמתי לב לC5 ולסופרב אבל נראה לי שהאוטו גדול TOO MUCH לבן אדם אחד.

אולי אפשר לבדוק את הכרסאות הבכירות של C4 והאוקטביה, מישהו יודע האם צפויה פג'ו 2008 להגיע לארץ?

בהחלט רצוי אפילו,רק תוודאו שזה הדגם המאובזר ביותר.

פורסם

ב150,000₪ אתה מחפש רכב 1600???? למה???

אם כבר פנק אותו במשהו קלאסי רחב עם ריפודי עור וסאנרוף, שליטה מההגה על כל המערכות , בלוטות מצלמה מסך וכל הגאדגטים

השבוע נסעתי באקורד 2012 מנוע 2400. מפלצת מאובזרת היטב שתמכר באיזור ה180,000

כל מה שכתבתי יש בה ובנוסף מקרר מתחת למשענת היד

כיף???

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הוא מחפש לאביו רכב נוח ,הג'טה והסופרב אמנם איכותיות ומאובזרות אך מכויילות על הצד הקשיח ונוחות כשל צרפתייה\אמריקאית לא תמצא שם לרוב.

בן אדם בן 62 לא זקוק לרכב ארוך וגדול ,זה רק יקשה עליו בתמרון,בחניות וגם באחזקה.

קומפקטית מאובזרת היטב בהחלט יכולה להיות אלטרנטיבה מעולה.

הC4 הבכירה בעלת תיבה רובוטית עם מצמד אחד,כדי לעשות נסיעת מבחן ולבחון אם מתאים לכם.

אם לא איכפת לכם לחשוב על משומש - לקסוס CT200H ,נוחה חסכונית,פרקטית ומאובזרת עם תג פרימיום.

ד''א

לשם מה לו תא מטען גדול,האם המושב האחורי לא יספק לו את הנפח הדרוש להוביל דברים?

פורסם

חבר, שמע לי מניסיון אישי - תקשיב לBenni Haspel.

לפני שנה, אימא שלי ביקשה ממני לחפש לה רכב, ואני מההתלהבות, בחרתי רכב לפי מה שמצא חן בעיניי - ולא בעיניה.

העצות שם טובות, וגם אם אתה לא מסכים איתן, לפחות זכור שאתה בוחר רכב בשביל אבא, לא בשבילך.

בהצלחה.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם
ב150,000₪ אתה מחפש רכב 1600???? למה???

אם כבר פנק אותו במשהו קלאסי רחב עם ריפודי עור וסאנרוף, שליטה מההגה על כל המערכות , בלוטות מצלמה מסך וכל הגאדגטים

השבוע נסעתי באקורד 2012 מנוע 2400. מפלצת מאובזרת היטב שתמכר באיזור ה180,000

כל מה שכתבתי יש בה ובנוסף מקרר מתחת למשענת היד

כיף???

אתה בטוח שזה באמת מקרר עם מדחס וגז ורדיאטור וכל הגשטל או סתם תא מקורר כמו תאי כפפות שמקבלים את האוויר הקר מהמזגן?

פורסם
חבר, שמע לי מניסיון אישי - תקשיב לBenni Haspel.

לפני שנה, אימא שלי ביקשה ממני לחפש לה רכב, ואני מההתלהבות, בחרתי רכב לפי מה שמצא חן בעיניי - ולא בעיניה.

העצות שם טובות, וגם אם אתה לא מסכים איתן, לפחות זכור שאתה בוחר רכב בשביל אבא, לא בשבילך.

בהצלחה.

אני לא מחליט ולא קונה במקומו.

אני עושה את זה במשותף איתו ובהתייעצות איתו וכל מה שרשמתי לא בא ממני.

בכל מקרה החשיבות הכי גבוהה כרגע באוטו זה נוחות ישיבה ונסיעה, אחרי זה אבזור ומנוע.

כמו שכבר אמרתי אנחנו לא מחפשים משהו אסטרונומי וחזק כמו ביואיק ואקורד.

בינתיים המכוניות שחשבנו לבדוק בנסיעות מבחן זה C4,אוקטביה החדשה ופוקוס בגרסאות הגבוהות כמו כן גם לזלוג לגדולות יותר כמו C5,סניק,אולי אפילו קשקאי....

פורסם

סקודה סופרב בכלל לא בתקציב היא עולה 173,500 לפני אגרת רישוי והוא מבקש באזור ה-150K.

סקודה אוקטביה החדשה יכולה לענות על צרכיו...

כמו כן אני יודע שקיה אופטימה נמצאת עכשיו במחיר מיוחד(מעט מעל 150) אם מישהו ממשפחתך הוא חבר ב"חבר".

פורסם
אני לא מחליט ולא קונה במקומו.

אני עושה את זה במשותף איתו ובהתייעצות איתו וכל מה שרשמתי לא בא ממני.

בכל מקרה החשיבות הכי גבוהה כרגע באוטו זה נוחות ישיבה ונסיעה, אחרי זה אבזור ומנוע.

כמו שכבר אמרתי אנחנו לא מחפשים משהו אסטרונומי וחזק כמו ביואיק ואקורד.

בינתיים המכוניות שחשבנו לבדוק בנסיעות מבחן זה C4,אוקטביה החדשה ופוקוס בגרסאות הגבוהות כמו כן גם לזלוג לגדולות יותר כמו C5,סניק,אולי אפילו קשקאי....

אני חושב שבחירת הרכבים בהתייחסות לנוחות כפקטור עיקרי היא נכונה,למרות שהאוקטביה הטובה מכויילת על הצד הקשיח מבחינת המתלים.

אף אחד מהרכבים האלה לא מדגדג לC5 בכל הקשור לנוחות,הכורסא כמו בבית,והרכב פשוט רחפת,אין בורות,אין באמפרים,הבדל של שמים וארץ.

שווה אפילו לקחת C5 בת שנה,שנה וחצי עם מעט מאד קמ,או אולי נשאר ללובינסקי במלאי מודל 2012 עם 0 קמ.

בכל מקרה לC5 יש 2 גרסאות,אחת עם מתלים קונבנציונליים,וגרסה אחרת עם מתלים פנומאטיים,אם תבדקו,תוודאו שמדובר בגרסה עם המתלים הפנומאטיים,ההבדל עצום.

• תוכן חדש...