Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני שומע מוזיקה מרכב זה לא מפריע.

אם זה בווליום מוגזם, זה מפריע.

אני לא כזה פדנט, פשוט יש ווליום נורמלי ואולי טיפה חזק ויש ווליום מוגזם.

גם אני שומע מוזיקה לפעמים בקול, פשוט דואג לא להפריע לאף אחד.

לא כל מוזיקה שאני שומע ברחוב תפריע לי.

הבעיה היא כשהווליום באמת מפריע למישהו.

אם תעבור לידי ותשמע אותי מדבר תאמין לי שזה לא יפריע לך. אני מדבר בצורה מתורבתת ובווליום סביר.

אבל אם תעבור ליד שתי פרחות שממש צועקות אחת על השניה "יא שרמוטה, תשלחי ד"ש לחמוטל כי הזונה לא התקשרה אלי" או כל מני פנינים כאלו, יש מצב שזה יפריע לך.

זה אותו דבר עם מוזיקה. אין בעיה שהיא תהיה אבל בלי להפריע.

פורסם

אז שוב אני חוזר ואומר, לפי השרשור הזה (מזל שהוא קיים) התברר לי שאני ערס. אוף :-(

ארזה, מסתבר שגם אתה ערס! :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אתה שם זין על כולם ועושה בדיוק מה שבא לך גם אם זה מפריע לאחרים?

אתה עוקף בתור כי "אתה יכול?"

אתה עוקף את כל המכוניות דרך השוליים?

אתה גורם לאנשים מתורבתים להרגיש שהם צריכים לחנך אותך כי אתה פרא אדם?

אז כן, אתה ערס.

בגלל שאני נותן לך יותר קרדיט מזה, אני משער שאתה לא עושה את כל הדברים האלו.

פורסם

פרנקוס, SLOWRIDE

כל התלונות על ווליום גבוה וחוליגניות מגיעות כאן לקהל הלא נכון, 90% מהמערכות של חברי הפורום נבנו בקפידה, תופעת הרעש המחריד והבלתי נסבל איננו חלקם של רוב חברי הפורום, שאותם יותר מעניין לא להרוס את הציוד מאשר שכל האזור ישמע אותם.

ראיתי לא מזמן רכב עם שים לב טוב 8 זוגות 6/9 מוגברים, ו2 סאבים זולים-עכשיו זו מכונת רעש, שתפריע גם לי, אם היה פה מישהו עם סטאפ דומה הוא היה הופך פה מהר מאד לבדיחה, ומה שאתה עושה זה פשוט להשוות את רוב החברים כאן לבעלי מערכות כמו שציינתי, חוליגנים.

למען האמת אני שומע יותר רעש מאופנועים ומאוטבוסים מאשר ממערכות, ככה שאם אתה מבקש לבטל את עניין המערכות טפל בגורמי הרעש הקריטיים יותר, ויפה שעה אחת קודם.

אתה מתלונל במקום הלא נכון, והדיון עקר.

SCANSPEAK

פורסם
פרנקוס, SLOWRIDE

כל התלונות על ווליום גבוה וחוליגניות מגיעות כאן לקהל הלא נכון, 90% מהמערכות של חברי הפורום נבנו בקפידה, תופעת הרעש המחריד והבלתי נסבל איננו חלקם של רוב חברי הפורום, שאותם יותר מעניין לא להרוס את הציוד מאשר שכל האזור ישמע אותם.

אתה מתלונל במקום הלא נכון, והדיון עקר.

אז למה הם מתרגשים וחושבים שתוקפים אותם באופן אישי?

אם זה לא קשור אליהם, למה להם להיפגע ולהתחיל להגן על עצמם?

אם הם לא חלק מזה אז שפשוט יבינו ש(כמו שכתבתי כמה וכמה פעמים) מי שמפריע זה ערסים.

אם זה לא הם, שלא ייתווכחו על דברים שהם גם יכולים להסכים עליהם אם הם רק היו עוצרים לחשוב לרגע.

פורסם

טוב, בסדר, ניצחת, אתה צודק, הבננו.:roll:

כל מי שאי פעם קנה סאב, מגבר, קומפוננט, ואי אלו רכיבים אשר יכולים להוציא קצת כוח, ע-ר-ס.

למה הם (גם אני)מגינים על עצמם? כי הם נופלים בתוך הגדרתך לערסים/חוליגנים וכו'.

אמרתי לך כבר, זה לא המקום להתלונן, זה לא הקהל.

SCANSPEAK

פורסם

לא אמרתי את זה.

מה שאמרתי זה שאין לי בעיה עם מי שקונה את זה ואפילו אין בעיה עם מי ששומע את זה בשביל עצמו בלי להפריע לאחרים.

הבעיה היא כשזה מפריע לאחרים.

תבינו, אני משועשע לחלוטין מחוסר היכולת הטוטאלי של האנשים פה להבין מה אני אומר.

נראה לי שאני לחלוטין ברור כשאני אומר שאני נגד הפרעה לאחרים, לא נגד מוזיקה או מערכות מתוכחמות באוטו.

פורסם

זה העניין, שכשעולה לי החשק לשמוע כמו בהופעה ואני עושה זאת, מבחינתך אני נחשב לערס. גם אם יש לי מערכת "מתוחכמת" ברכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא אמרתי את זה.

כמו שאמרתי, יכול להיות שיש אנשים במפגשים שמעריכים מוזיקה אבל רוב מי שאני שומע מוזיקה מהאוטו שלו הוא ערס. אפילו אם הוא שם שלמה ארצי, ברגע שאני שומע את המוזיקה שלו וזה מגיע לרמה של להפריע לאחרים, הוא ערס.

אז אמרת/רמזת/התכוונת/לא התכוונת, הנק' שלך מובנת, מבטיח לך שגם אנשי ה SPL (שאוהבים את הבאס החזק, קיצוני) לא מתכוונים להרע לאיש.

על עצמי ועל החברה מהמפגשים אני יכול לומר בוודאות שאינם מחפשים להפריע, (יכול להיות שתשמע אותם, ערסים), וברגע שהם (ואני) מבינים שזה מפריע אז מנמיכים.

ולא, לא נוסעים ברחבי העיר עם פול וולים- זה מושך עיניים

לרוב החברה יש פינות די חבויות לכיוונים, הארכת הדרך, חניונים נטושים ומרחוקים ע"מ לא להכנס לעיר היא משהו שהרבה עושים כאן, רק בשביל עוד כמה דקות באוטו, מבלי להפריע.

אז נראה לך שבגלל איזה אידיוט שלא מתנהג ככה אתה תרד ממגדל השן ותעשה "נו נו נו" לקהילה שלמה, שמתנהגת אחרת?

SCANSPEAK

פורסם
זה העניין, שכשעולה לי החשק לשמוע כמו בהופעה ואני עושה זאת, מבחינתך אני נחשב לערס. גם אם יש לי מערכת "מתוחכמת" ברכב.

לא! אתה ערס כי אתה נוהג בוולוסטר :-P:-P:-P

די די שומאכר - די, אני צוחחחחחחק

מאז אותו שרשיר הלכתי לבדוק את הרכב (לא יצא לי לנהוג עדיין) והוא פשוט מטמטם מה גם שראיתי אחת לבנה, דגם מאובזר עם ריפודי עור בצבע בורדו - נזל לי ריר, מודה ומתוודה!

ויש לי סמלון חדש :-D

אני חושב שהרבה רוע יצא כאן - כתיבה מאחורי מקלדת מוציאה מאנשים את התכונות הכי רעות שלהם, באמת - הגיע הזמן למנעול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...